autopuzzeltocht het gooi

Een autopuzzeltocht het Gooi mag niet ontbreken in ons ruime aanbod. Puzzeluitje heeft namelijk zijn oorsprong in deze regio. Omdat je ons kantoor hier vindt en Robert-Jan en Patricia hier vandaan komen. Er zijn verschillende routes waarmee jullie deze prachtige regio vanuit de auto kunnen ontdekken. Natuurlijk met leuke puzzels, vragen, een uitdagende navigatieklus en natuurlijk de autobingo!

Autopuzzeltocht het Gooi

Eén van onze favoriete routes hier is de Utrechtse Vecht route. Deze start in Muiden (Gooise Meren) en gaat zuidwaarts richting Utrecht (Maarssen). Een autopuzzeltocht deels door het Gooi vol natuur, vestingstadjes en prachtige herenhuizen. Tevens kun je in de zomer genieten van alle verkeer op de Vecht, een populaire rivier voor pleziervaart.

Autopuzzeltocht langs Gooische villa’s

Het Gooi staat bekend om veel pracht en praal. De Gooische Villa route neemt jullie mee langs deze glamour. Een middag genieten met een autopuzzeltocht door het hart van het Gooi. Tijdens deze route staan ook de smalle weggetjes en veel natuur op het menu. De start is in de oude vesting Naarden en de finish is in Huizen aan het Gooimeer.

Autopuzzeltochten in het Gooi.

↓ 0%utrechtse vecht puzzeluitje

Utrechtse Vecht route

 22,50
De Utrechtse Vecht autopuzzeltocht is werkelijk een pareltje! Bewonder de mooiste huizen aan de rivier de Vecht en rijd door authentieke dorpjes. Deze autopuzzeltocht is er één met vele mooie uitzichten! De leukste bootjes die voorbij komen, de statige herenhuizen en de sfeervolle woonboten. Maar natuurlijk ook de mooie natuur in deze waterrijke omgeving! Ook leuke plaatsjes als Muiden, Loenen aan de Vecht en Nieuwersluis horen bij deze route. Wij zijn een beetje bevooroordeeld, want dit is de route waarlangs wij wonen en werken. Hier opgegroeid, kunnen wij zeggen dat deze uitzichten nooit gaan vervelen! Wel ook nog een beetje opletten onderweg om alle puzzels op te lossen en de auto bingo foto's te vinden!
↓ 0%gooische villa puzzeluitje

Gooische Villa route

 22,50
De Gooische Villa autopuzzeltocht is niet onze langste route, maar wel een uitdagende puzzelrit! Je rijdt door meerdere Gooische plaatsen waardoor het soms best opletten geblazen is in verband met wat drukkere wegen (géén snelwegen!). Zeker als je al ongeveer verblind wordt door al die grote villa’s, de ene nog mooier dan de andere! Gelukkig zijn er tussendoor ook prachtige stukjes door de natuur en langs kleine straatjes, dus is er genoeg ruimte om “op adem te komen”. De navigatie gebeurt met het bolletje pijltje systeem, iets wat ze ook gebruiken in echte autorally's zoals Dakar. Klinkt heel spannend, maar valt reuze mee. Want van ons krijg je extra aanwijzingen. Verder ga je allerlei puzzels oplossen om antwoorden te vinden op vragen over de route en zoek je gekke objecten voor de auto bingo. Voor ieder wat wils!
Nieuw
↓ 0%jullie eigen roadbook

Eigen roadbook

 29,50
Hoe leuk is het om met je familiedag, je teamuitje of als vriendenuitje samen een autopuzzeltocht te doen? Ieder in zijn eigen auto, onderweg gezellig samen picknicken en een beetje competitie voor de fanatiekelingen! Speciaal hiervoor hebben we jullie Eigen Roadbook. Hierbij krijgen jullie je eigen roadbook op de (bestaande) route naar wens, inclusief voor elke auto een Puzzeluitje rallybord. Hoe leuk! Een fantastisch idee voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s. Jullie kiezen hier zelf welke route uit ons huidige aanbod je wilt gaan rijden en wij maken een mooi roadbook met jullie eigen cover en een aantal eigen vragen over de vriendengroep, de jarige, de afdeling etc. Met nog een paar leuke extraatjes rijden jullie hiermee je eigen autorally! LET OP! Je bestelt het Eigen Roadbook voor minimaal 5 auto's, ook als je met minder auto's gaat rijden.

Familiedag autopuzzeltocht

Door de ligging van deze regio is deze ook geschikt voor een familie- of vriendendag. Met een groepen arrangement kan je op basis van een bestaande route met een gezelschap genieten van een autopuzzeltocht. Jullie krijgen een eigen roadbook met een persoonlijke touch. Zo is de cover een foto van jullie en staan er in het boek 5 eigen vragen. Wij printen alle roadbooks en sturen deze samen met de rallyborden en pennen naar jullie op. Eigenlijk hoeven jullie alleen maar te genieten!

Prachtige omgeving

Een autopuzzeltocht het Gooi is de perfecte manier om de prachtige omgeving van deze regio te verkennen en tegelijkertijd je geest scherp te houden met een uitdagende puzzel. Het Gooi is een gebied in het midden van Nederland dat bekend staat om zijn pittoreske landschappen, bossen en meren, evenals zijn rijke geschiedenis en cultuur.

autopuzzeltocht het gooi puzzeluitje
autopuzzeltocht het gooi routes
autopuzzeltocht het gooi dagje uit

Activiteit voor het hele gezin

Een autopuzzeltocht in het Gooi is een leuke activiteit voor het hele gezin, of je nu met vrienden of familie bent. Het enige wat je nodig hebt is een auto en een goed humeur om te beginnen. De autopuzzeltocht is een speurtocht waarbij je verschillende aanwijzingen en puzzels moet oplossen om de eindbestemming te bereiken. Deze puzzels variëren van cryptische raadsels tot speuren naar specifieke objecten of vragen over de omgeving.

Schilderachtig Laren

De autopuzzeltocht het Gooi brengt je langs de mooiste plekjes, zoals de heidevelden van de Hilversumse heide, de bossen van Lage Vuursche en het schilderachtige dorp Laren. Tijdens de rit kom je langs verschillende bezienswaardigheden en landmarks, waar je interessante feiten over kunt leren.

Educatief en inspirerend

Een autopuzzeltocht is niet alleen leuk en uitdagend, maar ook educatief en inspirerend. Het stimuleert het oplossingsgericht denken en bevordert teamwork en samenwerking tussen de deelnemers. Het is ook een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de natuur en de omgeving.

Als je nog nooit eerder een autopuzzeltocht hebt gedaan, is het Gooi een fantastische plek om te beginnen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke route of een ontspannen rit door de natuur, er is voor elk wat wils.

Kortom, een autopuzzeltocht het Gooi is een unieke en plezierige manier om de omgeving te verkennen en tegelijkertijd je brein te trainen. Het is een activiteit die geschikt is voor alle leeftijden en interesses, en het biedt een geweldige kans om samen tijd door te brengen met vrienden en familie.