dagje uit nederland

Een dagje uit Nederland is absoluut geen straf, want wat is dit toch een prachtig land! Met al zijn leuke authentieke dorpjes, historische gebouwen en schitterende natuur. 

Dagje uit Nederland voor jong en oud

Bij Puzzeluitje kies je voor een dagje uit voor jong en oud! Onze routes zijn zeer toegankelijk voor iedereen en ook het navigeren en puzzelen is perfect voor iedereen vanaf een jaar of 8.  Of je nu erop uit gaat met de auto, te fiets of te voet, er zit vast iets tussen voor jullie!

Erop uit met de kids

Doen jullie een dagje uit Nederland met de kids? Dan hebben we natuurlijk voor deze jongste puzzelaars een paar leuke extraatjes. Wat dacht je van een gratis kinder autopuzzel diploma? Maar ook onze fietspuzzeltochten zijn ideaal voor de kids. De fietsroutes zijn zo'n 20 kilometer en de navigatie doe je met de Puzzeluitje app waarin je verschillende puzzels en raadsels oplost. Een interactieve fietstocht dus!

Dagje uit met de auto

Valt jullie geplande dagje uit letterlijk in het water door het Hollandse weer? Kies dan voor een dagje uit Nederland met de auto. Ontdek hoe mooi Nederland is met één van onze gave autopuzzeltochten. Bekijk de forten van de waterlinies van dichtbij met de Nieuwe Hollandse Waterlinie route en pauzeer op één van deze stoere forten. Of ga van oost naar west in de West-Friesland route en geniet van een zeer gevarieerd Hollands landschap!

Ideeën voor een dagje uit in Nederland.

↓ 0%gelderse kastelen puzzeluitje

Gelderse Kastelen route

 22,50
Ga terug naar de Middeleeuwen met deze ontzettend leuke en populaire autopuzzeltocht langs de Gelderse Kastelen! Navigeer met bolletje pijltje en let onderweg goed op voor de auto bingo! In mei 2024 hebben we deze route deels vernieuwd en verlegd met dus o.a. nieuwe puzzels en bingo foto's. En nu ook met veerpont. In samenwerking met Geldersch Landschap & Kasteelen mogen wij jullie een kortingsvoucher van 25% aanbieden op de entreeprijs bij één van deze kastelen, hoe leuk! De Gelderse Kastelen autopuzzeltocht is één van onze populairste routes en wij begrijpen ook wel waarom!
↓ 0%twente puzzeluitje

Twente route

 22,50
Wat is het toch een schitterende, afwisselende regio! In de Twente route rijdt je door de prachtigste natuur, langs imposante landgoederen en kastelen en door dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan. Een autopuzzeltocht voor een mooie lentedag, maar zeker ook in de herfst kijk je je ogen uit met alle kleuren die dit seizoen geeft! Navigeer met bolletje pijltje vanuit de Puzzeluitje App of met het roadbook, ga op zoek naar antwoorden en oplossingen van de puzzels over de route en kijk goed rond voor de auto bingo!
↓ 0%utrechtse kastelen puzzeluitje

Utrechtse Kastelen route

 22,50
Wauw, wat een schitterende historische gebouwen in deze Utrechtse Kastelen autopuzzeltocht! En de omgeving, zo vol natuur en leuke plaatsjes. We hebben weer genoten met het maken en testen van deze route. Ga op pad met de Puzzeluitje App of bestel het roadbook en ga zien wat wij hebben gezien! Wat is Nederland, en in dit geval Utrecht, toch prachtig! Ga terug in de tijd en rijd langs de prachtigste oude kastelen van Utrecht!

Nederland is zo mooi

Met het ontwikkelen en testen van onze puzzeluitjes zijn we er nog meer achtergekomen hoe mooi Nederland is! We proberen met onze routes dan ook echt de meest bijzondere plekjes te vinden. Vaak krijgen we ook terug dat mensen een route in hun eigen buurt rijden en dan pas ontdekken hoe mooi het daar is. Je hoeft dus niet een enorm stuk te reizen voor een bijzonder dagje uit Nederland!

Ontsnappen aan de dagelijkse sleur

Een heerlijk dagje uit in Nederland is de perfecte manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en te genieten van al het moois dat ons land te bieden heeft. Of je nu houdt van cultuur, natuur, avontuur of ontspanning, Nederland heeft voor ieder wat wils.

Cultuurliefhebbers

Voor de cultuurliefhebbers is een bezoek aan een van de vele historische steden een absolute aanrader. Denk aan Den Haag met zijn sfeervolle binnenstad en indrukwekkende paleis. Een verrassend leuke stad die je ontdekt met een wandelpuzzeltocht. Ook steden als Maastricht en Dokkum hebben een rijke geschiedenis en prachtige bezienswaardigheden om te verkennen met de Limburgse Heuvelland autopuzzeltocht of de Friese Staten en Stinze autopuzzeltocht.

dagje uit nederland puzzeluitje
dagje uit nederland routes
dagje uit nederland puzzeltocht

Natuurliefhebbers

Voor natuurliefhebbers biedt Nederland schitterende mogelijkheden. Maak een wandeling tijdens de Brabantse Bos en Duin autopuzzeltocht door de uitgestrekte duinen en bossen of stap op de fiets in de Veluwe, of geniet aan het einde van de West-Friesland autopuzzeltocht van een dagje aan het strand. Waterliefhebbers kunnen de Nederlandse meren en plassen verkennen met een boottocht tijdens de Friese Meren route.

Pretparken

Voor de avontuurlijke zielen zijn er tal van pretparken en dierentuinen verspreid over het land. Een aantal vind je langs onze routes, zoals bij de Groene Hart route het Linnaeushof. Of de Efteling langs de Brabantse Bos en Duin route.

Wanneer je zelf wilt

Het leukste van onze Puzzeluitjes is, dat je deze doet wanneer je zelf wilt en kunt uitbreiden hoe jij dat wilt. Dus onderbreek gerust de puzzeltocht om te genieten van al het moois tijdens je dagje uit in Nederland.

Kortom, een dagje uit in Nederland biedt een scala aan mogelijkheden om te genieten van al het moois en leuks dat ons land te bieden heeft. Of je nu met collega's op pad gaat, met vrienden of met het gezin, er is altijd wel iets te beleven en te ontdekken in Nederland. Dus pak je tas, plan je route en geniet van een onvergetelijk dagje uit in Nederland.