dagjeweg

Heb je op DagjeWeg.NL een voucher gekocht voor een leuke autopuzzeltocht? Lever je voucher dan via deze pagina in en ga lekker op pad met het leukste uitje dat altijd kan!

LET OP, je moet de route opnieuw 'kopen' met de voucher van Dagjeweg Tickets (uiteraard niet opnieuw betalen). Dat doe je door onderstaande stappen te volgen.

Hoe kom je aan de route?

  • Houd je voucher met de barcode bij de hand.
  • Klik hieronder op de route die je hebt uitgekozen via DagjeWeg.NL (de naam staat ook op je voucher die je bij DagjeWeg.NL hebt gekocht).
  • Als je op de pagina van de door jou uitgekozen autopuzzeltocht bent, kies je voor download PDF of Puzzeluitje app, welke je zelf wilt (op de pagina vind je meer uitleg hoe beide werken om te helpen bij je keuze).
  • Klik je keuze aan en vervolgens klik je op de oranje button 'koop nu'.
  • Vervolgens klik je op de oranje button 'afrekenen'.
  • Je komt nu op de 'Afreken-pagina' terecht (=winkelwagen).
  • Scroll naar beneden en waar staat "heb je een kortingsbon" vul je de code van de voucher in (deze staat onder de barcode en bestaat uit 4x 3 letters en cijfers  en streepjes - neem deze exact over ZONDER spaties MET streepjes).
  • Vul verder alle benodigde gegevens in (naam, mailadres etc.) en je ontvangt meteen een download link van ons bij een roadbook of een code om in te loggen in de Puzzeluitje app.
  • Lees de bijgevoegde uitleg nog even door. (Heb je de app besteld, dan vind je daarin ook de startlocatie)
  • Jullie kunnen op pad!

Heel veel plezier met de autopuzzeltocht! Enne... laat je ons weten wat je ervan vond?

Dagjeweg routes.

↓ 0%gelderse kastelen puzzeluitje

Gelderse Kastelen route

 22,50
Ga terug naar de Middeleeuwen met deze ontzettend leuke en populaire autopuzzeltocht langs de Gelderse Kastelen! Navigeer met bolletje pijltje en let onderweg goed op voor de auto bingo! In mei 2024 hebben we deze route deels vernieuwd en verlegd met dus o.a. nieuwe puzzels en bingo foto's. En nu ook met veerpont. In samenwerking met Geldersch Landschap & Kasteelen mogen wij jullie een kortingsvoucher van 25% aanbieden op de entreeprijs bij één van deze kastelen, hoe leuk! De Gelderse Kastelen autopuzzeltocht is één van onze populairste routes en wij begrijpen ook wel waarom!
↓ 0%twente puzzeluitje

Twente route

 22,50
Wat is het toch een schitterende, afwisselende regio! In de Twente route rijdt je door de prachtigste natuur, langs imposante landgoederen en kastelen en door dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan. Een autopuzzeltocht voor een mooie lentedag, maar zeker ook in de herfst kijk je je ogen uit met alle kleuren die dit seizoen geeft! Navigeer met bolletje pijltje vanuit de Puzzeluitje App of met het roadbook, ga op zoek naar antwoorden en oplossingen van de puzzels over de route en kijk goed rond voor de auto bingo!
↓ 0%utrechtse kastelen puzzeluitje

Utrechtse Kastelen route

 22,50
Wauw, wat een schitterende historische gebouwen in deze Utrechtse Kastelen autopuzzeltocht! En de omgeving, zo vol natuur en leuke plaatsjes. We hebben weer genoten met het maken en testen van deze route. Ga op pad met de Puzzeluitje App of bestel het roadbook en ga zien wat wij hebben gezien! Wat is Nederland, en in dit geval Utrecht, toch prachtig! Ga terug in de tijd en rijd langs de prachtigste oude kastelen van Utrecht!
↓ 0%limburgse heuvelland puzzeluitje

Limburgse Heuvelland route

 22,50
Ontdek het Limburgse Heuvellandschap in deze geweldige route! Voor ons voelt Limburg altijd een beetje als vakantie en we komen er dan ook heel graag elk jaar minimaal één weekend. Er valt hier zoveel te ontdekken! Veel van onze eerdere ontdekkingstochten hebben we in deze ontzettend leuke autospeurtocht gestopt! Of je nu kiest voor de Puzzeluitje App of het roadbook, navigeren gebeurt met het bolletje pijltje systeem. In het begin is het even wennen, maar binnen 10 minuten navigeren jullie als een pro! Ga op zoek naar gekke objecten langs de route met de auto bingo en los puzzels op om antwoorden te vinden over de route.