Dagje uit met kids

Wil je een dagje uit met kids? Weer of geen weer, bij Puzzeluitje hebben we een enorm aanbod voor een gezellig uitje met jong en oud. Van autopuzzeltocht langs de mooiste kastelen tot een spannend mysteriespel in jullie vakantiehuisje!

Dagje uit met kids in eigen land

Organiseer je dagje uit met de kids in eigen land! Ga bijvoorbeeld een uitdagende speurtocht doen bij het groene Fort Uitermeer in Weesp, waarbij je op zoek gaat naar foto’s om zo achter het codewoord te komen. Combineer de speurtocht met een lekker pannenkoekenfeest bij het paviljoen van het fort. Of pak de fiets en maak een mooie fietspuzzeltocht langs de Vecht. Extra leuk bij deze fietspuzzeltocht, je kunt in de zomermaanden ook met de fietsveerpont. Een avontuur op zich!

Kinder roadbook

AUTO

Noordhollandse Vecht

FIETS

Zuidhollandse Kinder

AUTO

Noordhollandse Kinder

AUTO

Speciaal voor de kids

Speciaal voor de kids hebben we bij de autopuzzeltochten hun eigen “roadbook“. Hierin vind je meerdere soorten bingo’s, vragen voor onderweg en natuurlijk leuke puzzels en raadsels. Kleurpotloden mee en je hebt “geen kind aan ze”! En natuurlijk kunnen ze bij de autopuzzeltochten ook mee doen met de “gewone” route. Onderweg goed opletten voor de foto bingo en meehelpen met de navigatie. We hebben inmiddels meer dan 35 autospeurtochten door heel Nederland & België, dus genoeg om uit te kiezen. En zeker weten dat ze het geweldig vinden, ongeacht hoe oud de kinderen zijn!

Dagje uit in de regen

Is het slecht weer, ook dan hebben wij bij Puzzeluitje genoeg te kiezen. Een autopuzzeltocht kan natuurlijk altijd, maar als je onderweg zou willen uitstappen dan is dat met regen natuurlijk niet zo leuk. Een dagje uit met kids kan dan ook thuis! Doe samen een leuke quiz, laat ze zelf een mysteriespel oplossen of ga met z’n allen één van de groepsspellen doen. Een hele middag allerlei leuke spellen met elkaar!

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp