familie uitje

Organiseer jij dit jaar jullie familie uitje? Dan ben je bij Puzzeluitje aan het juiste adres. Bijzondere autopuzzeltochten, leuke wandeltochten en mooie fietsroutes!

Voordelig familie uitje

Een familie uitje hoeft niet altijd veel geld te kosten. Met bijvoorbeeld een autopuzzeltocht beleef je een voordelig dagje weg in eigen land. Ontdek de Nieuwe Hollandse Waterlinie vanuit de auto of los diverse puzzels en raadsels op bij de Den Haag Internationaal Wandelpuzzeltocht. Samen op zoek naar de antwoorden op alle puzzels en raadsels. Tijdens een puzzeluitje beleef je met elkaar de mooiste momenten op vaak onontdekte plekjes.

Autopuzzeltocht familie uitje

Voor een gezellig familie uitje hebben we een speciale autopuzzeltocht familiedag samen gesteld. Kies voor het jullie eigen roadbook als je met de hele familie erop uit gaat! Jullie krijgen een gepersonaliseerd roadbook met eigen vragen en een eigen cover en voor elke auto is er een rallyschild én de enige echte autopuzzeltocht pen!

Puzzeluitjes door het hele land

Van de Dam tot Dam route via Volendam en Monnickendam, via de bosrijke Bos en Duin route tot aan de IJssel route in Overijssel. Met de verschillende puzzeltochten is er altijd wel een puzzeluitje bij jou in de buurt. En we breiden wekelijks uit met nog veel meer puzzeluitjes door het hele land!

Ideeën voor een familie uitje.

↓ 0%gelderse kastelen puzzeluitje

Gelderse Kastelen route

 22,50
Ga terug naar de Middeleeuwen met deze ontzettend leuke en populaire autopuzzeltocht langs de Gelderse Kastelen! Navigeer met bolletje pijltje en let onderweg goed op voor de auto bingo! In mei 2024 hebben we deze route deels vernieuwd en verlegd met dus o.a. nieuwe puzzels en bingo foto's. En nu ook met veerpont. In samenwerking met Geldersch Landschap & Kasteelen mogen wij jullie een kortingsvoucher van 25% aanbieden op de entreeprijs bij één van deze kastelen, hoe leuk! De Gelderse Kastelen autopuzzeltocht is één van onze populairste routes en wij begrijpen ook wel waarom!
↓ 0%twente puzzeluitje

Twente route

 22,50
Wat is het toch een schitterende, afwisselende regio! In de Twente route rijdt je door de prachtigste natuur, langs imposante landgoederen en kastelen en door dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan. Een autopuzzeltocht voor een mooie lentedag, maar zeker ook in de herfst kijk je je ogen uit met alle kleuren die dit seizoen geeft! Navigeer met bolletje pijltje vanuit de Puzzeluitje App of met het roadbook, ga op zoek naar antwoorden en oplossingen van de puzzels over de route en kijk goed rond voor de auto bingo!
↓ 0%utrechtse kastelen puzzeluitje

Utrechtse Kastelen route

 22,50
Wauw, wat een schitterende historische gebouwen in deze Utrechtse Kastelen autopuzzeltocht! En de omgeving, zo vol natuur en leuke plaatsjes. We hebben weer genoten met het maken en testen van deze route. Ga op pad met de Puzzeluitje App of bestel het roadbook en ga zien wat wij hebben gezien! Wat is Nederland, en in dit geval Utrecht, toch prachtig! Ga terug in de tijd en rijd langs de prachtigste oude kastelen van Utrecht!

Quality time

Een familie-uitje is een geweldige manier om quality time door te brengen met je dierbaren, even weg van de dagelijkse sleur en verplichtingen. Het biedt de kans om banden te versterken, herinneringen te creëren en samen nieuwe avonturen te beleven. Of je nu een dagje weg plant, of spontaan op pad wilt, er zijn talloze mogelijkheden om een onvergetelijk familie uitje te organiseren met Puzzeluitje.

Klassiek familie uitje

Een klassiek familie uitje is een bezoek aan een pretpark of een dierentuin. De opwinding van achtbanen en de verwondering over wilde dieren kunnen jong en oud vermaken. Combineer jullie familiedag dus met zo'n extraatje die je langs veel van onze puzzeluitjes kunt vinden. Zo'n uitje zal zeker een glimlach op ieders gezicht toveren.

familie uitje puzzeluitje
familie uitje routes
familie uitje puzzeltocht

Wandeltocht

Voor de avontuurlijke families is een actief buitenavontuur een uitstekende keuze. Denk aan een wandeltocht door het prachtige natuurgebied Fort Uitermeer / Naardermeer, waar je samen de schoonheid van de natuur kunt verkennen en de frisse lucht kunt inademen. Als je van water houdt, kun je kiezen voor de Friese Meren autopuzzeltocht en tijdens de route een bootje huren. Het peddelen en navigeren zorgt voor teamwork en een gevoel van voldoening.

Cultuurliefhebbers

Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met een stedentrip. Bezoek historische bezienswaardigheden, musea en kunstgalerieën. Bijvoorbeeld bij de Amsterdam Zuid wandelpuzzeltocht. Samen kun je genieten van lokale gerechten in gezellige restaurants en de lokale cultuur proeven. Een stad biedt talloze mogelijkheden om te ontdekken en te leren, en de gesprekken die je hebt tijdens het verkennen van nieuwe plaatsen kunnen zowel verrijkend als vermakelijk zijn.

Picknick

Een andere geweldige optie is een gezellige picknick tijdens je puzzeluitje. Iedereen kan helpen bij het inpakken van lekkere broodjes, snacks en drankjes. Zoek een schaduwrijke plek onder een grote boom en geniet van elkaars gezelschap terwijl je samen lacht, speelt en geniet van het buitenleven.

Genieten van elkaars gezelschap

Wat je ook kiest voor je familie uitje, de sleutel tot succes is het samen zijn en genieten van elkaars gezelschap. Creëer blijvende herinneringen, leg de momenten vast en koester de kostbare tijd die je met je familie doorbrengt. Een familie uitje is niet alleen een pauze van de routine, maar ook een investering in de liefde en verbondenheid die je deelt met degenen die het belangrijkst zijn in je leven.