wandelpuzzeltochten noord holland

Ontdek Noord-Holland te voet met één van onze bijzondere wandelpuzzeltochten!

Er is zoveel te zien in Noord-Holland, daarom hebben we ook een paar leuke wandelpuzzeltochten uitgezet.

De wandelpuzzeltochten doe je vanaf papier, maar zijn ook af te lezen vanaf een telefoon. Voor ieder wat wils dus!

Onze foto wandelpuzzeltochten zijn altijd in een stad(je) dus superleuk om uit te breiden met een lekkere lunch of een bezoek aan een mooi museum.

Hieronder vind je ons huidige aanbod van de wandeltochten in deze provincie.

Wandelpuzzeltocht in Noord-Holland

Noord-Holland, een provincie doordrenkt van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid, nodigt avontuurlijke zielen uit om zijn verborgen schatten te ontdekken. En wat is een betere manier om dit te doen dan met een intrigerende wandelpuzzeltocht? Stap uit de gebaande paden, trek je wandelschoenen aan en laat je betoveren door de betoverende landschappen en uitdagende raadsels die Noord-Holland te bieden heeft.

Noord-Holland verkennen

Een wandelpuzzeltocht is een unieke en boeiende manier om Noord-Holland te verkennen, waarbij je niet alleen wordt uitgedaagd door het landschap, maar ook door de mysteries die je onderweg tegenkomt. Het concept is eenvoudig maar stimulerend: terwijl je door schilderachtige paden wandelt, kom je langs verschillende punten waar je puzzels moet oplossen om verder te gaan.

Wandelpuzzeltochten in Noord-Holland.

Nieuw
↓ 0%amsterdam zuid puzzeluitje

Amsterdam Zuid wandelpuzzeltocht

 22,50
Hoe mooi is Amsterdam Zuid in deze leuke wandelpuzzeltocht! Bekijk de mooiste stadsvilla’s, ontdek de fascinerende geschiedenis van dit deel van de hoofdstad en wandel door de mooie stadsnatuur. Het is een flinke wandeling van ruim 7 kilometer, maar elke kilometer is genoeg te zien! Voor je het weet is het alweer voorbij! De route wordt bepaald in de Puzzeluitje app. Hierin zie je steeds een nieuwe locatie waar je een opdracht gaat uitvoeren of een vraag beantwoorden. Tussendoor kun je ook nog wat kleine anekdotes lezen over dit historische stadsdeel.
Nieuw
↓ 0%fort uitermeer puzzeluitje

Fort Uitermeer wandelpuzzeltocht

 22,50
De omgeving van dit fort kun je gaan ontdekken in de superleuke Fort Uitermeer Wandelpuzzeltocht! Niet alleen leer je meer over deze bijzonder historische en natuurrijke locatie, maar ga je ook op avontuur door het natuurgebied het Naardermeer. Natuur, cultuur en gezelligheid! Geniet van een heerlijke wandeling door natuur en langs cultuur van zo'n 7 kilometer en voer tussendoor in de Puzzeluitje App leuke foto opdrachten uit, los puzzels op en beantwoord vragen. Een heerlijk dagje weg voor jong en oud (en met de hond)!
Nieuw
↓ 0%alkmaar puzzeluitje

Alkmaar Wandelpuzzeltocht

 22,50
De slogan van deze historische stad is Prachtstad! En dat vinden wij nou ook, wat is de Alkmaar Wandelpuzzeltocht een genot voor het oog! Wandel door sfeervolle steegjes, langs leuke boetiekwinkeltjes en gezellige horeca in de stad van de kaas! Vergeet niet de kaasmarkt te bezoeken als je hier op een dinsdag bent. De route is een kleine 4 kilometer en vind je in de Puzzeluitje app. Je loopt van 'pin' naar 'pin' en bij elke pin vind je een vraag, een puzzel of een foto opdracht. Leuk voor jong en oud!

Amsterdam Zuid

Stel je voor dat je begint aan je avontuur in Amsterdam Zuid, omringd door eeuwenoude grachten en historische architectuur. Gewapend met de Puzzeluitje App en een reeks aanwijzingen, begin je aan je tocht door de bruisende straten van de hoofdstad. Misschien moet je een raadsel oplossen om de volgende bestemming te onthullen, of misschien moet je een verborgen aanwijzing vinden die je leidt naar een van de vele verborgen schatten van de stad.

Gevarieerde landschap

Na het verkennen van de culturele schatten van Amsterdam, leidt de wandelpuzzeltocht je verder door het gevarieerde landschap van Noord-Holland. Je wandelt langs prachtige natuur, door weelderige bossen en over kronkelende paden zoals bij de Fort Uitermeer wandelpuzzeltocht. Onderweg kom je langs diverse punten waar je wordt uitgedaagd met nieuwe puzzels die je geest scherp houden en je laten genieten van de prachtige omgeving.

wandelpuzzeltochten noord holland puzzeluitje
wandelpuzzeltochten noord holland routes
wandelpuzzeltochten noord holland dagje uit

Genieten van de omgeving

Maar het draait niet alleen om de puzzels; het gaat ook om het genieten van de adembenemende natuurlijke schoonheid van Noord-Holland. Terwijl je door het landschap wandelt, word je getrakteerd op panoramische uitzichten, kleurrijke bloemenvelden en rustige waterwegen die door het landschap slingeren.

Dus waar wacht je nog op? Trek je wandelschoenen aan, neem je kaart en ga op avontuur in Noord-Holland met een boeiende wandelpuzzeltocht. Ontdek de verborgen schatten van deze prachtige provincie terwijl je jezelf uitdaagt en onvergetelijke herinneringen maakt langs de schilderachtige paden van Noord-Holland!