Fort Uitermeer speurtocht wandelpuzzeltocht

PUZZELUITJE

Een puzzeluitje voor uit en thuis. Met vrienden, collega’s en familie. Jong en oud. Voor iedereen die van een gezellig uitje houdt. Dat is Puzzeluitje! Als je je door één van deze categorieën voelt aangesproken, dan vind je zeker iets in ons aanbod!

Autopuzzeltochten

De grootste categorie Puzzeluitjes zijn de autopuzzeltochten, want daar is het allemaal mee begonnen. Leuke autospeurtochten voor een ouderwets gezellig dagje uit met vrienden, familie óf collega’s. We hebben een groot aanbod door heel Nederland (en daarbuiten). Navigeer met het bolletje pijltje systeem, houd de route goed in de gaten voor de auto bingo en beantwoord vragen over de route. En als extraatje een paar leuke puzzels en raadsels in het thema van de autopuzzeltocht!

VELUWSE BOS EN HEI

FIETS

GRONINGER STAD

WANDEL

GELDERDSE KASTELEN

AUTO

LIMBURGSE MAAS

AUTO

Met Puzzeluitje meteen op pad

Met Puzzeluitje ga je meteen op pad of aan de slag. Onze uitjes zijn namelijk zo gemaakt dat je ze na bestelling meteen in je mailbox krijgt. De meeste zijn ook prima af te lezen vanaf een telefoon of tablet, maar het leukste effect krijg je toch om de uitjes uit te printen.

Puzzeluitje thuis

Puzzeluitje heeft ook een aanbod voor thuis! Een leuk “dagje uit” in en rondom het huis met bijvoorbeeld een leuke wandelpuzzeltocht in je eigen stad! Vaak krijgen we ook terug met de autopuzzeltochten dat men al vele jaren in de buurt woont, maar allemaal nieuwe weggetjes ontdekt heeft!

Puzzeluitje te voet of te fiets

Wil je toch liever lekker wat verder weg? Bekijk dan onze puzzeltochten die je met de fiets of te voet kunt doen. De route van je fietstocht vind je door het oplossen van vragen onderweg of puzzels op te lossen. Met de leuke wandelpuzzeltochten ga je ouderwets kaart lezen om je route te vinden. Langs de route ga je op zoek naar allerlei foto’s. Bij deze foto’s horen vragen en puzzels en met de antwoorden vind je de verborgen zin!

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp