Het leukste familie uitje

Organiseer jij dit jaar jullie familie uitje? Dan ben je bij Puzzeluitje aan het juiste adres. Bijzondere autopuzzeltochten, leuke wandeltochten en mooie fietsroutes!

Voordelig familie uitje

Een familie uitje hoeft niet altijd veel geld te kosten. Met bijvoorbeeld een autopuzzeltocht beleef je een voordelig dagje weg in eigen land. Ontdek de Nieuwe Hollandse Waterlinie vanuit de auto of ga op zoek het codewoord in de Weesper Stad wandelpuzzeltocht. Samen op zoek naar de antwoorden op alle puzzels en raadsels. Tijdens een puzzeluitje beleef je met elkaar de mooiste momenten op vaak onontdekte plekjes.

Autopuzzeltocht familie uitje

Voor een gezellig familie uitje hebben we een speciale autopuzzeltocht familiedag samen gesteld. Kies voor het Autopuzzel Familiedag pakket als je met de hele familie erop uit gaat! Jullie krijgen een gepersonaliseerd roadbook met eigen vragen en een eigen cover en voor elke auto is er een rallyschild én autopuzzeltocht pen!

Puzzeluitjes door het hele land

Van de Dam tot Dam route via Volendam en Monnickendam, via de bosrijke Bos en Duin route tot aan de IJssel route in Overijssel. Met de verschillende puzzeltochten is er altijd wel een puzzeluitje bij jou in de buurt. En we breiden wekelijks uit met nog veel meer puzzeluitjes door het hele land!

Quality time

Een familie-uitje is een geweldige manier om quality time door te brengen met je dierbaren, even weg van de dagelijkse sleur en verplichtingen. Het biedt de kans om banden te versterken, herinneringen te creëren en samen nieuwe avonturen te beleven. Of je nu een dagje weg plant, of spontaan op pad wilt, er zijn talloze mogelijkheden om een onvergetelijk familie uitje te organiseren met Puzzeluitje.

Klassiek familie uitje

Een klassiek familie uitje is een bezoek aan een pretpark of een dierentuin. De opwinding van achtbanen en de verwondering over wilde dieren kunnen jong en oud vermaken. Combineer jullie familiedag dus met zo’n extraatje die je langs veel van onze puzzeluitjes kunt vinden. Zo’n uitje zal zeker een glimlach op ieders gezicht toveren.

Wandeltocht

Voor de avontuurlijke families is een actief buitenavontuur een uitstekende keuze. Denk aan een wandeltocht door een prachtig natuurgebied, waar je samen de schoonheid van de natuur kunt verkennen en de frisse lucht kunt inademen. Als je van water houdt, kun je kiezen voor de Friese Meren autopuzzeltocht en tijdens de route een bootje huren. Het peddelen en navigeren zorgt voor teamwork en een gevoel van voldoening.

Cultuurliefhebbers

Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met een stedentrip. Bezoek historische bezienswaardigheden, musea en kunstgalerieën. Bijvoorbeeld bij de Amsterdam Zuid wandelpuzzeltocht. Of bij de Kromme Rijn fietspuzzeltocht. Samen kun je genieten van lokale gerechten in gezellige restaurants en de lokale cultuur proeven. Een stad biedt talloze mogelijkheden om te ontdekken en te leren, en de gesprekken die je hebt tijdens het verkennen van nieuwe plaatsen kunnen zowel verrijkend als vermakelijk zijn.

Picknick

Een andere geweldige optie is een gezellige picknick tijdens je puzzeluitje. Iedereen kan helpen bij het inpakken van lekkere broodjes, snacks en drankjes. Zoek een schaduwrijke plek onder een grote boom en geniet van elkaars gezelschap terwijl je samen lacht, speelt en geniet van het buitenleven.

Genieten van elkaars gezelschap

Wat je ook kiest voor je familie uitje, de sleutel tot succes is het samen zijn en genieten van elkaars gezelschap. Creëer blijvende herinneringen, leg de momenten vast en koester de kostbare tijd die je met je familie doorbrengt. Een familie uitje is niet alleen een pauze van de routine, maar ook een investering in de liefde en verbondenheid die je deelt met degenen die het belangrijkst zijn in je leven.

 

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp