autopuzzeltochten utrecht

Middenin Nederland vind je de afwisselende provincie Utrecht, waar wij natuurlijk ook meerdere autopuzzeltochten hebben gemaakt.

Utrecht, de meest centraal gelegen provincie in Nederland heeft veel te bieden voor een autopuzzeltocht. Het is een omgeving met veel historie, maar ook heel veel groen. 

Een super leuk dagje uit met je familie of vrienden tijdens een regenachtige herfstdag of een bloedhete zomerdag (en jij in de airco van je auto zit).

Hieronder vind je ons huidige aanbod van de autospeurtochten in deze provincie.

Autopuzzeltochten door Utrecht

Bij Puzzeluitje vind je een ruim aanbod van autopuzzeltochten Utrecht. Kies voor een natuurrijke route zoals de Utrechtse Heuvelrug route, waarbij je zeker tussendoor even moet stoppen om te genieten van dit prachtige landschap.

Of ga op de koninklijke tour met de Utrechtse Koning route! Ontdek hier de prachtige paleizen van de Oranjes, zoals het prachtige Paleis Soestdijk.

Puzzeluitje app

Navigeer met de Puzzeluitje App of kies voor het papieren roadbook. In beide gevallen navigeren jullie met aanwijzingen in bolletje pijltje vorm. Klinkt ingewikkeld, maar is het niet. Misschien even wennen in het begin, maar voor je het weet, ben je net een echte rally-rijder! Natuurlijk ga je onderweg puzzels en vragen oplossen alsook opletten voor de leuke objecten van de auto bingo!

Autopuzzeltochten in Utrecht.

↓ 0%utrechtse kastelen puzzeluitje

Utrechtse Kastelen route

 22,50
Wauw, wat een schitterende historische gebouwen in deze Utrechtse Kastelen autopuzzeltocht! En de omgeving, zo vol natuur en leuke plaatsjes. We hebben weer genoten met het maken en testen van deze route. Ga op pad met de Puzzeluitje App of bestel het roadbook en ga zien wat wij hebben gezien! Wat is Nederland, en in dit geval Utrecht, toch prachtig! Ga terug in de tijd en rijd langs de prachtigste oude kastelen van Utrecht!
↓ 0%utrechtse vecht puzzeluitje

Utrechtse Vecht route

 22,50
De Utrechtse Vecht autopuzzeltocht is werkelijk een pareltje! Bewonder de mooiste huizen aan de rivier de Vecht en rijd door authentieke dorpjes. Deze autopuzzeltocht is er één met vele mooie uitzichten! De leukste bootjes die voorbij komen, de statige herenhuizen en de sfeervolle woonboten. Maar natuurlijk ook de mooie natuur in deze waterrijke omgeving! Ook leuke plaatsjes als Muiden, Loenen aan de Vecht en Nieuwersluis horen bij deze route. Wij zijn een beetje bevooroordeeld, want dit is de route waarlangs wij wonen en werken. Hier opgegroeid, kunnen wij zeggen dat deze uitzichten nooit gaan vervelen! Wel ook nog een beetje opletten onderweg om alle puzzels op te lossen en de auto bingo foto's te vinden!
Nieuw
↓ 0%utrechtse heuvelrug puzzeluitje

Utrechtse Heuvelrug route

 22,50
Nederland weer op z’n mooist in deze Utrechtse Heuvelrug autopuzzeltocht! Wat een prachtige natuur, wat een landgoederen, adembenemend! Neem ook zeker je wandelschoenen mee, want hier zijn zoveel leuke plekjes te ontdekken ook buiten de auto! Je navigeert door deze prachtige omgeving met de bolletje pijltje aanwijzingen. Dat betekent dat je bij elke verkeerssituatie die daarom vraagt je een aanwijzing krijgt in de vorm van een bolletje en pijltje. Jij bent het bolletje en je moet naar het pijltje toe, makkelijk toch? Natuurlijk ga je onderweg lekker puzzelen met diverse vragen over de route en geven we je wat leuke tips voor onderweg. De auto bingo maakt deze leuke puzzeltocht af, ga hiervoor op zoek naar de leukste objecten langs de route!

Ontdek Utrecht op een unieke manier

Ontdek Utrecht op een unieke manier met spannende autopuzzeltochten! Stap in je auto en laat je verrassen door de charmante straten, historische bezienswaardigheden en prachtige landschappen van deze bruisende stad. Autopuzzeltochten in Utrecht bieden een avontuurlijke en vermakelijke ervaring voor zowel locals als toeristen.

Sleutel tot plezier

De sleutel tot het plezier van een autopuzzeltocht is de combinatie van navigatie, raadsels en het ontdekken van verborgen schatten. Vergeet de traditionele sightseeing tours; met een autopuzzeltocht verken je Utrecht op je eigen tempo en geniet je van een interactieve en uitdagende reis.

autopuzzeltochten utrecht puzzeluitje
autopuzzeltochten utrecht routes
autopuzzeltochten utrecht dagje uit

Rijke geschiedenis

Tijdens je autopuzzeltocht ontdek je de rijke geschiedenis van Utrecht. Rijd langs het iconische kasteel Amerongen, bewonder de prachtige herenhuizen in de Utrechtse Vecht route en verken de sfeervolle pleinen. Elk monument en elke straat heeft zijn eigen verhaal, en met een autopuzzeltocht ontdek je ze allemaal op een unieke en boeiende manier.

Verborgen juweeltjes

Maar autopuzzeltochten in Utrecht bieden meer dan alleen historische hoogtepunten. Je wordt ook geleid naar verborgen juweeltjes en lokale hotspots die je anders misschien zou missen. Stop bij gezellige cafés voor een smakelijke versnapering, verken levendige markten vol met lokale lekkernijen of pauzeer bij een park voor een ontspannen picknick. Met een autopuzzeltocht beleef je Utrecht op een veelzijdige en boeiende manier.

Geschikt voor iedereen

Of je nu met je partner reist, met collega's of met het gezin, een autopuzzeltocht in Utrecht is geschikt voor iedereen. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen met dierbaren terwijl je samen puzzels oplost en herinneringen maakt. En het beste van alles is dat je zelf kunt kiezen wanneer je vertrekt en hoe lang je onderweg wilt zijn.

Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur en ontdek de charme van Utrecht met een spannende autopuzzeltocht. Boek vandaag nog en laat je verrassen door de schatten die deze stad te bieden heeft!