Facebook Pixel

Het verhaal over ons en Puzzeluitje.

Puzzeluitje is ons verhaal sinds 2020. Over ons gaat over Robert-Jan, Albert en Patricia. Van origine zijn wij een evenementenbureau voor de zakelijke markt en organiseren wij al meer dan 10 jaar diverse bedrijfsuitjes. Meestal met een spelelement.

In 2020 kwam, zoals jullie weten, tante C* langs en konden wij geen evenementen meer organiseren. We moesten schakelen en bedenken wat nog wel mogelijk zou zijn. Hierbij keken we natuurlijk ook wel waar wij goed in zijn.

Autopuzzeltochten

In het verleden hadden we al eens een autopuzzeltocht georganiseerd en dat was ontzettend leuk. Met wat aanpassingen bedachten we om deze weer een nieuw leven in te blazen. Vroeger deden wij deze ook met onze ouders en daar hebben wij echt hele leuke herinneringen aan! En zo geschiedde. In oktober 2020 stond de eerste route online en al snel volgde er nog veel meer. Inmiddels zijn er al meer dan 25 routes gemaakt en we blijven hiermee door gaan!

Utrechtse Vecht autopuzzeltocht

De eerste autopuzzeltocht die wij maakten was de Utrechtse Vecht route. Omdat wij aan deze route wonen en werken en het een prachtige omgeving vinden, was dit een "makkie"! Het prachtige stadje Muiden wilden we graag met jullie delen en ook onze werkplek bij Fort Uitermeer moest in deze route verwerkt worden.

Van autopuzzeltocht naar puzzeluitje

De autopuzzeltochten bleken een enorm succes! Wij hebben enorm plezier in het maken hiervan en de leuke reacties doen ons natuurlijk ook heel veel! We wilden met deze kennis, maar ook naar aanleiding van de gesprekken met onze mede autopuzzelaars, gaan uitbreiden. Dus Autopuzzeltocht werd Puzzeluitje. Op deze manier konden we ook puzzeltochten maken te voet en te fiets. Leuke dagjes uit voor iedereen! Maar ook voor een dagje weg in eigen huis of in een vakantiehuisje op een regenachtige dag wilden we graag kunnen bedienen. En zo ontstonden de groepsspellen, de quizen en de mysteriespellen. En wie weet wat er in de toekomst nog bij komt!

Puzzelen

Een aantal aspecten vinden wij enorm belangrijk. Het puzzeluitje moet puzzelen bevatten én je moet deze meteen kunnen doen. Dus bestellen, downloaden en aan de slag! De meeste puzzeluitjes die wij aanbieden houden zich ook aan deze twee basisregels. En dit zijn ook gelijk de zaken waar wij goed in zijn, puzzels bedenken en online creëeren. 

Puzzeluitje is een blijvertje en hopelijk zijn jullie dat ook!

 

Vriendelijke groet,

Robert-Jan, Albert en Patricia