Autopuzzeltocht Gelderland

Ontdek met een autopuzzeltocht Gelderland de grootste en natuurrijke provincie van Nederland! Met Arnhem als hoofdstad en de oudste stad van Nederland: Nijmegen. En uiteraard de Hoge Veluwe, het natuurgebied bekend in binnen- en buitenland! Deze drie spelen natuurlijk ook een rol in onze Gelderse routes. Niet voor niets is de slogan van Gelderland: “Gelderland levert je mooie streken.”

Autopuzzeltocht Gelderland

Ons Puzzeluitje teamlid Albert is geboren in Gelderland (Wageningen). Dus een route in Gelderland stond natuurlijk snel op onze wensenlijst. De Veluwse Molen route heeft als eerste zijn plekje gevonden op onze website. Een super toegankelijke en mooie route door de noordkant van de Veluwe! Rust, uitgestrekt en afwisselend!

Autopuzzeltocht langs mooie kastelen en landhuizen

Met de Gelderse Kastelen route van Puzzeluitje ga je door de geschiedenis in de omgeving van Arnhem. Startend bij Kasteel Doorwerth slinger je met een mooie route rond Arnhem. Ook ga je over de Rijn richting Nijmegen. Aan deze zijde van de Rijn staat onder andere het imposante Kasteel Doornenburg op het menu. Wauw! Uiteraard pakken we ook een klein stukje Posbank mee. Alle autopuzzeltochten zijn zo gemaakt dat je de auto niet uit moet! Natuurlijk mag dat wel!

Vierdaagse Autopuzzeltocht

Nog een route in ons aanbod van Gelderland is de Nijmeegse Vierdaagse route. Hoewel de naam anders doet vermoeden kan je deze in één dag doen. Deze route neemt je mee langs alle vier de dagen van de Vierdaagse. Natuurlijk niet de volledige route. Ook deze autopuzzeltocht is ongeveer 60 km lang en gaat, waar het kan, over de route die de ruim 45.000 deelnemers ook lopen door deze super mooie omgeving! Uiteraard eindigt deze autopuzzeltocht via de ‘Via Gladiola’ op de Wedren in Nijmegen!

Prachtig landschap

Een autopuzzeltocht Gelderland is een fantastische manier om het prachtige landschap van deze provincie te verkennen. Of je nu een lokale bewoner bent of een bezoeker van buitenaf, een autopuzzeltocht is een leuke en uitdagende manier om de omgeving te ontdekken en tegelijkertijd je vaardigheden op het gebied van navigatie en puzzelen te verbeteren.

Startpunt en finish

Je krijgt van ons het startpunt van de tocht, alsook de finish. Verder ontvang je een routebeschrijving in de vorm van een roadbook of app (wat je zelf kiest) en krijg je een aantal puzzels die je onderweg moet oplossen. Deze puzzels kunnen bijvoorbeeld raadsels, decoders of foto-opdrachten zijn, en ze zorgen ervoor dat je goed moet opletten en je omgeving goed moet verkennen om de juiste antwoorden te vinden.

Route autopuzzeltocht Gelderland

Naast de puzzels is de route zelf natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van de autopuzzeltocht Gelderland. Deze provincie heeft een gevarieerd landschap met prachtige natuurgebieden, historische steden en schilderachtige dorpjes. Afhankelijk van de route die je kiest, kom je langs rivieren, bossen, heidevelden, kastelen en landgoederen. Je kunt er dus van op aan dat je tijdens de autopuzzeltocht genoeg te zien en te beleven hebt.

Betaalbaar uitje

Een autopuzzeltocht is niet alleen leuk, maar ook nog eens een betaalbaar uitje. Je betaalt eenmalig € 19,50. Dit bedrag is per auto en niet per persoon, dus als je met een groep vrienden of familieleden gaat, wordt de tocht nog voordeliger. Ga je met 4 personen een potje Glowgolf spelen dan ben je al gauw € 35,- kwijt en ga je daar vaak ook nog iets drinken. Tijdens een autopuzzeltocht kun je natuurlijk een terrasje pakken, maar je kunt ook vanuit huis een lekkere picknick mand meenemen.

Geweldig dagje uit

Al met al is een autopuzzeltocht Gelderland een geweldige manier om een dagje uit te gaan en de omgeving op een leuke en uitdagende manier te verkennen. Of je nu alleen gaat, met z’n tweeën of in een groep, het is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp