wandeltocht

Nederland is een prachtig land voor een mooie wandeltocht. Er zijn nog zoveel plekjes te ontdekken! En of je nou een fervent wandelaar bent of het gewoon leuk vind om een speurtocht te doen, wij hebben van alles in ons aanbod voor een leuk dagje uit met de benenwagen.

Foto puzzeltocht

Onze wandelpuzzeltochten zijn eigenlijk een foto puzzeltocht. De route die je gaat lopen lees je vanaf een kaart (soms ook al een puzzel op zich) en verder vind je in het routeboek heel veel foto’s. Deze ga je zoeken langs de route en de vraag of puzzel die bij die foto hoort dien je op te lossen. Zo komt er aan het eind een verborgen zin uit!

Weesper stad

WANDEL

GRONINGER STAD

WANDEL

EINDHOVEN STAD

WANDEL

AMSTERDAM ZUID

WANDEL

Ouderwetse speurtocht

De wandelpuzzeltochten zijn dus eigenlijk een ouderwetse speurtocht en prima te doen voor jong en oud. De routes zijn ongeveer 5 kilometer lang, dus goed te doen, ook als je ietwat slecht ter been bent. En ook prima voor de kids. Laat hun de foto’s zoeken en los samen de bijbehorende puzzels en raadsels op.  En onderweg stop je even voor een kopje koffie met gebak of een bezoekje aan een plaatselijk museum. Voor je het weet is je dagje uit alweer voorbij!

Wandeltocht tijdens ander puzzeluitje

Je kunt natuurlijk ook een wandeltocht combineren met een ander puzzeluitje, zoals een fietspuzzeltocht of een auto puzzeltocht. Een leuke afwisseling als je bijvoorbeeld een autospeurtocht doet door Twente. Dat is natuurlijk een prachtige regio voor een leuke wandeltocht. Of wat dacht je van de Bos en Duin route in Noord-Brabant? Langs deze route kun je je auto op heel veel plekken parkeren en even uitstappen voor een stevige wandeltocht door het bos of over de duinen!

Amsterdam Zuid

Wil je weten hoe de ‘rich and famous’ wonen? Breng dan een bezoekje aan Amsterdam Zuid. Hier vind je werkelijk de prachtigste woningen middenin de stad. Met prachtige gevels, voortuintjes en parken waan je je hier echt in een andere wereld. 

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp