Het leukste uitje met kinderen

Het leukste uitje met kinderen vind je natuurlijk bij Puzzeluitje! Al onze puzzeluitjes zijn leuk voor jong en oud, maar speciaal voor onze jongste fans hebben we ook een aantal bijzondere puzzeltochten ontwikkeld speciaal voor hun!

Natuurlijk kunnen de kinderen ook mee met de ‘reguliere’ puzzeltochten en kunnen ze hier zeker ook aan deelnemen. Denk aan de bingo foto’s bij de autopuzzeltochten. Of het oplossen van raadsels bij de fietspuzzeltochten. Ervaring heeft geleerd dat pubers het te gek vinden om te navigeren!

Hieronder vind je de speciale puzzeluitjes voor de leukste kids!

kinder roadbook

AUTO

Utrechtse Kinder

AUTO

Zuidhollandse Kinder

AUTO

GRATIS KINDER DIPLOMA

AUTO

Noordhollandse Kinder

AUTO

Dagje uit met kinderen

Een dagje uit met kinderen wordt pas echt bijzonder wanneer je kiest voor een avontuurlijke puzzeltocht. Het organiseren van zo’n uitje vergt wat voorbereiding (zoals het kiezen van de juiste route en het inpakken van de picknickmand), maar de glimlach op de gezichten van de kinderen maakt het allemaal de moeite waard. Een puzzeltocht is niet alleen vermakelijk, maar het stimuleert ook de denkvaardigheden van de kinderen en bevordert teamwork. Of je nu een verjaardagsfeestje plant of gewoon een leuk weekenduitje wilt organiseren, een puzzeltocht is altijd een hit.

Reguliere puzzeltochten

Onze ‘reguliere’ puzzeltochten’ hebben wij zo ontwikkeld, dat deze leuk zijn voor jong en oud. Tuurlijk zijn er puzzels bij die soms wat te moeilijk zijn voor de kids, maar dit uitje met kinderen is perfect voor deze doelgroep. Je komt langs de leukste plekken en vooral de auto bingo is een geweldige uitdaging voor onze jongste fans.

Beloningssysteem

Een leuke toevoeging aan de puzzeltocht is een beloningssysteem. Elke keer dat een team een raadsel oplost, een bingo rijtje heeft of een checkpoint bereikt, verdienen ze punten of krijgen ze een klein kadootje. Dit kan een potloodje zijn, een appel, etc. Aan het einde van de tocht kunnen de punten worden omgezet in een heerlijke pannenkoek. Dit motiveert de kinderen om actief deel te nemen en samen te werken.

Uitje met kinderen

Tijdens het uitje met kinderen is het belangrijk om als begeleider beschikbaar te zijn om vragen te beantwoorden en de kinderen aan te moedigen. Het gaat niet alleen om het vinden van de oplossingen, maar ook om het genieten van de buitenlucht, het samenwerken en het opdoen van nieuwe ervaringen.

Houd deze pagina goed in de gaten, want we gaan er nog veel meer puzzeltochten en speurtochten aan toevoegen voor een heerlijk dagje uit met de kids!

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp