De leukste autospeurtocht

Ontdek hoe mooi Nederland is tijdens een autospeurtocht langs forten, molens of kastelen. Het leukste dagje uit met het hele gezin, met z’n tweetjes of met een vriendengroep. Los onderweg raadsels op, doe een foto bingo op de achterbank en navigeer met het bolletje pijltje systeem. Zelfs op een regenachtige dag valt jullie puzzeluitje met deze autospeurtocht nooit in het water.

Autospeurtocht langs de Utrechtse Vecht

Ontdek de mooiste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie tijdens een prachtige autospeurtocht. Of maak een adembenemende tocht langs de Utrechtse Vecht. Bekijk het statige Muiderslot aan het IJmeer, haal een ijsje bij de beste ijssalon van Nederland in Weesp en kijk hoe vroeger de adel woonde in hun mooie herenhuizen. Of kies voor een autospeurtocht langs de mooiste kastelen van Gelderland! Wedden dat je ze nog niet allemaal gezien hebt?

Langs molens en esdorpen

Of je nu in Gelderland of Drenthe woont, er zijn meer dan 40 autospeurtochten door heel Nederland (en België). Zo is er voor ieder wat wils. Rijd tijdens de molenroute langs de Veluwe en plaatsen als Ede en Harderwijk. In Drenthe ga je op onderzoek uit bij de Hunebedden en kom je erachter wat esdorpen zijn, zoals het autovrije Orvelte. Kies voor de bosrijke Brabant route als je ook nog een wandeling wilt maken.

Origineel gezinsuitje

Een autospeurtocht is ideaal als origineel gezinsuitje. Je bepaalt zelf op welke dag en tijd je de autospeurtocht start. Het roadbook bestaat uit meerdere onderdelen. Zo is er iemand die navigeert (leuk voor pubers!). Voor de achterbank zijn er vragen over de route en moet er opgelet worden voor de auto bingo. En voor de allerkleinsten hebben we een eigen Kinder Roadbook!

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp