wandeltocht

Nederland is een prachtig land voor een mooie wandeltocht. Er zijn nog zoveel plekjes te ontdekken! En of je nou een fervent wandelaar bent of het gewoon leuk vind om een speurtocht te doen, wij hebben van alles in ons aanbod voor een leuk dagje uit met de benenwagen.

Onze wandelpuzzeltochten doe je met de Puzzeluitje App, waarin je allerlei vragen krijgt, puzzels moet oplossen of opdrachten moet uitvoeren. Een fijne interactieve wandeltocht dus!

Ouderwetse speurtocht

Onze wandelpuzzeltochten zijn eigenlijk een ouderwetse speurtocht en prima te doen voor jong en oud. De routes zijn gemiddeld 5 kilometer lang, dus goed te doen, ook als je ietwat slecht ter been bent. En ook prima voor de kids. Laat hun de locaties zoeken met de app en los samen de bijbehorende puzzels en raadsels op.  En onderweg stop je even voor een kopje koffie met gebak of een bezoekje aan een plaatselijk museum. Voor je het weet is je dagje uit alweer voorbij!

 

Een aantal van onze wandelpuzzeltochten.

Nieuw
↓ 0%oudewater puzzeluitje

Oudewater wandelpuzzeltocht

 22,50
De stad met de oudste stadsrechten van het Groene Hart is een bezoekje waard! Met zoveel prachtige historische panden, de gracht die er door heen loopt en de sfeervolle terrasjes is dit echt een superleuk dagje uit! Het is alsof je teruggaat in de tijd. Maar ook de ligging aan het water zorgt voor een prachtige plek voor een puzzeltocht! Ga op pad met de Puzzeluitje App en los de puzzels op en voer de opdrachten uit.
↓ 0%Harderwijk puzzeluitje

Harderwijk wandelpuzzeltocht

 22,50
Wat een verrassing was het maken van de Harderwijk Wandelpuzzeltocht! Niet alleen voor de ogen, maar ook voor de mond. Harderwijk is een prachtige Hanze- én Vestingstad met meer dan 100 rijksmonumenten. Je kunt je ogen hier dus flink de kost geven. En de lekkere hapjes hier…. nam nam nam! De route wordt gevormd door het uitvoeren van allerlei opdrachten. Elke keer als je een opdracht hebt voltooid in de Puzzeluitje app, zie je de volgende locatie staan waar je een puzzel gaat oplossen. Leuk voor jong en oud!
Nieuw
↓ 0%utrecht stad wandelpuzzeltocht

Utrecht Stad Wandelpuzzeltocht

 22,50
Ontdek dit gezellige centrum in de Utrechtse Stad wandelpuzzeltocht! Een speurtocht naar foto’s en antwoorden om zo tot een mooie zin te komen die betrekking heeft op deze historische stad. Want wat een prachtige binnenstad is dit! De wandelpuzzeltocht doe je met de Puzzeluitje App. In je beeldscherm zie je een locatiemarker en daar loop je naar toe. Daar aagenkomen krijg je in je scherm een vraag, puzzel of opdracht te zien. Denk aan een bijzondere gevel en dat je dan het huisnummer nodig hebt voor de puzzel. Voor elk goed antwoord ontvang je puzzel punten. Haal jij de maximale score?

Wandeltocht tijdens ander puzzeluitje

Je kunt natuurlijk ook een wandeltocht combineren met een ander puzzeluitje, zoals een fietspuzzeltochtof een auto puzzeltocht. Een leuke afwisseling als je bijvoorbeeld een autospeurtocht doet door Twente. Dat is natuurlijk een prachtige regio voor een leuke wandeltocht. Of wat dacht je van de Bos en Duin route in Noord-Brabant? Langs deze route kun je je auto op heel veel plekken parkeren en even uitstappen voor een stevige wandeltocht door het bos of over de duinen!

Amsterdam Zuid

Wil je weten hoe de 'rich and famous' wonen? Breng dan een bezoekje aan Amsterdam Zuid. Hier vind je werkelijk de prachtigste woningen middenin de stad. Met prachtige gevels, voortuintjes en parken waan je je hier echt in een andere wereld. Natuurlijk struim je ook door het prachtige stadspark: het Vondelpark. Zoek daar een lekker plekje in het gras en geniet van alle Amsterdammers die voorbij lopen, fietsen, skeeleren, etc.

wandeltocht puzzeluitje
wandeltocht routes
wandeltocht dagje uit

Hanzestad

Of bezoek een van de hanzesteden in Nederland, zoals Harderwijk. Met deze wandeltocht loop je langs historie, maar ook over de strandboulevard. Een super gevarieerde wandelpuzzeltocht dus. Bekijk de kleine hofjes, de lieve boetiekjes en de prachtige historische gebouwen.

Wandeltocht met app

De wandeltocht van Puzzeluitje doe je met onze app. Je bestelt een route en ontvangt meteen een mail met daarin de inloggegevens. De app laat je vervolgens de locatie zien waar je naar toe wandelt. Op die plek vind je een eerste opdracht of vraag. Heb je deze opgelost, dan zie je in de app de volgende locatie. Wil je tussendoor even stoppen voor een lunch? Geen probleem, je kan het spel prima pauzeren!