autospeurtocht gelderland

Ontdek in een autospeurtocht Gelderland deze leuke provincie! Met bijzondere thema's als molens, kastelen en forten zijn de autopuzzeltochten hier ontzettend leuk om te doen!

Autospeurtocht Gelderland

De Nieuwe Hollandse Waterlinie autospeurtocht gaat grotendeels door Gelderland en langs vele van zijn forten. Ook de vragen in het roadbook hebben grotendeels te maken met dit stukje oerhollandse geschiedenis. Navigeer met het bolletje pijltje systeem langs de stoere forten en houd de route goed in de gaten voor de auto bingo.

Autospeurtocht met app

Bij de meeste routes kun je kiezen voor een roadbook of de Puzzeluitje app. Ga je voor deze laatste, dan navigeer je met je telefoon of tablet langs de mooiste plekjes in Gelderland. Onderweg krijg je pop-ups in je scherm met vragen over de route. De navigatie aanwijzingen zijn, net als in het roadbook, met bolletje pijltje. 

Autospeurtocht langs kastelen en molens

Met de populaire Gelderse kastelen route geniet je met deze autospeurtocht Gelderland onderweg van al het pracht en praal dat deze oude gebouwen met zich meebrengen. Beantwoord vragen over de route en los puzzels op in hetzelfde thema. Of vind je molens leuker? Dan hebben we ook de Veluwse Molen route! Boordevol vragen en puzzels over de molens in deze regio.

Autospeurtochten in Gelderland.

↓ 0%gelderse kastelen puzzeluitje

Gelderse Kastelen route

 22,50
Ga terug naar de Middeleeuwen met deze ontzettend leuke en populaire autopuzzeltocht langs de Gelderse Kastelen! Navigeer met bolletje pijltje en let onderweg goed op voor de auto bingo! In mei 2024 hebben we deze route deels vernieuwd en verlegd met dus o.a. nieuwe puzzels en bingo foto's. En nu ook met veerpont. In samenwerking met Geldersch Landschap & Kasteelen mogen wij jullie een kortingsvoucher van 25% aanbieden op de entreeprijs bij één van deze kastelen, hoe leuk! De Gelderse Kastelen autopuzzeltocht is één van onze populairste routes en wij begrijpen ook wel waarom!
↓ 0%Achterhoekse Landgoed puzzeluitje

Achterhoekse Landgoed route

 22,50
Laat je verrassen met deze Achterhoekse Landgoed autopuzzeltocht met de mooiste landgoederen in Gelderland, gezellige dorpjes en steden en zijn groene omgeving. Voor je het weet is het alweer voorbij! Wat een schitterende omgeving hier! Jullie gaan navigeren met hetzelfde systeem als professionele rally's: bolletje pijltje. Klinkt spannend, maar voor je het weet hebben jullie het door. Zeker met de extra aanwijzingen die wij erbij geven! Onderweg ga je op zoek naar gekke objecten voor de superleuke auto bingo en natuurlijk zijn er ook puzzels op te lossen en vragen te beantwoorden over de route. Een heerlijk dagje weg voor jong en oud!
↓ 0%nieuwe hollandse waterlinie puzzeluitje

Nieuwe Hollandse Waterlinie route

 22,50
De Nieuwe Hollandse Waterlinie route gaat slechts langs een deel van dit bijzondere UNESCO Werelderfgoed. Op je route passeer je een kleine 10 forten over zo’n 50 kilometer, terwijl de waterlinie zelf zo’n 85 kilometer volgt. Maar met deze autospeurtocht krijg je absoluut een goede indruk van dit geniale idee om Nederland te beschermen tegen de vijand. Met het bolletje pijltje systeem ga je navigeren. Dit doen ze ook in echte auto rally's! In het begin is het even wennen, maar als je de slag te pakken hebt, wil je niet anders! Natuurlijk zijn er ook tips voor onderweg en ga je puzzels en vragen oplossen. De auto bingo voor de achterbank is er zeker ook bij.

Bedrijfsuitje op de Vierdaagse

De autopuzzeltocht is ook een gezellig uitje met de collega's. Wat dacht je van de Nijmeegse Vierdaagse route? Ontdek deze autospeurtocht Gelderland nu met de auto in plaats van de benenwagen. Daag je collega's uit met vragen over jullie bedrijf en ontvang jullie eigen rallybord met het bedrijfsuitje basis! Of breid je teamuitje uit met onze leuke foodtrucks en hapjes en drankjes onderweg.

Grote provincie

Gelderland is een grote provincie dus er is ook enorm veel te ontdekken. Kleine weggetjes, prachtige natuur, historische gebouwen, een autospeurtocht Gelderland heeft het allemaal. En of je nu als toerist in deze provincie bent of er woont, zeker weten dat je nieuwe plekjes ontdekt!

 

autospeurtocht gelderland puzzeluitje
autospeurtocht gelderland routes
autospeurtocht gelderland dagje uit

Makkelijk uitje

Een autospeurtocht Gelderland van Puzzeluitje is een erg makkelijk uitje. Je kiest je favoriete route uit, doet deze in de 'winkelwagen', rekent af en je ontvangt de route (per downloadlink of in de Puzzeluitje app). Dus indien je je plannen last minute moet wijzigen vanwege bijvoorbeeld het weer, dan kun je alsnog meteen op pad!