Facebook Pixel

Nieuwjaars Ride en Bite voor kids

Luid het nieuwe jaar in met deze te leuke Nieuwjaars Ride & Bite, speciaal voor kids! Navigeer met deze autopuzzeltocht langs stoere kastelen en forten, rijd over smalle weggetjes en ga op zoek naar de bingo foto's. Onderweg geniet je van typische Nieuwjaars-hapjes!

Vraag opa, mama, de buurman of iemand met rijbewijs en auto om gezellig met je mee te gaan en probeer het codewoord te ontrafelen met de XL bingo! We starten en finishen bij Fort Honswijk en de route is zo'n 40 kilometer.

De oudere kids gaan navigeren met bolletje pijltje en voor de jongere kids is er dus de extra large bingo. Hierbij ga je ook op zoek naar het codewoord. Stuur deze na de autopuzzeltocht in en maak kans op een gave LEGO auto t.w.v. €120,-!

Bij de start krijg je een goodiebag met daarin het roadbook, de XL bingo, een uniek rallybord en nog wat Nieuwjaarsverrassingen!

Verder is deze RIde & Bite inclusief een kopje warme choco met slagroom bij de start, een heerlijke "Nieuwjaars-duik-traditie-broodje-worst" halverwege en bij de finish een heerlijke oliebol.

De Nieuwjaars RIde & Bite wordt georganiseerd op 4 januari en je kunt bij het inschrijven kiezen voor een starttijd tussen 10:00 - 14:00u.

 

Informatie i.v.m. de nieuwe maatregelen vanuit de overheid

De Nieuwjaars Ride & Bite gaat gewoon door! Deze autopuzzeltocht is helemaal coronaproof. 

 

Prijs: € 14,50 per persoon

Er kan niet meer geboekt worden. Ben je erbij? Tot morgen!!!

 

Voorwaarden:

  • Je dient voor minimaal 2 personen te boeken
  • Iedereen die meedoet dient te betalen (het bedrag is namelijk niet alleen voor het eten)
  • Bij annulering tot een week (7 dagen) vooraf rekenen wij alleen € 5,- administratiekosten en storten wij het resterende bedrag binnen een week terug
  • Annulering binnen een week vooraf (2-6 dagen vooraf) gebeurt tegen 50% van de kosten. Ook hier storten wij het resterende bedrag binnen een week terug
  • Bij annulering 0-1 dag vooraf is er geen recht op teruggave van uw betaalde som