wandelpuzzeltochten utrecht

Ga op ontdekkingsreis door de provincie Utrecht met een unieke wandelpuzzeltocht!

Utrecht heeft zo veel te bieden, dus een ideale provincie voor een leuke wandelpuzzeltocht! Steden, natuur, er is van alles te ontdekken hier.

Onze wandelpuzzeltochten zijn uit te voeren vanuit een app. Leuk dus voor jong en oud en je bepaalt helemaal zelf wanneer je deze wilt gaan doen.

Hieronder vind je ons huidige aanbod van de wandelpuzzeltochten in het mooie Utrecht.

Wandelpuzzeltochten in Utrecht

Stap in je wandelschoenen en ga op ontdekkingstocht door de betoverende straten en groene oases van de provincie Utrecht met wandelpuzzeltochten! Vergeet traditionele stadswandelingen; met wandelpuzzeltochten beleef je een avontuurlijke en interactieve verkenning van een historische stad op een unieke manier.

Wandelen, puzzelen en ontdekken

Wandelpuzzeltochten in Utrecht zijn een geweldige combinatie van wandelen, puzzelen en ontdekken. Begin je avontuur bij een van de startpunten ergens in  de stad en ontvang je puzzelpakket met gedetailleerde instructies, inloggegevens en uitdagende raadsels. Het is de perfecte manier om jezelf en je gezelschap uit te dagen terwijl je geniet van al het moois dat Utrecht te bieden heeft.

Wandelpuzzeltochten in Utrecht.

Nieuw
↓ 0%oudewater puzzeluitje

Oudewater wandelpuzzeltocht

 22,50
De stad met de oudste stadsrechten van het Groene Hart is een bezoekje waard! Met zoveel prachtige historische panden, de gracht die er door heen loopt en de sfeervolle terrasjes is dit echt een superleuk dagje uit! Het is alsof je teruggaat in de tijd. Maar ook de ligging aan het water zorgt voor een prachtige plek voor een puzzeltocht! Ga op pad met de Puzzeluitje App en los de puzzels op en voer de opdrachten uit.
Nieuw
↓ 0%utrecht stad wandelpuzzeltocht

Utrecht Stad Wandelpuzzeltocht

 22,50
Ontdek dit gezellige centrum in de Utrechtse Stad wandelpuzzeltocht! Een speurtocht naar foto’s en antwoorden om zo tot een mooie zin te komen die betrekking heeft op deze historische stad. Want wat een prachtige binnenstad is dit! De wandelpuzzeltocht doe je met de Puzzeluitje App. In je beeldscherm zie je een locatiemarker en daar loop je naar toe. Daar aagenkomen krijg je in je scherm een vraag, puzzel of opdracht te zien. Denk aan een bijzondere gevel en dat je dan het huisnummer nodig hebt voor de puzzel. Voor elk goed antwoord ontvang je puzzel punten. Haal jij de maximale score?

Oudewater

Tijdens je wandelpuzzeltocht word je meegenomen langs de meest iconische bezienswaardigheden zoals de Heksenwaag in Oudewater. Bewonder de historische gebouwen, wandel langs de sfeervolle grachten en ontdek de sfeervolle terrasjes. Elk hoekje van deze stad heeft zijn eigen verhaal, en met een wandelpuzzeltocht ontdek je ze allemaal op een interactieve en boeiende manier.

Lokale hotspots

Maar wandelpuzzeltochten in Utrecht bieden meer dan alleen historische hoogtepunten. Je wordt ook geleid naar verborgen juweeltjes en lokale hotspots die je anders misschien zou missen. Stop bij gezellige cafeetjes voor een smakelijke versnapering, bezoek ambachtelijke winkeltjes voor unieke souvenirs of ontspan in een van de prachtige stadsparken. Met een wandelpuzzeltocht ontdek je Utrecht op een veelzijdige en verrassende manier.

wandelpuzzeltochten utrecht puzzeluitje
wandelpuzzeltochten utrecht routes
wandelpuzzeltochten utrecht dagje uit

Op pad met collega's

Of je nu met collega's op pad gaat, met je partner of met het hele gezin, een wandelpuzzeltocht in Utrecht is geschikt voor iedereen. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen met dierbaren terwijl je samen raadsels oplost en herinneringen maakt. Bovendien bepaal je zelf het tempo en de route, zodat je optimaal kunt genieten van de ervaring.

Bedrijfsuitje

Wat dacht je van een wandelpuzzeltocht in Utrecht als bedrijfsuitje? Wij denken graag mee met de complete invulling. Starten met een lekker kopje koffie en vervolgens met elkaar de competitie aangaan in de prachtige stad Utrecht! We sluiten jullie teamuitje dan af met een heerlijk diner in het centrum van deze superleuke stad!

Wandelschoenen aan

Dus trek je wandelschoenen aan, bestel je Puzzeluitje en ga op avontuur in Utrecht met een spannende wandelpuzzeltocht. Ontdek de charme van deze historische stad op een unieke en interactieve manier. Boek vandaag nog je wandelpuzzeltocht en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur vol verrassingen en ontdekkingen!