Noordhollandse Kinder route

Prijs

 22,50

Duur

2 - 2,5 uur

Type

Auto

Een hele speciale route voor hele speciale puzzeluitje fans, de Noordhollandse Kinder autopuzzeltocht! Een gave speurtocht langs stoere forten en romantische kastelen waarbij je op zoek gaat naar het codewoord. Een uniek dagje uit met kinderen vanaf een jaar of 6!

In deze bijzondere versie van de autopuzzeltocht ga je op zoek naar heel veel bingo foto’s, van huisnamen tot rare beelden. En als je deze op volgorde zet, dan vind je de geheime zin van deze route. Natuurlijk helpen we je een beetje met een aantal hints. Wel eerst de puzzels oplossen!

Wil je leren navigeren? Dat kan ook. Want in het roadbook vind je de bolletje pijltje navigatie, maar we hebben alle straatnamen genoemd. Dan kun jij bij het volgende Puzzeluitje zelf navigeren, hoe cool! De route zelf is ook iets korter dan normaal, dus er is meer dan genoeg ruimte om af en toe even lekker de auto uit te gaan en lekker rond te rennen!

Wist je dat?

 22,50

Beschrijving

Deze autopuzzeltocht is een rondje en start en finisht bij het recreatieterrein Dorregeest in Uitgeest. 

Onderweg kom je leuke dingen tegen zoals kastelen, forten, watertorens en nog veel meer. Je rijdt door kleine straatjes, mooie natuur en monumentale gebouwen.

Natuurlijk denken we ook aan de allerjongsten bij deze route; in het roadbook hebben we extra auto bingo’s toegevoegd, zoals een bingo met diverse transport middelen of verkeersborden. Zo is er voor iedereen iets te doen in de auto!

De route is ook leuk voor de volwassenen (want zo makkelijk is het niet om al die bingo's te vinden!). Natuurlijk moet één van hen rijden, maar zij kunnen onderweg gaan genieten van al het moois wat Noord-Holland te bieden heeft!

noordhollandse kinder route kaart

Leuke tips onderweg

Extra informatie
Afstand

30 – 50 km

Omgeving

Weids

Provincie

Noord-Holland

Puzzeluitje App

Nee

Roadbook

Ja

Veerpont Als er in de route een veerpont zit, houdt er rekening mee dat er soms alleen met cash betaald kan worden.

Nee

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Noordhollandse Kinder route” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start & Finish

Uitgeest

Uitgeest

Misschien vind je dit ook leuk