Voorjaar uitjes

Heerlijk, we kunnen, mogen en willen weer naar buiten! Kom maar door met die zon! En hoe leuk is het om Nederland te ontdekken met een uitdagende puzzeltocht! Wij van Puzzeluitje zijn gek op de lente, soms lijken we wel op van die koeien die na de winter weer naar buiten mogen. Ken je dat gevoel?

Wandelpuzzeltocht

Onze agenda staat ook boordevol ideeën voor nieuwe puzzeluitjes, vooral met wandel puzzeltochten. Lekker een beetje rondstruinen, af en toe een terrasje pakken en ondertussen uitgedaagd worden met leuke puzzels en raadsels. Wat wil je nog meer? We hebben verschillende types wandeltochten, zowel met een app als ouderwets vanaf papier. Ontdek bijvoorbeeld de schitterende binnenstad van Utrecht met de leuke foto puzzeltocht. Een route van zo’n 2 uur waarbij je op zoek gaat naar allerlei foto’s en daarmee diverse puzzels gaat oplossen. Ook leuk als je pubers willen gaan winkelen en jullie lekker aan de wandel willen!

ROTTERDAMSCHE DIJCK

AUTO

Gelderse vallei

FIETS

WEESPER STAD

WANDEL

VAN DAM TOT DAM

AUTO

Bollenstreek route

Natuurlijk ga je in het voorjaar naar de Bollenstreek! De kilometerslange tulpenvelden zijn werkelijk prachtig. Alles staat in bloei. Perfect voor een unieke autopuzzeltocht: de Bollenstreek Adventure route! Een autospeurtocht met escape room achtige elementen. Zo is de navigatie opgedeeld in meerdere stukken en verschillende types navigatie systemen. En ga je onderweg het raadsel van de nieuwe dahlia ontrafelen. Als je deze route besteld, ontvang je thuis 13 enveloppen van ons die je tijdens de route één voor één gaat open maken. Je kunt hiermee een hele dag vullen in deze mooie regio! Woon je dichterbij Flevoland? Ook langs deze route vind je kilometers lange bloemenvelden!

Fietstocht

Of stap je liever op de fiets? Dan adviseren wij je de Noordhollandse Vecht route. Alles langs deze mooie rivier staat in bloei. Geniet van de eerste bootjes die langsvaren, maar ook van de schitterende tuinen van de herenhuizen langs deze route. De route van deze fietspuzzeltocht wordt duidelijk als je allerlei puzzels en raadsels oplost. Een heerlijk dagje uit dus waarbij je lekker bezig bent!

Weekendje weg

Ga je een weekendje weg met Pasen of Pinksteren? Kijk dan alvast in ons aanbod, zodat je al een beetje voorbereid bent. Zo kun je thuis de route nog uitprinten. Maar ook als je van plannen houdt (zoals wij), dan is het natuurlijk heel fijn dat je van tevoren weet wat je tijdens je weekendje weg kunt gaan doen. Natuurlijk kun je ook last minute een puzzeluitje bestellen, tenslotte is dat ook het hele idee achter onze puzzeltochten!

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp