Autospeurtocht Gelderland

Ontdek in een autospeurtocht door Gelderland deze leuke provincie! Met bijzondere thema’s als molens, kastelen en forten zijn de autopuzzeltochten hier ontzettend leuk om te doen!

Autospeurtocht door Gelderland

De Nieuwe Hollandse Waterlinie autospeurtocht gaat grotendeels door Gelderland en langs vele van zijn forten. Ook de vragen in het roadbook hebben grotendeels te maken met dit stukje oerhollandse geschiedenis. Navigeer met het bolletje pijltje systeem langs de stoere forten en houd de route goed in de gaten voor de auto bingo.

Gelderse Kastelen

AUTO

Achterhoekse landgoederen

AUTO

Veluwse Molen

AUTO

Veluwse Landgoederen

AUTO

Autospeurtocht langs kastelen en molens

Met de Gelderse kastelen autospeurtocht geniet je onderweg van al het pracht en praal dat deze oude gebouwen met zich meebrengen. Beantwoord vragen over de route en los puzzels op in hetzelfde thema. Of vind je molens leuker? Dan hebben we ook de Veluwse Molen route! Boordevol vragen en puzzels over de molens in deze regio.

Bedrijfsuitje op de Vierdaagse

De autopuzzeltocht is ook een gezellig uitje met de collega’s. Wat dacht je van de Nijmeegse Vierdaagse route? Ontdek deze autospeurtocht in Gelderland nu met de auto in plaats van de benenwagen. Daag je collega’s uit met vragen over jullie bedrijf en ontvang jullie eigen rallybord! Kies daarbij één van onze cateringpakketten en jullie bedrijfsuitje is compleet.

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp