autopuzzeltochten noord holland

Op zoek naar een leuke autopuzzeltocht in het weidse en gevarieerde Noord-Holland?

Natuurlijk blijven we op zoek gaan naar de leukste routes in Noord-Holland, want wat een leuke provincie is dit! Van stedelijk Amsterdam tot het weidse West-Friesland. En natuurlijk alle prachtige waterlandschappen langs de kust en het IJsselmeer. Kortom, nog genoeg plekjes om te ontdekken.

Een autopuzzeltocht in Noord-Holland is leuk voor een dagje uit met de kinderen, maar ook als invulling van een familiedag of teamuitje. 

Hieronder vind je ons huidige aanbod van de autospeurtochten in deze provincie.

Ga op avontuur met een ouderwets gezellige autopuzzeltocht over smalle weggetjes, langs historische gebouwen, door authentieke dorpjes en nog veel meer. Ontdek plekjes waar je normaliter nooit zou komen, ook al woon je er nog zo dichtbij!

Leuke tips?

Mocht je zelf nog leuke tips hebben voor een bijzondere autopuzzeltocht in Noord-Holland, laat het ons weten! Dan gaan wij kijken of wij daarom heen een mooie route kunnen maken. Je kunt altijd een mailtje sturen naar info@puzzeluitje.nl of het contactformulier insturen.

Een schat aan ontdekkingen

Noord-Holland, de Nederlandse provincie die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, historische steden en uitgestrekte polders, biedt een schat aan ontdekkingen voor avontuurlijke reizigers. En wat is een betere manier om deze diverse regio te verkennen dan met een opwindende autopuzzeltocht? Stap in je auto, neem je medereizigers mee en laat je meevoeren op een onvergetelijke reis door het betoverende Noord-Hollandse landschap.

Autopuzzeltochten in Noord-Holland.

↓ 0%gooische villa puzzeluitje

Gooische Villa route

 22,50
De Gooische Villa autopuzzeltocht is niet onze langste route, maar wel een uitdagende puzzelrit! Je rijdt door meerdere Gooische plaatsen waardoor het soms best opletten geblazen is in verband met wat drukkere wegen (géén snelwegen!). Zeker als je al ongeveer verblind wordt door al die grote villa’s, de ene nog mooier dan de andere! Gelukkig zijn er tussendoor ook prachtige stukjes door de natuur en langs kleine straatjes, dus is er genoeg ruimte om “op adem te komen”. De navigatie gebeurt met het bolletje pijltje systeem, iets wat ze ook gebruiken in echte autorally's zoals Dakar. Klinkt heel spannend, maar valt reuze mee. Want van ons krijg je extra aanwijzingen. Verder ga je allerlei puzzels oplossen om antwoorden te vinden op vragen over de route en zoek je gekke objecten voor de auto bingo. Voor ieder wat wils!
↓ 0%west friesland puzzeluitje

West Friesland route

 22,50
Rijd van kust naar kust in deze afwisselende West Friesland route en zie Noord-Holland van oost naar west! Ga op ontdekkingsreis door VOC steden zoals Hoorn, bezichtig de enorme stolpboerderijen in de polder en geniet van de enorme weidse uitzichten. Aan het eind van de dag zal je op je fototoestel niet geloven dat dit binnen één puzzelrit is geweest!
↓ 0%Van Dam tot Dam puzzeluitje

Van Dam tot Dam route

 22,50
Bezoek de 'dammen' van Noord-Holland in deze leuke Van Dam tot Dam autopuzzeltocht! Ontdek het prachtige noorden van Amsterdam! Bezoek de sfeervolle vissersplaatsen, geniet van de mooiste vergezichten over het IJsselmeer en de weidse landschappen en laat Vera je overvaren met het pontje bij Ilpendam! Navigeer met het bolletje pijltje systeem, ga op zoek naar de bijzondere bingo foto's en los puzzels en vragen op.

Charme van Noord-Holland

Een autopuzzeltocht is een unieke manier om de schoonheid en charme van Noord-Holland te ervaren, terwijl je onderweg spannende puzzels en uitdagende raadsels oplost. Het concept is eenvoudig maar boeiend: je ontvangt een reeks aanwijzingen en coördinaten die je van punt naar punt leiden, waarbij je onderweg puzzels moet oplossen om verder te gaan.

Van Dam tot Dam

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Van Dam tot Dam route? Hierbij start je aan de rand van onze hoofdstad maar voor je het weet rijd je door het pittoreske Durgerdam en Uitdam. Natuurlijk slaan we Volendam ook niet over en ga je met een superleuk veerpontje het water oversteken. Een absolute aanrader!

autopuzzeltochten noord holland puzzeluitje
autopuzzeltochten noord holland routes
autopuzzeltochten noord holland dagje uit

Het Gooi

Hoe veranderlijk het landschap is bij een autopuzzeltocht in Noord-Holland, dat zie je bij de Gooische Villa route! Geniet van alle pracht en praal die je hier tegenkomt, maar stap ook zeker even uit voor een wandeling in de Gooische natuur. Of ga lekker window shoppen in Laren. Wie weet spot je nog een BN'er!

Welverdiende beloning

Aan het einde van je autopuzzeltocht wacht een welverdiende beloning op je. Misschien is het een heerlijke picknick met streekproducten, of een souvenir dat je herinnert aan je avontuurlijke reis door Noord-Holland. Wat het ook is, het zal zeker de kers op de taart zijn van een onvergetelijke dag vol ontdekkingen en plezier.

Verzamel je medereizigers

Dus waar wacht je nog op? Stap in je auto, verzamel je medereizigers en ga op avontuur in Noord-Holland met een intrigerende autopuzzeltocht. Ontdek de verborgen schatten van deze prachtige provincie terwijl je jezelf uitdaagt en onvergetelijke herinneringen maakt langs de schilderachtige wegen van Noord-Holland!