autopuzzeltochten overijssel

Wil je Overijssel ontdekken met een te gekke autopuzzeltocht?

Overijssel, de naam zegt het al. Een provincie met in de hoofdrol de rivier de IJssel. Een waterrijke provincie dus. En wat is rustgevender dan water....

Tijd voor een originele ontdekkingstocht met een gezellige autopuzzeltocht door Overijssel! Hier is zoveel te zien. En de mensen zijn ook super aardig. Wij kunnen eerlijk gezegd niet wachten om weer een route te gaan uitzetten in deze leuke provincie!

Hieronder vind je ons huidige aanbod van alle autopuzzeltochten in het mooie Overijssel.

Autopuzzeltochten in Overijssel

Autopuzzeltochten in Overijssel bieden een unieke manier om deze prachtige Nederlandse provincie te verkennen. Met zijn schilderachtige landschappen, historische steden en charmante dorpjes is Overijssel een perfecte bestemming voor avontuurlijke reizigers die graag op eigen tempo willen verkennen.

Roadbook of Puzzeluitje app

Een typische autopuzzeltocht begint met het ontvangen van het roadbook of de inlogcode van de Puzzeluitje app met navigatie en aanwijzingen. Deze aanwijzingen leiden je langs interessante bezienswaardigheden, verborgen juweeltjes en pittoreske plekjes die je anders misschien zou missen. Van kronkelende landweggetjes tot schilderachtige bruggen en idyllische grachten, elke bocht onthult een nieuw stukje van het betoverende landschap van Overijssel.

Autopuzzeltochten in Overijssel.

↓ 0%twente puzzeluitje

Twente route

 22,50
Wat is het toch een schitterende, afwisselende regio! In de Twente route rijdt je door de prachtigste natuur, langs imposante landgoederen en kastelen en door dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan. Een autopuzzeltocht voor een mooie lentedag, maar zeker ook in de herfst kijk je je ogen uit met alle kleuren die dit seizoen geeft! Navigeer met bolletje pijltje vanuit de Puzzeluitje App of met het roadbook, ga op zoek naar antwoorden en oplossingen van de puzzels over de route en kijk goed rond voor de auto bingo!
↓ 0%ijssel puzzeluitje

IJssel route

 22,50
Met deze superleuke IJssel route ga je niet één keer, maar wel twee keer met de veerpont! Wat een avontuur! De route is enorm afwisselend met als rode draad natuurlijk de IJssel. Kleine weggetjes, grootse Hanzesteden, prachtige huizen en panoramische vergezichten. Heel veel landschappen gepropt in 73 kilometer! Navigeren gebeurt met hetzelfde systeem als in echte autorally's: bolletje pijltje. Klinkt heel ingewikkeld, is het niet! Even beetje wennen in het begin en daarna genieten van deze geweldige autopuzzeltocht! Onderweg ga je puzzels oplossen en zoeken naar rare objecten voor de auto bingo. Plezier gegarandeerd!
↓ 0%kop van overijssel puzzeluitje

Kop van Overijssel route

 22,50
Nodig je vrienden uit en ga op avontuur langs de Kop van Overijssel route! Een autopuzzeltocht met zoveel leuke extraatjes, zoals het populaire Giethoorn, het schitterende Nationaal Park de Weerribben en de veerpont bij Genemuiden. Het is een afwisselende route met voor ieder wat wils zullen we maar zeggen. De navigatie is dezelfde als in echte autorally's, het bolletje pijltje systeem. Even wennen de eerste 10 minuutjes, maar daarna weet je niet beter! Let onderweg goed op voor gekke objecten voor de auto bingo en beantwoord vragen over de route. Genoeg te doen voor een middagje plezier!

Uitdaging voor het brein

Deelnemen aan een autopuzzeltocht is niet alleen een leuke manier om de omgeving te verkennen, maar het is ook een uitdaging voor het brein. Je moet de aanwijzingen ontrafelen wat een beroep doet op je probleemoplossend vermogen en samenwerking met je medereizigers.

Schilderachtige stadjes

Terwijl je door schilderachtige stadjes zoals Zwolle en Deventer rijdt bij de IJssel route of start in Ootmarsum bij de Twente route, word je getrakteerd op een mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid. Stop onderweg bij lokale eetgelegenheden om te genieten van traditionele gerechten en proef de authentieke smaken van Overijssel.

autopuzzeltochten overijssel puzzeluitje
autopuzzeltochten overijssel routes
autopuzzeltochten overijssel dagje uit

Prachtige natuur

Een van de hoogtepunten van een autopuzzeltocht door Overijssel is de mogelijkheid om de prachtige natuur van de regio te ervaren zoals tijdens de Kop van Overijssel route. Van uitgestrekte bossen tot glooiende heidevelden en kabbelende beekjes, Overijssel biedt een divers landschap dat elke natuurliefhebber zal bekoren. Maak onderweg zeker wat tijd vrij om te genieten van een ontspannen wandeling of een picknick in de buitenlucht.

Kinderen kunnen actief deelnemen

Voor gezinnen bieden autopuzzeltochten een leuke en educatieve ervaring. Kinderen kunnen actief deelnemen aan het oplossen van puzzels en raadsels, wat hun observatievermogen en geografische kennis stimuleert. Bovendien zorgt de afwisseling van activiteiten ervoor dat zelfs de jongste reizigers geboeid blijven tijdens de tocht.

Na een dag vol avontuur keer je voldaan terug naar huis, met talloze herinneringen aan de prachtige plekken die je hebt ontdekt en de leuke uitdagingen die je hebt overwonnen. Autopuzzeltochten in Overijssel beloven niet alleen plezier en verkenning, maar ook een onvergetelijke ervaring die je nog lang zult koesteren.