puzzeluitje

Een puzzeluitje voor uit en thuis. Met vrienden, collega's en familie. Jong en oud. Voor iedereen die van een gezellig uitje houdt. Dat is Puzzeluitje!

Kies uit ons ruime aanbod van autopuzzeltochten, puzzeltochten te voet of een fietspuzzeltocht. Lekker naar buiten, beetje puzzelen en vooral genieten met elkaar van een prachtige omgeving!

Als je je door één van deze categorieën voelt aangesproken, dan vind je zeker iets in ons aanbod!

 

Puzzeltochten

Een puzzeluitje is dus een puzzeltocht. Een route die je kunt afleggen te voet, met de fiets of met de auto. De navigatie gebeurt via de Puzzeluitje app of bij de autopuzzeltochten met een roadbook.  Bij de wandelroutes ga je van punt naar punt waarbij je op elke locatie een puzzel of opdracht vindt. Voer deze uit of los deze op en je ziet waar je daarna naar toe kunt gaan.

Autopuzzeltochten

De grootste categorie Puzzeluitjes zijn de autopuzzeltochten, want daar is het allemaal mee begonnen in 2020. Leuke autospeurtochten voor een ouderwets gezellig dagje uit met vrienden, familie óf collega's. We hebben een groot aanbod door heel Nederland (en een aantal in België). Navigeer met het bolletje pijltje systeem, houd de route goed in de gaten voor de auto bingo en beantwoord vragen (en los puzzels op) over de route. Onderweg geven we je ook nog een paar leuke tips!

Onze populairste puzzeluitjes.

↓ 0%gelderse kastelen puzzeluitje

Gelderse Kastelen route

 22,50
Ga terug naar de Middeleeuwen met deze ontzettend leuke en populaire autopuzzeltocht langs de Gelderse Kastelen! Navigeer met bolletje pijltje en let onderweg goed op voor de auto bingo! In mei 2024 hebben we deze route deels vernieuwd en verlegd met dus o.a. nieuwe puzzels en bingo foto's. En nu ook met veerpont. In samenwerking met Geldersch Landschap & Kasteelen mogen wij jullie een kortingsvoucher van 25% aanbieden op de entreeprijs bij één van deze kastelen, hoe leuk! De Gelderse Kastelen autopuzzeltocht is één van onze populairste routes en wij begrijpen ook wel waarom!
↓ 0%twente puzzeluitje

Twente route

 22,50
Wat is het toch een schitterende, afwisselende regio! In de Twente route rijdt je door de prachtigste natuur, langs imposante landgoederen en kastelen en door dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan. Een autopuzzeltocht voor een mooie lentedag, maar zeker ook in de herfst kijk je je ogen uit met alle kleuren die dit seizoen geeft! Navigeer met bolletje pijltje vanuit de Puzzeluitje App of met het roadbook, ga op zoek naar antwoorden en oplossingen van de puzzels over de route en kijk goed rond voor de auto bingo!
↓ 0%utrechtse kastelen puzzeluitje

Utrechtse Kastelen route

 22,50
Wauw, wat een schitterende historische gebouwen in deze Utrechtse Kastelen autopuzzeltocht! En de omgeving, zo vol natuur en leuke plaatsjes. We hebben weer genoten met het maken en testen van deze route. Ga op pad met de Puzzeluitje App of bestel het roadbook en ga zien wat wij hebben gezien! Wat is Nederland, en in dit geval Utrecht, toch prachtig! Ga terug in de tijd en rijd langs de prachtigste oude kastelen van Utrecht!

Met Puzzeluitje meteen op pad

Met Puzzeluitje ga je meteen op pad. Hoeft niet, maar kan wel! Onze uitjes zijn namelijk zo gemaakt dat je ze na bestelling meteen in je mailbox krijgt. Je kunt kiezen uit een route met de Puzzeluitje app of voor een roadbook. Voor deze laatste moet je wel ietsje langer wachten, want deze ontvang je per post.

Plan B

Dus ben je op zoek naar een plan B omdat je bedachte uitje in het water valt, dan kun je altijd rekenen op Puzzeluitje! Binnen 5 minuten kun je op pad gaan als je wilt. Regent het? Pak de auto en ga lekker puzzelen en Nederland ontdekken! Kinderen winkelen? Ga lekker een wandelpuzzeltocht door de stad doen. Mogelijkheden genoeg.

puzzeluitje puzzeltochten
puzzeluitje dagje uit
puzzeluitje dagje weg

Puzzeluitje te voet of te fiets

Naast de autopuzzeltochten hebben we dus ook puzzeluitjes te voet of met de fiets. Bij deze routes ga je navigeren en puzzelen met de Puzzeluitje App. Vind de aanwijzingen langs de route om de puzzels op te lossen of de opdrachten uit te voeren. De wandeltochten zijn meest rond de 5 kilometer dus goed te doen. Zeker als je tussendoor nog even lekker een terrasje pakt!

Fietspuzzeltochten

De fietspuzzeltochten zijn ongeveer 20 kilometer, dus helemaal leuk voor jong en oud. Je krijgt hier aanwijzingen hoe je moet fietsen en ook puzzels en opdrachten via de Puzzeluitje app. 

Routes in elke provincie

Onze routes vind je in elke provincie in Nederland en zelfs een paar over de grens. En deze breiden we met grote regelmaat uit. Er zou dus altijd een leuk puzzeluitje bij jou in de buurt moeten zijn. En hoe leuk om je eigen buurt eens met andere ogen te ontdekken? Of als je lekker weg bent in eigen land een leuke activiteit tijdens je weekendje weg!

Voordelig uitje

Een puzzeluitje is ook nog eens een voordelig uitje. Voor slechts € 22,50 per team heb je een superleuk middagje buiten de deur. Dat wil zeggen voor zo'n € 5,- per persoon bij een team van 4 personen. Neem je eigen picknickmand mee en je dagje uit blijft vriendelijk voor je portemonnee!

Kortom, Puzzeluitje is een superleuk dagje weg voor jong en oud. Oftewel het leukste uitje dat altijd kan!