dagje uit met kids

Wil je een dagje uit met kids? Weer of geen weer, bij Puzzeluitje hebben we een enorm aanbod voor een gezellig uitje met jong en oud. Van autopuzzeltocht langs de mooiste kastelen, een wandelpuzzeltocht door een leuke stad tot een uitdagende fietstocht vanaf jullie vakantiehuisje!

Dagje uit met kids in eigen land

Organiseer je dagje uit met kids in eigen land! Ga bijvoorbeeld op avontuur door Utrecht langs forten en kastelen. Ga op zoek naar de foto's van de auto bingo XL en navigeer met het bolletje pijltje systeem! Of ga op ontdekking door het leuke plaatsje Oudewater met de benenwagen. Los puzzels op en voer hilarische opdrachten uit!

Dagje uit met kids.

↓ 0%kinder roadbook

Kinder roadbook

 4,50

Omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van onze autopuzzeltocht, hebben we voor de allerkleinsten hun eigen roadbook ontwikkeld.

Omdat de vragen en de bingo in het 'normale' roadbook soms net ietsje te uitdagend zijn voor de achterbank en omdat het gewoon leuk is je eigen roadbook te hebben, vonden wij dit een goede toevoeging. Een superleuk roadbook met verschillende soorten auto bingo's, natuurlijk puzzels om op te lossen, leuke kleurplaten en vragen over autopuzzeltochten. En natuurlijk met een echt autopuzzeltocht diploma!
↓ 0%zuidhollandse kinder puzzeluitje

Zuidhollandse Kinder route

 22,50
Ga op zoek naar heel veel bingo foto's om de verborgen zin te vinden in deze te leuke Zuidhollandse Kinder autopuzzeltocht! Ontdek de omgeving rondom Wassenaar en Voorschoten met deze leuke route, speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf een jaar of 6, 7. Zij gaan niet op zoek naar antwoorden op vragen, maar naar heel veel auto bingo foto's! Alleen met deze foto's kunnen zij achter de codezin komen om deze route te voltooien!
↓ 0%utrechtse kinder puzzeluitje

Utrechtse Kinder route

 22,50
Speciaal voor de jonge Puzzeluitje fans hebben we deze te leuke Utrechtse Kinder route ontwikkeld! Eerst uitgetest met de Nieuwjaars Ride & Bite en nu beschikbaar als leuke autopuzzeltocht voor iedereen vanaf een jaar of 6. Het unieke aan deze route is, dat je alleen op zoek gaat naar bingo foto's. Dus geen vragen en puzzels over de route. De bingo foto's moet je op volgorde zetten om zo achter de geheime zin van deze route te komen. En om jullie een beetje te helpen zijn er ook nog een paar puzzels als hints! Genoeg te doen dus voor de achterbank!

Speciaal voor de kids

Speciaal voor de kids hebben we bij de autopuzzeltochten hun eigen roadbook! Hierin vind je meerdere soorten bingo's, vragen voor onderweg en natuurlijk leuke puzzels en raadsels. Kleurpotloden mee en je hebt "geen kind aan ze"! En natuurlijk kunnen ze bij de autopuzzeltochten ook mee doen met de "gewone" route. Onderweg goed opletten voor de foto bingo en meehelpen met de navigatie. We hebben inmiddels meer dan 35 autospeurtochten door heel Nederland & België, dus genoeg om uit te kiezen. En zeker weten dat ze het geweldig vinden, ongeacht hoe oud de kinderen zijn!

Dagje uit in de regen

Is het slecht weer, ook dan hebben wij bij Puzzeluitje genoeg te kiezen. Een autopuzzeltocht kan natuurlijk altijd, en dan plan je onderweg nog een leuke stop bij een pannenkoeken restaurant en jullie dagje uit met kids is compleet!

dagje uit met kids puzzeluitje
dagje uit met kids routes
dagje uit met kids puzzeltocht

Puzzeltocht met app

We bieden ook puzzeltochten aan met onze eigen Puzzeluitje app. Iets wat voor de kids natuurlijk ook heel erg leuk en makkelijk is! Ze kunnen zo heel stoer meehelpen met de navigatie, foto opdrachten doen en op zoek gaan naar de antwoorden over de route. Wil je weten hoe het werkt en welke routes wij hebben met de Puzzeluitje app, kijk dan bij de route die je wilt rijden of deze ook verkrijgbaar is in de app.

Wandelroutes

Ook onze wandelroutes zijn heel erg leuk voor een dagje uit met kids. De routes zijn niet te lang (zo'n 5 kilometer), er moet worden kaart gelezen (lekker educatief) en de kids moeten puzzels en raadsels oplossen langs de route. En natuurlijk moeten er ook leuke foto opdrachten worden uitgevoerd. We hebben wandelpuzzeltochten in diverse steden door heel Nederland.