Dagje uit met kids

Wil je een dagje uit met kids? Weer of geen weer, bij Puzzeluitje hebben we een enorm aanbod voor een gezellig uitje met jong en oud. Van autopuzzeltocht langs de mooiste kastelen tot een leuke fietstocht vanaf jullie vakantiehuisje!

Dagje uit met kids in eigen land

Organiseer je dagje uit met kids in eigen land! Ga bijvoorbeeld op avontuur door Utrecht langs forten en kastelen. Ga op zoek naar de foto’s van de auto bingo XL en navigeer met het bolletje pijltje systeem! Of pak de fiets en maak een mooie fietspuzzeltocht langs de Vecht. Extra leuk bij deze fietspuzzeltocht, je kunt in de zomermaanden ook met de fietsveerpont. Een avontuur op zich!

Speciaal voor de kids

Speciaal voor de kids hebben we bij de autopuzzeltochten hun eigen roadbook! Hierin vind je meerdere soorten bingo’s, vragen voor onderweg en natuurlijk leuke puzzels en raadsels. Kleurpotloden mee en je hebt “geen kind aan ze”! En natuurlijk kunnen ze bij de autopuzzeltochten ook mee doen met de “gewone” route. Onderweg goed opletten voor de foto bingo en meehelpen met de navigatie. We hebben inmiddels meer dan 35 autospeurtochten door heel Nederland & België, dus genoeg om uit te kiezen. En zeker weten dat ze het geweldig vinden, ongeacht hoe oud de kinderen zijn!

Dagje uit in de regen

Is het slecht weer, ook dan hebben wij bij Puzzeluitje genoeg te kiezen. Een autopuzzeltocht kan natuurlijk altijd, en dan plan je onderweg nog een leuke stop bij een pannenkoeken restaurant en jullie dagje uit met kids is compleet!

 

Puzzeltocht met app

We bieden ook puzzeltochten aan met onze eigen Puzzeluitje app. Iets wat voor de kids natuurlijk ook heel erg leuk en makkelijk is! Ze kunnen zo heel stoer meehelpen met de navigatie, foto opdrachten doen en op zoek gaan naar de antwoorden over de route. Wil je weten hoe het werkt en welke routes wij hebben met de Puzzeluitje app, klik dan hier.

 

Wandelroutes

Ook onze wandelroutes zijn heel erg leuk voor een dagje uit met kids. De routes zijn niet te lang (zo’n 5 kilometer), er moet worden kaart gelezen (lekker educatief) en de kids moeten op zoek naar foto’s langs de route. Met alle juiste antwoorden vinden ze uiteindelijk het ‘codewoord’. We hebben wandelpuzzeltochten in diverse steden door heel Nederland.

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp