Veu

Autopuzzeltocht Gelderland

Bosrijk Gelderland is de grootse provincie van Nederland en ideaal voor een autopuzzeltocht! Met Arnhem als hoofdstad en de oudste stad van Nederland: Nijmegen. En uiteraard de Hoge Veluwe, het natuurgebied bekend in binnen- en buitenland! Deze drie spelen natuurlijk ook een rol in onze Gelderse routes. Niet voor niets is de slogan van Gelderland: “Gelderland levert je mooie streken.”

Autopuzzeltocht door Gelderland

Ons Puzzeluitje teamlid Albert is geboren in Gelderland (Wageningen). Dus een route in Gelderland stond natuurlijk snel op onze wensenlijst. De Veluwse Molen route heeft als eerste zijn plekje gevonden op onze website. Een super toegankelijke en mooie route door de noordkant van de Veluwe! Rust, uitgestrekt en afwisselend!

Achterhoekse landgoederen

AUTO

Nieuwe Hollandse Waterlinie

AUTO

Veluwse Molen

AUTO

Gelderse Kastelen

AUTO

Autopuzzeltocht langs mooie kastelen en landhuizen

Met de Gelderse Kastelen route van Puzzeluitje ga je door de geschiedenis in de omgeving van Arnhem. Startend bij Kasteel Doorwerth slinger je met een mooie route rond Arnhem. Ook ga je over de Rijn richting Nijmegen. Aan deze zijde van de Rijn staat onder andere het imposante Kasteel Doornenburg op het menu. Wauw! Uiteraard pakken we ook een klein stukje Posbank mee. Alle autopuzzeltochten zijn zo gemaakt dat je de auto niet uit moet! Natuurlijk mag dat wel!

Vierdaagse Autopuzzeltocht

Nog een route in ons aanbod van Gelderland is de Nijmeegse Vierdaagse route. Hoewel de naam anders doet vermoeden kan je deze in één dag doen. Deze route neemt je mee langs alle vier de dagen van de Vierdaagse. Natuurlijk niet de volledige route. Ook deze autopuzzeltocht is ongeveer 60 km lang en gaat, waar het kan, over de route die de ruim 45.000 deelnemers ook lopen door deze super mooie omgeving! Uiteraard eindigt deze autopuzzeltocht via de ‘Via Gladiola’ op de Wedren in Nijmegen!