Een puzzeluitje voor uit en thuis. Met vrienden, collega’s en familie. Jong en oud. Voor iedereen die van een gezellig uitje houdt. Dat is Puzzeluitje! Als je je door één van deze categorieën voelt aangesproken, dan vind je zeker iets in ons aanbod!

Autopuzzeltochten

De grootste categorie Puzzeluitjes zijn de autopuzzeltochten, want daar is het allemaal mee begonnen. Leuke autospeurtochten voor een ouderwets gezellig dagje uit met vrienden, familie óf collega’s. We hebben een groot aanbod door heel Nederland (en daarbuiten).

Navigeer met het bolletje pijltje systeem, houd de route goed in de gaten voor de auto bingo en beantwoord vragen over de route. En als extraatje een paar leuke puzzels en raadsels in het thema van de autopuzzeltocht!

Een paar leuke puzzeluitjes

Met Puzzeluitje meteen op pad

Met Puzzeluitje ga je meteen op pad of aan de slag. Onze uitjes zijn namelijk zo gemaakt dat je ze na bestelling meteen in je mailbox krijgt. De meeste zijn ook prima af te lezen vanaf een telefoon of tablet, maar het leukste effect krijg je toch om de uitjes uit te printen.

Puzzeluitje thuis

Puzzeluitje heeft ook een aanbod voor thuis! Een leuk “dagje uit” in en rondom het huis met bijvoorbeeld één van onze hilarische groepsspellen, zoals de Uitdaging. Hierbij daag je in teams je vrienden of familie uit in allerlei hilarische opdrachten. Of wat dacht je van een spannend mysteriespel? Zoek de dader door middel van het oplossen van allerlei puzzels en raadsels!

Puzzeluitje te voet of te fiets

Wil je toch liever lekker naar buiten? Bekijk dan onze puzzeltochten die je met de fiets of te voet kunt doen. De route van je fietstocht vind je door het oplossen van vragen onderweg of puzzels op te lossen.
Met de leuke “citygames” zoals de Hanze Game Hattum, ga je op pad met je telefoon en ontdek je dit superleuke historische stadje door middel van allerlei (foto) opdrachten!