dagje uit

Uitjes voor uit en thuis

Bij Puzzeluitje vind je een ruim aanbod van uitjes voor uit en thuis! Zo kun je gezellig op pad met de auto, te voet of met de fiets. Maar kun je ook nabij je huis op pad!

Uitjes voor uit en thuis

Met uitjes voor uit en thuis bedoelen we een leuk dagje uit of een gezellig dagje vlakbij huis met vrienden of familie. Maar met een leuke puzzel-activiteit. En deze puzzeluitjes kun je direct downloaden! Dus had je nog geen plannen voor een regenachtige zondag, maar wil je toch iets anders doen dan voor de buis hangen? Wat dacht je dan van een leuke autopuzzeltocht in de buurt? We hebben autospeurtochten door heel Nederland dus er is vast wel één bij jou in de buurt!

Achterhoekse landgoed

AUTO

Drentse Esdorpen

AUTO

Gelderse Kastelen

AUTO

Nieuwe Hollandse Waterlinie

AUTO

Uitjes voor iedereen

In ons aanbod van uitjes voor uit en thuis vind je uitjes voor iedereen! Voor een gezellig weekendje weg met je vriendinnen, een leuk kinderfeestje, een teambuilding dag met collega’s en nog veel meer! We hebben uitjes die echt leuk zijn voor families, zoals de Noordhollandse Kinder route. Maar ook om met je collega’s op pad te gaan, zoals een autopuzzeltocht bedrijfsuitje!

Uitjes voor elk weertype

We bieden uitjes voor elk weertype. Zo kun je op een bloedhete dag de airconditioning opzoeken van je auto in een leuke autopuzzeltocht. Vier je je verjaardag in het gure januari? Nodig je vrienden dan uit voor een competitie autopuzzeltocht! Ontdek de mooiste plekjes vlakbij je huis.

Puzzeluitje uit en thuis

Het aanbod van Puzzeluitje is dus voor uit en thuis! En met thuis bedoelen we natuurlijk ook op vakantie in een vakantiehuisje of met de tent. Want zelfs dan kun je de omgeving gaan verkennen met een leuke citygame of autopuzzeltocht. We zeiden het al, onze uitjes zijn voor iedereen, voor elk weer type en voor uit en thuis.

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp