voorjaar uitjes

Heerlijk, we kunnen, mogen en willen weer naar buiten! Kom maar door met die zon! En hoe leuk is het om Nederland te ontdekken met een uitdagende puzzeltocht!

Wij van Puzzeluitje zijn gek op de lente, soms lijken we wel op van die koeien die na de winter weer naar buiten mogen. Ken je dat gevoel?

Of je nou met de auto op pad wilt of de benenwagen, een puzzeltocht is natuurlijk heerlijk voor voorjaar uitjes! Alles staat in bloei, meestal schijnt de zon en iedereen is gewoon vrolijker.

Wandelpuzzeltocht

Onze agenda staat ook boordevol ideeën voor nieuwe puzzeluitjes, vooral met wandel puzzeltochten. Lekker een beetje rondstruinen, af en toe een terrasje pakken en ondertussen uitgedaagd worden met leuke puzzels en raadsels. Wat wil je nog meer?

Puzzeluitje App

Onze wandelroutes loop je met de Puzzeluitje App. Je gaat van locatie naar locatie. Op elke locatie vind je een uitdagende puzzel, een leuke vraag en/of een hilarische foto opdracht. En tussendoor gewoon lekker windowshoppen of een ijsje eten, geen probleem. Ook leuk als je pubers willen gaan winkelen en jullie lekker aan de wandel willen!

Ideeën voor voorjaar uitjes.

Nieuw
↓ 0%utrechtse heuvelrug puzzeluitje

Utrechtse Heuvelrug route

 22,50
Nederland weer op z’n mooist in deze Utrechtse Heuvelrug autopuzzeltocht! Wat een prachtige natuur, wat een landgoederen, adembenemend! Neem ook zeker je wandelschoenen mee, want hier zijn zoveel leuke plekjes te ontdekken ook buiten de auto! Je navigeert door deze prachtige omgeving met de bolletje pijltje aanwijzingen. Dat betekent dat je bij elke verkeerssituatie die daarom vraagt je een aanwijzing krijgt in de vorm van een bolletje en pijltje. Jij bent het bolletje en je moet naar het pijltje toe, makkelijk toch? Natuurlijk ga je onderweg lekker puzzelen met diverse vragen over de route en geven we je wat leuke tips voor onderweg. De auto bingo maakt deze leuke puzzeltocht af, ga hiervoor op zoek naar de leukste objecten langs de route!
↓ 0%gelderse kastelen puzzeluitje

Gelderse Kastelen route

 22,50
Ga terug naar de Middeleeuwen met deze ontzettend leuke en populaire autopuzzeltocht langs de Gelderse Kastelen! Navigeer met bolletje pijltje en let onderweg goed op voor de auto bingo! In mei 2024 hebben we deze route deels vernieuwd en verlegd met dus o.a. nieuwe puzzels en bingo foto's. En nu ook met veerpont. In samenwerking met Geldersch Landschap & Kasteelen mogen wij jullie een kortingsvoucher van 25% aanbieden op de entreeprijs bij één van deze kastelen, hoe leuk! De Gelderse Kastelen autopuzzeltocht is één van onze populairste routes en wij begrijpen ook wel waarom!
Nieuw
↓ 0%zeisterbos

Zeisterbos Fietsroute

 22,50
Wat een prachtige omgeving bij deze Zeisterbos fietspuzzeltocht! Veel bossen, maar zeker ook prachtige landgoederen en natuurlijk Slot Zeist! Met een route van zo'n 15 kilometer ben je ruim 2 uur zoet in deze geweldige omgeving. Download de Puzzeluitje App en ga op pad! Fiets van pin naar pin en los op elke locatie puzzels op, voer opdrachten uit en beantwoord vragen. Een heerlijk dagje uit voor jong en oud!

Bollenstreek route

Natuurlijk ga je in het voorjaar naar de Bollenstreek! De kilometerslange tulpenvelden zijn werkelijk prachtig. Alles staat in bloei.
Perfect voor een unieke autopuzzeltocht: de Bollenstreek route! Rijd langs de kilometerslange bollenvelden waar je natuurlijk (op gepaste plekken) een selfie maakt in dit 8e wereldwonder. Woon je dichterbij Flevoland? Ook langs deze route vind je kilometers lange bloemenvelden!

Uitstappen

En als je kiest voor voorjaar uitjes met de auto, kun je onderweg natuurlijk altijd lekker uitstappen en genieten van een terrasje of een heerlijke wandeling. Met onze autopuzzeltochten kom je vaak langs prachtige natuur en door lieflijke dorpjes. Neem een picknickmand mee en ga onderweg lekker ergens picknicken, hoe leuk!

voorjaar uitjes puzzeluitje
voorjaar uitjes routes
voorjaar uitjes dagje uit

Fietstocht

Of stap je liever op de fiets? Dan adviseren wij je de Duin- en Bollenstreek route. Geniet van een uitzicht met kilometerslange bloemenvelden of over de duinen, een superleuke combinatie. Huur daarbij een E-chopper bij Have Fun Events aan de start en je dag kan niet meer stuk. Een heerlijk dagje uit dus waarbij je lekker bezig bent!

Weekendje weg

Ga je een weekendje weg met Pasen of Pinksteren? Kijk dan alvast in ons aanbod, zodat je al een beetje voorbereid bent. Zo kun je thuis de route nog uitprinten. Maar ook als je van plannen houdt (zoals wij), dan is het natuurlijk heel fijn dat je van tevoren weet wat je tijdens je weekendje weg kunt gaan doen. Natuurlijk kun je ook last minute een puzzeluitje bestellen, tenslotte is dat ook het hele idee achter onze puzzeltochten!