Een compleet groepsuitje.

Nodig je collega’s, relaties of vrienden uit voor een compleet groepsuitje ergens in Nederland! Gezellig samen bezig zijn inclusief een leuke puzzeltocht, extra activiteiten en heerlijke catering! 

Bij Puzzeluitje denken we graag met jullie mee om een top bedrijfsuitje of familiedag te organiseren. 

Voor ons is niets te gek, dus vertel ons je wensen en het creatieve team van Puzzeluitje stelt in overleg met jullie een dagje uit  samen om nooit te vergeten!

Waar wacht je nog op? Vul het formulier in en wij nemen vandaag nog contact met jullie op om een vrijblijvende offerte op te stellen.

LET OP! Wij organiseren alleen complete uitjes voor groepen vanaf 40 personen. Zijn jullie met een kleinere groep, dan kunnen we uiteraard meedenken met jullie maar de organisatie ligt dan niet bij Puzzeluitje.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Geef aub zoveel mogelijk details door zodat wij met plezier aan de slag kunnen gaan met een vrijblijvende offerte op maat.

Zomaar een paar leuke ideeën

Voor een compleet groepsuitje

WANDELRALLY MET DE PV

De leden van de PV kunnen zich aanmelden voor een gezellig dagje uit met collega's en familie.

We ontvangen iedereen in de ochtend met een heerlijk kopje koffie of thee bij een sfeervol restaurant, waarna de teams (bestaande uit collega's, of families) op pad gaan voor een eerste wandelpuzzeltocht. 

Rond het middaguur is de eerste wandelroute gedaan en staat er een smakelijke lunch klaar.

Tijd voor een tweede wandelpuzzeltocht in de middag. Puzzelen, opdrachten uitvoeren en dit allemaal voor de fantastische prijzen!

Rond borreltijd is het gedaan met wandelen. De organisatie gaat de scores optellen en de deelnemers gaan genieten van een heerlijke borrel. 

Tijdens de borrel maakt de Puzzeluitje crew de score bekend en gaan we over tot de prijsuitreiking.

We sluiten af met een heerlijk diner als beloning voor een fantastisch dagje uit samen!

 

BEDRIJFSUITJE MET ACTIVITEITEN

Daag je collega's uit in een superleuke autopuzzeltocht met tussendoor extra teambuilding activiteiten!

Bij de start staat de organisatie klaar met alle roadbooks, een kopje koffie of thee en op de startboog staat het logo van jullie bedrijf.

De auto's gaan elke minuut van start en gaan een prachtige route rijden met de Puzzeluitje app. 

Op zo'n 1/3 van de route staat de Puzzeluitje crew met een leuke activiteit: ringsteken! De deelnemers gaan proberen vanuit de auto zoveel mogelijk ringen te scoren. Ze vervolgen hierna hun weg.

Op 2/3 van de route staat onze foodtruck met nog een leuke foto opdracht. Even genieten van een lekker broodje hotdog en ondertussen de opdracht voor extra punten uitvoeren.

De finish is bij een sfeervol restaurant waar men kan gaan genieten van een heerlijke maaltijd. De organisatie rekent de scores uit en verzorgt de prijsuitreiking met natuurlijk ook een poedelprijs! 

FAMILIEDAG MET FIETSPUZZELTOCHT

Een jubileumjaar voor de familie! Oma wordt 80, de tweeling 21, papa en mama zijn 25 jaar getrouwd. Al deze mijlpalen moeten natuurlijk gevierd worden!

In overleg met opa en oma maken we een prachtige fietsroute over de Veluwe met de Puzzeluitje app. Zij zullen erbij zijn met allemaal leuke filmpjes die we vooraf hebben opgenomen. In deze filmpjes staan meteen de hilarische opdrachten die alle teams moeten uitvoeren.

Opa en oma verzorgen het startschot vanaf het pannenkoekenrestaurant, waarna de teams op pad gaan. Halverwege de route is er een heerlijke picknick, prachtig aangekleed met allemaal foto's van alle mijlpalen en heerlijke broodjes! Voor de allerkleinsten zijn er nog wat leuke spelletjes zoals blikwerpen.

Als iedereen voldoende is uitgerust gaat de puzzeltocht verder richting de finish waar opa en oma iedereen afvlaggen en een enorm gezellige en smakelijke barbecue wacht om samen deze mijlpalen spetterend af te sluiten!

Zij hebben al een keer een Puzzeluitje georganiseerd.