Facebook Pixel

Het aanbod van Puzzeluitje zijn uitjes voor jong en oud, voor uit en thuis!

De uitjes van Puzzeluitje zijn geschikt voor jong en oud! De meeste uitjes zijn leuk voor kinderen alsook volwassenen. Het is ons doel om zoveel mogelijk mensen een leuk en bijzonder dagje uit te geven!

Voor jong en oud

Zoals gezegd, zijn de meeste uitjes ideaal voor jong en oud. Zoals een ouderwets gezellige autopuzzeltocht. Met de kinderen op de achterbank, met hun eigen roadbook, heb je geen kind aan ze! Zijn ze wat ouder, laat ze meehelpen met de navigatie. Best pittig en daarom een leuke uitdaging voor de pubers!

Activiteiten voor jong en oud

De activiteiten van Puzzeluitje zijn voor jong en oud. De ene activiteit is wel leuker met kinderen en de andere activiteit is weer leuker met een groep volwassenen. Zo is de originele Donderbox Quiz perfect voor een vrijdagmiddag borrel op kantoor. De mysteriespellen zijn daarentegen vooral leuk voor kinderen. 

Puzzeluitje voor jonge puzzelaars

Een ander leuk puzzeluitje voor jonge puzzelaars is een wandel puzzeltocht. Zo heb je speurtochten, maar ook leuke citygames zoals de Naarden Vesting Game. Hier ga je op ontdekkingsreis, in dit geval door Naarden, met je telefoon. Op onze app vind je 50 opdrachten en vragen die je in deze leuke vestingstad kunt doen. Super leuk voor kinderen om zo bezig te zijn!

Puzzeluitje voor volwassenen

We merken dat een groot deel van onze autopuzzelaars bestaan uit volwassenen. Een echtpaar dat met pensioen is. Of een stelletje dat gaat verhuizen naar een nieuwe regio en deze wilt ontdekken. De autopuzzeltocht is dan ook zeker geschikt voor volwassenen. En de meeste quizen zijn ook perfect voor de 18-plussers. Je ziet, een puzzeluitje is voor jong en oud!