Drentse Esdorpen autopuzzeltocht

FAMILIE UITJE

Organiseer jij dit jaar jullie familie uitje? Dan ben je bij Puzzeluitje aan het juiste adres. Bijzondere autopuzzeltochten, leuke wandeltochten en mooie fietsroutes!

Voordelig familie uitje

Een familie uitje hoeft niet altijd veel geld te kosten. Met bijvoorbeeld een autopuzzeltocht beleef je een voordelig dagje weg in eigen land. Ontdek de Nieuwe Hollandse Waterlinie vanuit de auto of ga op zoek het codewoord in de Weesper Stad wandelpuzzeltocht. Samen op zoek naar de antwoorden op alle puzzels en raadsels. Tijdens een puzzeluitje beleef je met elkaar de mooiste momenten op vaak onontdekte plekjes.

BRABANTSE BOS EN DUIN

AUTO

EINDHOVENSE STAD

WANDEL

Van Dam tot Dam

AUTO

NIEUWE HOLLANDSE WATERLINIE

AUTO

Autopuzzeltocht familie uitje

Voor een gezellige familiedag hebben we een speciale autopuzzeltocht familie uitje samen gesteld. Kies voor het Autopuzzel Familiedag pakket als je met de hele familie erop uit gaat! Jullie krijgen een gepersonaliseerd roadbook met eigen vragen en een eigen cover en voor elke auto is er een rallyschild én autopuzzeltocht pen!

Puzzeluitjes door het hele land

Van de Dam tot Dam route via Volendam en Monnickendam, via de bosrijke Bos en Duin route tot aan de IJssel route in Overijssel. Met de verschillende puzzeltochten is er altijd wel een puzzeluitje bij jou in de buurt. En we breiden wekelijks uit met nog veel meer puzzeluitjes door het hele land!

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp