Facebook Pixel

Op zoek naar een gezellig familie uitje? Bekijk ons aanbod van unieke puzzeluitjes!

Organiseer jij dit jaar jullie familie uitje? Dan ben je bij Puzzeluitje aan het juiste adres. Bijzondere autopuzzeltochten, leuke groepsspellen en spannende moordspellen!

Voordelig familie uitje

Een familie uitje hoeft niet altijd veel geld te kosten. Met bijvoorbeeld een autopuzzeltocht beleef je een voordelig dagje weg in eigen land. Ontdek de Nieuwe Hollandse Waterlinie vanuit de auto of ga op zoek het codewoord in de Fort Uitermeer Familie speurtocht. Samen op zoek naar de antwoorden op alle puzzels en raadsels. Tijdens een puzzeluitje beleef je met elkaar de mooiste momenten op vaak onontdekte plekjes.
 1. Utrechtse Kastelen autopuzzeltocht
  Utrechtse Kastelen route
  Rating:
  0%

  Van € 14,63 Regular Price € 19,50

  Aan € 16,50 Regular Price € 22,00

Autopuzzeltocht familie uitje

Voor een gezellige familiedag hebben we een speciale autopuzzeltocht familie uitje samen gesteld. Kies voor het Autopuzzel Familiedag pakket als je met de hele familie erop uit gaat! Jullie krijgen een gepersonaliseerd roadbook met eigen vragen en een eigen cover en voor elke auto is er een rallyschild én autopuzzeltocht pen!

Puzzeluitjes door het hele land

Van de Dam tot Dam route via Volendam en Monnickendam, via de bosrijke Bos en Duin route tot aan de Hanze Game Hattem in Overijssel. Met de verschillende puzzeltochten is er altijd wel een puzzeluitje bij jou in de buurt. En we breiden wekelijks uit met nog veel meer puzzeluitjes door het hele land!