Facebook Pixel

Bij Puzzeluitje vind je een ruim aanbod voor leuke uitjes voor uit en thuis!

Bij Puzzeluitje vind je een ruim aanbod van uitjes voor uit en thuis! Zo kun je gezellig op pad met de auto, te voet of met de fiets. Maar kun je ook in huis aan de slag met een hilarisch groepsspel, een spannend mysteriespel of een leuke quiz!

Uitjes voor uit en thuis

Met uitjes voor uit en thuis bedoelen we een leuk dagje uit of een gezellig dagje thuis met vrienden of familie. Maar met een leuke puzzel-activiteit. En deze puzzeluitjes kun je direct downloaden! Dus had je nog geen plannen voor een regenachtige zondag, maar wil je toch iets anders doen dan voor de buis hangen? Wat dacht je dan van het mysteriespel De Kerstkoekjesdief? De honden hebben de kerstkoekjes opgegeten voordat iemand anders erbij kon en we hebben jouw hulp nodig om de dader te vinden!

 1. Autopuzzeltocht Achterhoekse Landgoed route
  Achterhoekse Landgoed route
  Waardering:
  100 % of 100

  Van € 19,50

  Aan € 22,00

 2. Autopuzzeltocht Drentse Esdorpen
  Drentse Esdorpen route
  Waardering:
  84 % of 100

  Van € 19,50

  Aan € 22,00

 3. Autopuzzeltocht Gelderse Kastelen
  Gelderse Kastelen route
  Waardering:
  77 % of 100

  Van € 19,50

  Aan € 22,00

 4. Autopuzzeltocht Nieuwe Hollandse Waterlinie route
  Nieuwe Hollandse Waterlinie route
  Waardering:
  77 % of 100

  Van € 19,50

  Aan € 22,00

Uitjes voor iedereen

In ons aanbod van uitjes voor uit en thuis vind je uitjes voor iedereen! Voor een gezellig weekendje weg met je vriendinnen, een leuk kinderfeestje, een teambuilding dag met collega's en nog veel meer! We hebben uitjes die echt leuk zijn voor families, zoals de Fort Uitermeer familie speurtocht. Maar ook om met je collega's op pad te gaan, zoals een autopuzzeltocht bedrijfsuitje!

Uitjes voor elk weertype

We bieden uitjes voor elk weertype. Zo kun je op een bloedhete dag de airconditioning opzoeken van je auto in een leuke autopuzzeltocht. Of lekker bij het open haard een mysteriespel doen. Vier je je verjaardag in het gure januari? Nodig je vrienden dan uit voor een hilarisch groepsspel! Valt je teamuitje te water letterlijk in het water omdat het sneeuwt? Kies dan voor een unieke Donderbox quiz!

Puzzeluitje uit en thuis

Het aanbod van Puzzeluitje is dus voor uit en thuis! En met thuis bedoelen we natuurlijk ook op vakantie in een vakantiehuisje of met de tent. Want zelfs dan kun je de omgeving gaan verkennen met een leuke citygame of autopuzzeltocht. We zeiden het al, onze uitjes zijn voor iedereen, voor elk weer type en voor uit en thuis.