autospeurtocht

Ontdek hoe mooi Nederland is tijdens een autospeurtocht langs forten, molens of kastelen. Het leukste dagje uit met het hele gezin, met z'n tweetjes of met een vriendengroep. Los onderweg raadsels op, doe een foto bingo op de achterbank en navigeer met het bolletje pijltje systeem. Zelfs op een regenachtige dag valt jullie puzzeluitje met deze autospeurtocht nooit in het water.

Autospeurtocht langs de Utrechtse Vecht

Ontdek de mooiste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie tijdens een prachtige autospeurtocht. Of maak een adembenemende tocht langs de Utrechtse Vecht. Bekijk het statige Muiderslot aan het IJmeer, haal een ijsje bij de beste ijssalon van Nederland in Weesp en kijk hoe vroeger de adel woonde in hun mooie herenhuizen. Of kies voor een autospeurtocht langs de mooiste kastelen van Gelderland! Wedden dat je ze nog niet allemaal gezien hebt?

Populaire autospeurtochten.

↓ 0%gelderse kastelen puzzeluitje

Gelderse Kastelen route

 22,50
Ga terug naar de Middeleeuwen met deze ontzettend leuke en populaire autopuzzeltocht langs de Gelderse Kastelen! Navigeer met bolletje pijltje en let onderweg goed op voor de auto bingo! In mei 2024 hebben we deze route deels vernieuwd en verlegd met dus o.a. nieuwe puzzels en bingo foto's. En nu ook met veerpont. In samenwerking met Geldersch Landschap & Kasteelen mogen wij jullie een kortingsvoucher van 25% aanbieden op de entreeprijs bij één van deze kastelen, hoe leuk! De Gelderse Kastelen autopuzzeltocht is één van onze populairste routes en wij begrijpen ook wel waarom!
↓ 0%twente puzzeluitje

Twente route

 22,50
Wat is het toch een schitterende, afwisselende regio! In de Twente route rijdt je door de prachtigste natuur, langs imposante landgoederen en kastelen en door dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan. Een autopuzzeltocht voor een mooie lentedag, maar zeker ook in de herfst kijk je je ogen uit met alle kleuren die dit seizoen geeft! Navigeer met bolletje pijltje vanuit de Puzzeluitje App of met het roadbook, ga op zoek naar antwoorden en oplossingen van de puzzels over de route en kijk goed rond voor de auto bingo!
↓ 0%utrechtse kastelen puzzeluitje

Utrechtse Kastelen route

 22,50
Wauw, wat een schitterende historische gebouwen in deze Utrechtse Kastelen autopuzzeltocht! En de omgeving, zo vol natuur en leuke plaatsjes. We hebben weer genoten met het maken en testen van deze route. Ga op pad met de Puzzeluitje App of bestel het roadbook en ga zien wat wij hebben gezien! Wat is Nederland, en in dit geval Utrecht, toch prachtig! Ga terug in de tijd en rijd langs de prachtigste oude kastelen van Utrecht!

Langs molens en esdorpen

Of je nu in Gelderland of Drenthe woont, er zijn meer dan 50 autospeurtochten door heel Nederland (en België). Zo is er voor ieder wat wils. Rijd tijdens de molenroute langs de Veluwe en plaatsen als Ede en Harderwijk. In Drenthe ga je op onderzoek uit bij de Hunebedden en kom je erachter wat esdorpen zijn, zoals het autovrije Orvelte. Kies voor de bosrijke Brabant route als je ook nog een wandeling wilt maken.

autospeurtocht puzzeluitje
autospeurtocht routes
autospeurtocht dagje uit

Origineel gezinsuitje

Een autospeurtocht is ideaal als origineel gezinsuitje. Je bepaalt zelf op welke dag en tijd je de autospeurtocht start. Het roadbook bestaat uit meerdere onderdelen. Zo is er iemand die navigeert (leuk voor pubers!). Voor de achterbank zijn er vragen over de route en moet er opgelet worden voor de auto bingo. En voor de allerkleinsten hebben we een eigen Kinder Roadbook!

Puzzeluitje App

Je kunt natuurlijk ook kiezen om de autospeurtocht met onze Puzzeluitje App te doen. Met dezelfde onderdelen als het roadbook! Dus navigeren met bolletje pijltje (en GPS), puzzels en vragen over de route en ook zeker de superleuke autobingo! Hoe deze werkt? Kijk daarvoor hier.