Facebook Pixel

Zowel voor particulier als zakelijk heeft Puzzeluitje een ruim aanbod aan dagjes uit!

De uitjes van Puzzeluitje zijn bijna allemaal geschikt voor particulier en zakelijk. Zo kun je alle uitjes individueel downloaden en kunnen wij de meeste uitjes op maat maken voor een bedrijfsuitje.

Particuliere puzzelaars

Een groot deel van onze mede puzzelaars zijn particulier en daarmee houden we ook altijd rekening. Daarom is het ook mogelijk om al onze uitjes te doen met vrienden en/of familie. Ze zijn geschikt voor jong en oud en daarom dus ook perfect voor een particulier.

 1. Autopuzzeltocht Achterhoekse Landgoed route
  Achterhoekse Landgoed route
  Waardering:
  100 % of 100

  Van € 19,50

  Aan € 22,00

 2. Bollenstreek Adventure puzzeluitje
  Bollenstreek Adventure route
  Waardering:
  85 % of 100
  € 24,50
 3. Mysteriespel De Kerstkoekjesdief
  De Kerstkoekjesdief
  Rating:
  0%

  Van € 14,50

  Aan € 17,00

 4. Mysteriespel De Stamboom
  De Stamboom
  Waardering:
  80 % of 100

  Van € 14,50

  Aan € 17,00

Bedrijfsuitje

Maar ook voor een bedrijfsuitje kun je terecht bij Puzzeluitje. Omdat wij van origine een zakelijk evenementenbureau zijn, weten wij wat de zakelijke klant zoekt. Daarom hebben wij de meeste uitjes zo bedacht dat ze met een kleine aanpassing ook te organiseren zijn voor een gezellig dagje uit met de collega's.

Teambuilding

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit voor op kantoor? Kies dan voor één van onze groepsspellen. Hierin zitten altijd aspecten van samenwerken en communicatie. Wil je hier iets in aanpassen of persoonlijker maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Autopuzzeltocht bedrijfsuitje

Het meest populaire uitje bij ons voor de zakelijke puzzelaar is de autopuzzeltocht. Met jullie gepersonaliseerde roadbook (of zelfs met een eigen route) en catering onderweg, heb je een uniek uitje! Samen bespreken we graag de mogelijkheden.

Je ziet, zowel voor particulier als zakelijk hebben wij een ruim aanbod voor een bijzonder dagje uit!