Facebook Pixel
Special Kerstbomen Memory

Kerstbomen Memory

X-mas Ride & Bite

€ 34,50

VOL!!! Verzamel je vrienden, versier je auto met kerstdecoratie en schrijf je in voor de hilarische X-mas Ride & Bite! Een autopuzzeltocht langs de mooiste kerstlichtjes en onderweg genieten van een driegangen diner!

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
X-mas Ride & Bite

UITVERKOCHT!
(Deze pagina is alleen ter informatie voor degene die reeds geboekt hebben)

Verzamel je vrienden, kleed je auto in kerststijl aan en schrijf je in voor de hilarische X-mas Ride & Bite! Een gezellige autopuzzeltocht met onderweg een driegangen diner.

De autopuzzeltocht is op 11, 12, 18, 19 en 29 december en voert je langs de mooiste straten boordevol kerstlichtjes. De start en finish is in Weesp (Fort Uitermeer), hoe de route verder gaat, dat houden we nog even geheim. Wel is deze iets anders dan vorig jaar!

De X-mas Ride & Bite is qua puzzelen een autopuzzeltocht als alle anderen. Dat wil zeggen navigeren met bolletje pijltje, een auto bingo en vragen over de route. Daarnaast maak je onderweg een paar stops voor het diner, mede mogelijk gemaakt door Eetcafé ’t Weesperplein.

Bij de start krijg je een goodiebag met natuurlijk kerstversiering voor in de auto, een roadbook en nog een paar leuke verrassingen!

Maak met de (juiste) antwoorden van de puzzeltocht meteen kans op een megagrote houten eland!

 

Informatie i.v.m. de nieuwe maatregelen vanuit de overheid

De X-mas Ride & Bite gaat gewoon door! Deze autopuzzeltocht is helemaal coronaproof. Heb je je aangemeld? Dan ontvang je van ons informatie over een paar kleine aanpassingen.

 

De X-mas Ride & Bite is inclusief:

  • Een route van ongeveer 48 kilometer langs de mooiste verlichte dorpjes. De duur zal ongeveer 2,5 uur zijn
  • Een Kerst Goodiebag met o.a. het roadbook, leuke kerstversiering, een Xmas Ride & Bite rallybord en nog meer leuke dingen
  • Een feestelijke start in kerstsferen met voor iedereen een heerlijk kopje warme chocomel (met slagroom)!
  • Een driegangendiner bestaande uit een heerlijk soepje, een stamppot en een kerstdessert. Er zijn meerdere stamppotten en soepjes om uit te kiezen, deze keuze kun je op een later moment doorgeven. Onderweg zijn er 2 stops (het dessert krijg je bij de finish). Het diner wordt warm geserveerd vanuit onze foodtrucks.

Prijs: € 34,50 p.p. volwassenen / € 27,50 p.p. kinderen

Voorwaarden:

  • Je dient voor minimaal 2 personen te boeken
  • Iedereen die meedoet dient te betalen (het bedrag is namelijk niet alleen voor het eten)
  • Bij annulering tot een week (7 dagen) vooraf rekenen wij alleen € 5,- administratiekosten en storten wij het resterende bedrag binnen een week terug
  • Annulering binnen een week vooraf (2-6 dagen vooraf) gebeurt tegen 50% van de kosten. Ook hier storten wij het resterende bedrag binnen een week terug
  • Bij annulering in het weekend van de Ride & Bite (0-1 dag vooraf) is er geen recht op teruggave van uw betaalde som.
  • De X-mas Ride & Bite gaat door bij een minimale aanmelding van 20 auto’s.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:X-mas Ride & Bite
Uw waardering

   Frequently Asked Questions and Answers