Facebook Pixel

Puzzeluitje organiseert het hele jaar door leuke events, zoals een kerst autopuzzeltocht!

Puzzeluitje organiseert een paar keer per jaar leuke events! Van origine zijn wij een evenementenbureau en ons hart ligt dan ook bij het organiseren van de leukste evenementen!

Leuke events met thema

We organiseren leuke events altijd met een thema. Zo kun je meedoen aan de nu al beroemde X-mas Ride & Bite, een gezellige autopuzzeltocht langs de mooiste verlichte straten in leuke stadjes en dorpjes. Bij verschillende plekken krijg je dan ook nog wat lekkers te eten. Bij de start krijg je van ons het roadbook in een goodie bag samen met leuke kerstversiering voor in de auto en nog andere leuke kerstige dingetjes. 

 1. Groepsspel X-mas Games
  X-mas Games
  Rating:
  0%

  Van € 29,50

  Aan € 32,00

 2. Bollenstreek Adventure puzzeluitje
  Bollenstreek Adventure route
  Waardering:
  85 % of 100
  € 24,50
 3. Groepsspel De Uitdaging
  De Uitdaging
  Rating:
  0%

  Van € 24,50

  Aan € 27,00

Ride & Bite event

Naast de X-mas Ride & Bite hebben we eerder ook de Koningsdag Ride & Bite georganiseerd. Wat een event was dat! 200 Auto's helemaal versierd in het oranje langs o.a. Paleis Soestdijk. De mede puzzelaars kwamen elkaar onderweg steeds tegen en er was één grote samenhorigheid! BIj de Ride & Bite krijg je altijd een autopuzzeltocht, een goodie bag met leuke dingetjes én lekker eten voor onderweg. Deze leuke events organiseren we zo'n 4x per jaar.

Groepspellen

Maar ook met de groepsspellen kun je kennismaken tijdens één van onze leuke events! Op onze eigen evenementenlocatie in Weesp kun je je inschrijven met je eigen team en organiseren we een bijzonder dagje uit! Nodig je vrienden uit, bedenk een originele team-naam en team-kleding en ga andere teams uitdagen in het leuke spel De Uitdaging!

Het hele jaar door

We organiseren de leuke events het hele jaar door. We proberen dit 1x per twee maanden te doen, maar het is ook even afhankelijk van wat we organiseren. Een autopuzzeltocht kan het hele jaar door, maar een fietspuzzeltocht is natuurlijk het leukst in de lente of de zomer. Houd onze agenda in de gaten voor de leukste events!