Autospeurtocht in Noord-Holland

Op pad met vrienden en familie met deze leuke autospeurtocht Noord Holland! Deze gevarieerde provincie heeft zo veel te bieden voor een bijzonder dagje uit! Van uitgestrekte vergezichten tot prachtig uitzicht over het IJsselmeer. Van grootse villa’s in het Gooi tot lieve authentieke arbeidershuisjes in Monnickendam. Bij Puzzeluitje hebben wij meerdere routes die door deze leuke provincie rijden!

Autospeurtocht langs de hoofdstad

Onze autospeurtocht gaat niet door grote steden, maar de Van Dam tot Dam route raakt onze hoofdstad zijdelings. Dat moet natuurlijk ook wel bij de DAM route! Verder zie je ook meer van het lieve Durgerdam, het mooie Monnickendam en het altijd gezellige Volendam. Je hoeft onderweg niet uit te stappen, maar mocht je dat wel willen, kies dan voor een wandeling over de dijk bij één van deze plaatsen. Lekker een visje eten en genieten van de bootjes!

Ander gezicht van Noord-Holland

Een heel ander gezicht van Noord-Holland (en een stukje Utrecht) vind je langs de Vecht route.  Startend in Muiden bevind je je tussen de natuur en geschiedenis. Zo ontdek je het vestingstadje Muiden en volg je de prachtige Vecht. Deze route eindigt bij het Vechtstreekmuseum in Maarssen.

Autospeurtocht Noord-Holland

De autospeurtocht door Noord-Holland doen jullie met een heus rally navigatie systeem, namelijk bolletje pijltje. Het klinkt moeilijker dan het is! En op de wat moeilijkere plekjes noteren we altijd een straatnaam. Dus het is bijna onmogelijk om te verdwalen! Naast navigeren moet je onderweg ook goed opletten voor de auto bingo en de vragen die onderweg gesteld worden. Een uniek dagje uit met voor ieder wat wils in het mooie Noord-Holland.

Prachtige landschappen

Noord-Holland, een provincie in het westen van Nederland, biedt een overvloed aan prachtige landschappen, historische steden en verborgen schatten. En wat is een betere manier om dit alles te verkennen dan met een spannende autospeurtocht? Of je nu een lokale bewoner bent of een toerist die op zoek is naar avontuur, een autospeurtocht in Noord-Holland is de perfecte manier om de regio te verkennen op een unieke en interactieve manier.

Boeiende aanwijzingen

Stap in je auto en laat je leiden door een reeks boeiende aanwijzingen en raadsels terwijl je door het schilderachtige landschap van Noord-Holland rijdt. Van de bruisende straten van Amsterdam tot de rustige dorpjes aan de kust, deze autospeurtocht Noord-Holland brengt je naar de meest charmante plekjes van de regio.

Historische bezienswaardigheden

Onderweg kom je langs historische bezienswaardigheden zoals de beroemde dijk van Volendam en het sprookjesachtige Muiderslot. Je zult versteld staan van de adembenemende tulpenvelden die in bloei staan ​​tijdens het voorjaar, en je kunt genieten van de frisse zeelucht terwijl je de kustlijn verkent.

 

Geschikt voor alle leeftijden

Of je nu met z’n tweeën op pad gaat, met een vriendengroep of met het hele gezin, de autospeurtocht in Noord-Holland is geschikt voor alle leeftijden. Het is een geweldige gelegenheid om quality time door te brengen met je dierbaren en samen herinneringen te creëren.

Dus waar wacht je nog op? Pak je autosleutels, stippel je route uit en ga op avontuur in Noord-Holland. Laat je meevoeren door de prachtige landschappen, ontdek verborgen juweeltjes en geniet van de opwinding van een autospeurtocht in een van de mooiste regio’s van Nederland. Het wordt een ervaring die je nooit zult vergeten.

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp