wandelpuzzeltochten gelderland

Ontdek Gelderland te voet met één van onze bijzondere wandelpuzzeltochten!

Er is zoveel te zien in Gelderland, daarom hebben we ook een paar leuke wandelpuzzeltochten uitgezet.

De wandelpuzzeltochten doe je vanaf de app. Voor ieder wat wils dus!

Weet jij nog een leuke plek waar we een wandelpuzzeltocht uit kunnen zetten in Gelderland Laat het ons weten!

Hieronder vind je ons huidige aanbod van de wandeltochten in deze provincie.

Ben je op zoek naar een spannend avontuur dat je dwars door de betoverende landschappen van Gelderland leidt? Laat me je voorstellen aan de fascinerende wereld van wandelpuzzeltochten, een unieke combinatie van wandelen en breinbrekende uitdagingen. Gelderland, met zijn uitgestrekte bossen, glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes, vormt het perfecte decor voor een dergelijk avontuur. Dus trek je wandelschoenen aan en laat je meevoeren op een onvergetelijke reis door deze prachtige Nederlandse provincie.

Wandelpuzzeltocht in Gelderland

Een wandelpuzzeltocht in Gelderland belooft een opwindende ervaring te worden, waarbij je niet alleen je lichaam traint, maar ook je geest uitdaagt. Het concept is eenvoudig maar boeiend: terwijl je door schilderachtige paden wandelt, kom je langs verschillende punten waar je puzzels en raadsels moet oplossen om verder te gaan. Deze raadsels kunnen variëren van cryptische aanwijzingen tot logische uitdagingen, en ze dagen je uit om je observatievermogen, probleemoplossend vermogen en teamwerkvaardigheden te gebruiken.

Wandelpuzzeltochten in Gelderland.

↓ 0%Harderwijk puzzeluitje

Harderwijk wandelpuzzeltocht

 22,50
Wat een verrassing was het maken van de Harderwijk Wandelpuzzeltocht! Niet alleen voor de ogen, maar ook voor de mond. Harderwijk is een prachtige Hanze- én Vestingstad met meer dan 100 rijksmonumenten. Je kunt je ogen hier dus flink de kost geven. En de lekkere hapjes hier…. nam nam nam! De route wordt gevormd door het uitvoeren van allerlei opdrachten. Elke keer als je een opdracht hebt voltooid in de Puzzeluitje app, zie je de volgende locatie staan waar je een puzzel gaat oplossen. Leuk voor jong en oud!
Nieuw
↓ 0%nijmegen wandelpuzzeltocht

Nijmegen Wandelpuzzeltocht

 22,50
Wat een prachtige stad en jij kunt deze nu ontdekken in de Nijmegen wandelpuzzeltocht! Boordevol geschiedenis, prachtige gebouwen, de Waal en nog veel meer. Want wat een geweldige binnenstad is dit! Deze wandelpuzzeltocht doe je met de Puzzeluitje App. In je beeldscherm zie je een pin waar je naar toe moet lopen. Bij de pin aangekomen krijg je in je scherm een vraag, puzzel of opdracht te zien. Denk aan een rebus die je moet oplossen om achter de vraag te komen voor de puzzel. Voor elk goed antwoord ontvang je puzzel punten. Haal jij de maximale score?

Aan de rand van de Veluwe

Stel je voor dat je begint aan je avontuur in een schilderachtig dorpje aan de rand van de Veluwe zoals Harderwijk, de grootste aaneengesloten bossen van Nederland. Je gebruikt de Puzzeluitje app die je van punt naar punt leiden. Onderweg kom je langs verborgen schatten, historische bezienswaardigheden en adembenemende uitzichten, maar om verder te gaan, moet je eerst de bijbehorende puzzels oplossen.

Geheimen ontrafelen

Als je door de weelderige bossen dwaalt, vind je misschien een oude ruïne die je uitnodigt om zijn geheimen te ontrafelen. Misschien leidt een cryptische inscriptie op een eeuwenoude steen je naar een verstopte cache vol verrassingen. Of misschien moet je samenwerken met je mede-wandelaars om een complexe puzzel op te lossen die je alleen niet kunt kraken. Wat het ook is, elke uitdaging brengt je dichter bij de ontknoping van het mysterie dat deze wandelpuzzeltocht omhult.

wandelpuzzeltochten gelderland puzzeluitje
wandelpuzzeltochten gelderland routes
wandelpuzzeltochten gelderland dagje uit

Genieten van de omgeving

Maar het draait niet alleen om het oplossen van puzzels; het gaat ook om het genieten van de prachtige natuurlijke omgeving van Gelderland. Tijdens je tocht word je getrakteerd op adembenemende panorama's, weelderige bossen en kabbelende beekjes. Je komt langs pittoreske dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan en ontmoet vriendelijke locals die je graag vertellen over de rijke geschiedenis van hun streek.

Beloning aan het einde

En laten we de beloning niet vergeten die op het einde van de tocht wacht. Na uren van avontuur en uitdagingen kom je aan bij het eindpunt, waar je wordt verwelkomd met een welverdiende beloning. Misschien is het een heerlijke picknick met streekproducten, of een medaille die je trots kunt dragen als bewijs van je prestatie. Wat het ook is, het zal zeker de kers op de taart zijn van een onvergetelijke dag vol ontdekkingen en plezier.

Verzamel je vrienden

Dus waar wacht je nog op? Pak je wandelschoenen, verzamel je vrienden of familie, en ga op avontuur in Gelderland met een spannende wandelpuzzeltocht. Ontdek de verborgen schatten van deze prachtige provincie terwijl je jezelf uitdaagt en onvergetelijke herinneringen maakt. Wie weet welke mysteries je zult ontrafelen en welke avonturen je te wachten staan!