De leukste autospeurtocht in Gelderland

Ontdek in een autospeurtocht Gelderland deze leuke provincie! Met bijzondere thema’s als molens, kastelen en forten zijn de autopuzzeltochten hier ontzettend leuk om te doen!

Autospeurtocht Gelderland

De Nieuwe Hollandse Waterlinie autospeurtocht gaat grotendeels door Gelderland en langs vele van zijn forten. Ook de vragen in het roadbook hebben grotendeels te maken met dit stukje oerhollandse geschiedenis. Navigeer met het bolletje pijltje systeem langs de stoere forten en houd de route goed in de gaten voor de auto bingo.

Autospeurtocht met app

Bij de meeste routes kun je kiezen voor een roadbook of de Puzzeluitje app. Ga je voor deze laatste, dan navigeer je met je telefoon of tablet langs de mooiste plekjes in Gelderland. Onderweg krijg je pop-ups in je scherm met vragen over de route. De navigatie aanwijzingen zijn, net als in het roadbook, met bolletje pijltje. 

Autospeurtocht langs kastelen en molens

Met de populaire Gelderse kastelen route geniet je met deze autospeurtocht Gelderland onderweg van al het pracht en praal dat deze oude gebouwen met zich meebrengen. Beantwoord vragen over de route en los puzzels op in hetzelfde thema. Of vind je molens leuker? Dan hebben we ook de Veluwse Molen route! Boordevol vragen en puzzels over de molens in deze regio.

Bedrijfsuitje op de Vierdaagse

De autopuzzeltocht is ook een gezellig uitje met de collega’s. Wat dacht je van de Nijmeegse Vierdaagse route? Ontdek deze autospeurtocht Gelderland nu met de auto in plaats van de benenwagen. Daag je collega’s uit met vragen over jullie bedrijf en ontvang jullie eigen rallybord met het bedrijfsuitje basis! Of breid je teamuitje uit met onze leuke foodtrucks en hapjes en drankjes onderweg.

Grote provincie

Gelderland is een grote provincie dus er is ook enorm veel te ontdekken. Kleine weggetjes, prachtige natuur, historische gebouwen, een autospeurtocht Gelderland heeft het allemaal. En of je nu als toerist in deze provincie bent of er woont, zeker weten dat je nieuwe plekjes ontdekt!

Makkelijk uitje

Een autospeurtocht Gelderland van Puzzeluitje is een erg makkelijk uitje. Je kiest je favoriete route uit, doet deze in de ‘winkelwagen’, rekent af en je ontvangt de route (per downloadlink of in de Puzzeluitje app). Dus indien je je plannen last minute moet wijzigen vanwege bijvoorbeeld het weer, dan kun je alsnog meteen op pad!

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp