Autospeurtocht Noord-Holland

Op pad met vrienden en familie met deze leuke autospeurtocht in Noord Holland! Deze gevarieerde provincie heeft zo veel te bieden voor een bijzonder dagje uit! Van uitgestrekte vergezichten tot prachtig uitzicht over het IJsselmeer. Van grootse villa’s in het Gooi tot lieve authentieke arbeidershuisjes in Monnickendam. Bij Puzzeluitje hebben wij meerdere routes die door deze leuke provincie rijden!

Autospeurtocht langs de hoofdstad

Onze autospeurtocht gaat niet door grote steden, maar de Van Dam tot Dam route raakt onze hoofdstad zijdelings. Dat moet natuurlijk ook wel bij de DAM route! Verder zie je ook meer van het lieve Durgerdam, het mooie Monnickendam en het altijd gezellige Volendam. Je hoeft onderweg niet uit te stappen, maar mocht je dat wel willen, kies dan voor een wandeling over de dijk bij één van deze plaatsen. Lekker een visje eten en genieten van de bootjes!

Gooische Villa

AUTO

Van Dam tot Dam

AUTO

West Friesland

AUTO

Noordhollandse Kinder

AUTO

Ander gezicht van Noord-Holland

Een heel ander gezicht van Noord-Holland (en een stukje Utrecht) vind je langs de Vecht route.  Startend in Muiden bevind je je tussen de natuur en geschiedenis. Zo ontdek je het vestingstadje Muiden en volg je de prachtige Vecht. Deze route eindigt bij het Vechtstreekmuseum in Maarssen.

Autospeurtocht door Noord-Holland

De autospeurtocht door Noord-Holland doen jullie met een heus rally navigatie systeem, namelijk bolletje pijltje. Het klinkt moeilijker dan het is! En op de wat moeilijkere plekjes noteren we altijd een straatnaam. Dus het is bijna onmogelijk om te verdwalen! Naast navigeren moet je onderweg ook goed opletten voor de auto bingo en de vragen die onderweg gesteld worden. Een uniek dagje uit met voor ieder wat wils in het mooie Noord-Holland.