Gelderse Kastelen Autospeurtocht

Dagje uit Gelderland

Een dagje uit in Gelderland wordt pas echt leuk als iedereen mee kan doen. Een autopuzzeltocht is in zo’n situatie ideaal. Rij langs stoere forten of historische molens en los onderweg alle raadsels op. De kleintjes op de achterbank spelen de autobingo en je puber is vast heel handig met het navigeersysteem. Zo geniet iedereen tijdens een regenachtige dag van een gezellig dagje uit in Gelderland.

Dagje uit in Gelderland met de auto

Met op dit moment verschillende routes in Gelderland, is er voor iedereen wel een geschikte route bij. Zo begint de Veluwse Molenroute in Nunspeet en eindigt deze in bosrijk Ermelo. Onderweg los je puzzels op met het molenthema en beantwoord je vragen over onder meer molens. Maar ook de stoere Nieuwe Hollandse Waterlinie route is geschikt voor een leuk dagje uit met het hele gezin. Inclusief coole forten, historische plekjes en prachtige vergezichten! Zijn de forten open? Dan zou ik er zeker één bezoeken, zoals Fort Everdingen met zijn prijswinnende biertjes!

Gelderse Kastelen

AUTO

Veluwse Molen

AUTO

Nieuwe Hollandse Waterlinie

AUTO

Gelderse Vallei

FIETS

Prachtige kastelen in Gelderland

In de provincie Gelderland vind je prachtige kastelen die je even terug brengen naar de Middeleeuwen. Start bij het bekende Kasteel Doorwerth en finish na circa 60 km in Bemmel bij Kasteel De Kinkelenburg. Afhankelijk van jullie tussenstops kom je in 2,5-3 uur alles te weten over deze historische plekken en mooi landgoederen in deze provincie. Heb je niet alle antwoorden gevonden? Geen nood! In het roadbook staat precies waar je alle antwoorden vindt, zo blijft een dagje uit in Nederland gezellig voor het hele gezin.

Dagje uit met vrienden

De autopuzzeltocht is niet alleen leuk voor gezinnen, maar het is ook zeker een uniek dagje uit met vrienden! Ga je met meerdere auto’s, bekijk dan eens het Autopuzzel Familiedag pakket. Hierbij krijg je je gepersonaliseerde roadbook met eigen vragen! Weten je vrienden wat jouw eerste auto was?

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp