autopuzzeltocht gelderland

Ontdek met een autopuzzeltocht Gelderland de grootste en natuurrijke provincie van Nederland! Met Arnhem als hoofdstad en de oudste stad van Nederland: Nijmegen. En uiteraard de Hoge Veluwe, het natuurgebied bekend in binnen- en buitenland! Niet voor niets is de slogan van Gelderland: “Gelderland levert je mooie streken.”

Autopuzzeltocht Gelderland

Meerdere routes in Gelderland stonden vanaf het begin natuurlijk op onze wensenlijst. De Veluwse Molen route heeft als eerste zijn plekje gevonden op onze website. Een super toegankelijke en mooie route door de noordkant van de Veluwe! Rust, uitgestrekt en afwisselend!

Autopuzzeltocht langs mooie kastelen en landhuizen

Met de Gelderse Kastelen route van Puzzeluitje ga je door de geschiedenis in de omgeving van Arnhem. Startend bij Kasteel Doorwerth slinger je met een mooie route rond Arnhem. Ook ga je over de Rijn richting Nijmegen. Aan deze zijde van de Rijn staat onder andere het imposante Kasteel Doornenburg op het menu. Wauw! Uiteraard pakken we ook een klein stukje Posbank mee. Alle autopuzzeltochten zijn zo gemaakt dat je de auto niet uit moet! Natuurlijk mag dat wel!

Vierdaagse Autopuzzeltocht

Nog een route in ons aanbod van Gelderland is de Nijmeegse Vierdaagse route. Hoewel de naam anders doet vermoeden kan je deze in één dag doen. Deze route neemt je mee langs alle vier de dagen van de Vierdaagse. Natuurlijk niet de volledige route. Ook deze autopuzzeltocht is ongeveer 60 km lang en gaat, waar het kan, over de route die de ruim 45.000 deelnemers ook lopen door deze super mooie omgeving! Uiteraard eindigt deze autopuzzeltocht via de ‘Via Gladiola’ op de Wedren in Nijmegen!

Autopuzzeltochten in Gelderland.

↓ 0%gelderse kastelen puzzeluitje

Gelderse Kastelen route

 22,50
Ga terug naar de Middeleeuwen met deze ontzettend leuke en populaire autopuzzeltocht langs de Gelderse Kastelen! Navigeer met bolletje pijltje en let onderweg goed op voor de auto bingo! In mei 2024 hebben we deze route deels vernieuwd en verlegd met dus o.a. nieuwe puzzels en bingo foto's. En nu ook met veerpont. In samenwerking met Geldersch Landschap & Kasteelen mogen wij jullie een kortingsvoucher van 25% aanbieden op de entreeprijs bij één van deze kastelen, hoe leuk! De Gelderse Kastelen autopuzzeltocht is één van onze populairste routes en wij begrijpen ook wel waarom!
↓ 0%Achterhoekse Landgoed puzzeluitje

Achterhoekse Landgoed route

 22,50
Laat je verrassen met deze Achterhoekse Landgoed autopuzzeltocht met de mooiste landgoederen in Gelderland, gezellige dorpjes en steden en zijn groene omgeving. Voor je het weet is het alweer voorbij! Wat een schitterende omgeving hier! Jullie gaan navigeren met hetzelfde systeem als professionele rally's: bolletje pijltje. Klinkt spannend, maar voor je het weet hebben jullie het door. Zeker met de extra aanwijzingen die wij erbij geven! Onderweg ga je op zoek naar gekke objecten voor de superleuke auto bingo en natuurlijk zijn er ook puzzels op te lossen en vragen te beantwoorden over de route. Een heerlijk dagje weg voor jong en oud!
↓ 0%nieuwe hollandse waterlinie puzzeluitje

