utrechtse kastelen puzzelrit

DAGJE UIT NEDERLAND

Een dagje uit Nederland is absoluut geen straf, wat is dit toch een prachtig land! Met al zijn leuke authentieke dorpjes, historische gebouwen en schitterende natuur. 

Dagje uit Nederland voor jong en oud

Bij Puzzeluitje kies je voor een dagje uit voor jong en oud! Onze routes zijn zeer toegankelijk voor iedereen en ook het navigeren en puzzelen is perfect voor iedereen vanaf een jaar of 8.  Of je nu erop uit gaat met de auto, te fiets of te voet, er zit vast iets tussen voor jullie!

Utrechtse Kastelen

AUTO

Amsterdam Zuid

WANDEL

Noordhollandse Vecht

FIETS

Limburgse Heuvelland

AUTO

Erop uit met de kids

Doen jullie een dagje uit Nederland met de kids? Dan hebben we natuurlijk voor deze jongste puzzelaars een paar leuke extraatjes. Wat dacht je van een gratis kinder autopuzzel diploma? Maar ook onze fietspuzzeltochten zijn ideaal voor de kids. De fietsroutes zijn zo’n 20 kilometer en de navigatie doe je door middel van het oplossen van rebussen, raadsels en andere puzzels. Een interactieve fietstocht dus!

Dagje uit met de auto

Valt jullie geplande dagje uit letterlijk in het water door het Hollandse weer? Kies dan voor een dagje uit Nederland met de auto. Ontdek hoe mooi Nederland is met één van onze gave autopuzzeltochten. Bekijk de forten van de waterlinies van dichtbij met de Nieuwe Hollandse Waterlinie route en pauzeer op één van deze stoere forten. Of ga van oost naar west in de West-Friesland route en geniet van een zeer gevarieerd hollands landschap!

Nederland is zo mooi

Met het ontwikkelen en testen van onze puzzeluitjes zijn we er nog meer achtergekomen hoe mooi Nederland is! We proberen met onze routes dan ook echt de meest bijzondere plekjes te vinden. Vaak krijgen we ook terug dat mensen een route in hun eigen buurt rijden en dan pas ontdekken hoe mooi het daar is. Je hoeft dus niet een enorm stuk te reizen voor een bijzonder dagje uit Nederland!