Facebook Pixel

Maak je kerst nog leuker met de uitjes van Puzzeluitje!

Als er al een tijd zo zijn die perfect past bij puzzeluitjes, dan is dat natuurlijk Kerst! En omdat wij zelf ook zo van kerst houden, hebben wij een aantal uitjes helemaal in deze gezellige sferen ontwikkeld. Leuk voor onder de kerstboom of buiten in de sneeuw! 

Kerst vakantie

Voor in de kerst vakantie hebben we verschillende leuke ideeën. Is het zo'n prachtige winterse dag met zon en vallende blaadjes, stap dan in de auto voor een leuke puzzeltocht en zie hoe mooi de omgeving is. De kinderen op de achterbank hebben hun eigen kinder roadbook en voorin wordt er druk genavigeerd met het bolletje pijltje systeem. Onderweg even uitstappen voor een korte wandeling of een warme chocomel. Heerlijk! Of ga mee met onze X-mas RIde & Bite, een autopuzzeltocht met "kerst-diner". Een prachtige route langs de mooiste verlichte straatjes met onderweg meerdere stops waar je wat lekkere hapjes krijgt. Al jarenlang een populair event!

 

 1. Groepsspel X-mas Games
  X-mas Games
  Rating:
  0%

  Van € 29,50

  Aan € 32,00

 2. Mysteriespel De Kerstkoekjesdief
  De Kerstkoekjesdief
  Rating:
  0%

  Van € 14,50

  Aan € 17,00

Kerst met de familie

Komt de hele familie langs met kerst en houdt iedereen bij jullie ook zo van spelletjes? Kies dan voor de hilarische X-mas Games! Maak kleine teams en ga de strijd met elkaar aan in diverse rondes van doe en denk opdrachten, zoals de Pakjes tafel, Kerst pictionairy en de Kerst escape. Bij elke ronde een kerstkadootje, tussendoor een pauze met warme chocomel en jullie hebben een kerst om nooit te vergeten!

Kerstborrel

Natuurlijk hebben we ook iets voor de kerstborrel met de collega's: de Donderbox Kerst quiz! Allemaal vragen over kerst en deze bijzondere tijden. Terwijl de vragen beantwoord moeten worden hebben de deelnemers ook een "kerst-bom" in hun handen. Lukt het ze om de vragen te beantwoorden voordat de kerstbellen van de kerst-bom luiden?

Druilerige winterdag

Is het zo'n druilerige winterdag in de vakantie en weet je niet wat je kunt doen met de kinderen? Ga dan op zoek naar de Kerstkoekjesdief! In dit spannende mysteriespel is het de bedoeling dat jullie met allerlei aanwijzingen de koekjesdief gaan vinden. Of kies voor de Kerstbomen Memory, een geheugenspel waarbij je ook nog inspiratie op doet voor je kerstboom!

En, wat gaan jullie doen deze kerst?