Nieuwe Hollandse Waterlinie route

 22,50
De Nieuwe Hollandse Waterlinie route gaat slechts langs een deel van dit bijzondere UNESCO Werelderfgoed. Op je route passeer je een kleine 10 forten over zo’n 50 kilometer, terwijl de waterlinie zelf zo’n 85 kilometer volgt. Maar met deze autospeurtocht krijg je absoluut een goede indruk van dit geniale idee om Nederland te beschermen tegen de vijand. Met het bolletje pijltje systeem ga je navigeren. Dit doen ze ook in echte auto rally's! In het begin is het even wennen, maar als je de slag te pakken hebt, wil je niet anders! Natuurlijk zijn er ook tips voor onderweg en ga je puzzels en vragen oplossen. De auto bingo voor de achterbank is er zeker ook bij.
Nieuw
↓ 0%kroondomein het loo

Kroondomein Het Loo route

 22,50
Koninklijk, bosrijk, natuur, natuur, natuur, dat is de Kroondomein Het Loo autopuzzeltocht! Wat een bizar mooie route hier rondom dit natuurgebied. Het was een absoluut genot om deze route te maken. Rijd door de mooiste natuur, de leukste plaatsjes maar zeker ook prachtige gebouwen. Laat je verrassen door dit waanzinnig mooi stukje Nederland! Je navigeert door deze bijzondere omgeving met de bolletje pijltje aanwijzingen. Dat betekent dat je bij elke verkeerssituatie die daarom vraagt je een aanwijzing krijgt in de vorm van een bolletje en pijltje. Jij bent het bolletje en je moet naar het pijltje toe, prima te doen! Natuurlijk ga je onderweg lekker puzzelen met diverse vragen over de route en geven we je wat superleuke tips voor onderweg. De auto bingo maakt deze leuke puzzeltocht af, ga hiervoor op zoek naar de gekste objecten langs de route!

Prachtig landschap

Een autopuzzeltocht Gelderland is een fantastische manier om het prachtige landschap van deze provincie te verkennen. Of je nu een lokale bewoner bent of een bezoeker van buitenaf, een autopuzzeltocht is een leuke en uitdagende manier om de omgeving te ontdekken en tegelijkertijd je vaardigheden op het gebied van navigatie en puzzelen te verbeteren.

Startpunt en finish

Je krijgt van ons het startpunt van de tocht, alsook de finish. Verder ontvang je een routebeschrijving in de vorm van een roadbook of app (wat je zelf kiest) en krijg je een aantal puzzels die je onderweg moet oplossen. Deze puzzels kunnen bijvoorbeeld raadsels, decoders of foto-opdrachten zijn, en ze zorgen ervoor dat je goed moet opletten en je omgeving goed moet verkennen om de juiste antwoorden te vinden.

autopuzzeltocht gelderland puzzeluitje
autopuzzeltocht gelderland routes
autopuzzeltocht gelderland dagje uit

Route autopuzzeltocht Gelderland

Naast de puzzels is de route zelf natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van de autopuzzeltocht Gelderland. Deze provincie heeft een gevarieerd landschap met prachtige natuurgebieden, historische steden en schilderachtige dorpjes. Afhankelijk van de route die je kiest, kom je langs rivieren, bossen, heidevelden, kastelen en landgoederen. Je kunt er dus van op aan dat je tijdens de autopuzzeltocht genoeg te zien en te beleven hebt.

Betaalbaar uitje

Een autopuzzeltocht is niet alleen leuk, maar ook nog eens een betaalbaar uitje. Je betaalt eenmalig € 22,50. Dit bedrag is per auto en niet per persoon, dus als je met een groep vrienden of familieleden gaat, wordt de tocht nog voordeliger. Ga je met 4 personen een potje Glowgolf spelen dan ben je al gauw € 35,- kwijt en ga je daar vaak ook nog iets drinken. Tijdens een autopuzzeltocht kun je natuurlijk een terrasje pakken, maar je kunt ook vanuit huis een lekkere picknick mand meenemen.

Geweldig dagje uit

Al met al is een autopuzzeltocht Gelderland een geweldige manier om een dagje uit te gaan en de omgeving op een leuke en uitdagende manier te verkennen. Of je nu alleen gaat, met z'n tweeën of in een groep, het is een ervaring die je niet snel zult vergeten.