Kerstspelletjes is ons op het lijf geschreven! Wij van Puzzeluitje zijn gek op spelletjes en gek op kerst, dus één plus één is twee! Zodra de eerste blaadjes van de bomen vallen krijgen wij op het Puzzeluitje Hoofdkwartier meteen de kriebels om elk jaar weer leuke spelletjes te bedenken.

Kerstspelletjes op kantoor

In december doen wij dan ook heel veel kerstspelletjes op kantoor. Zo hebben we een enorme boomstam staan waar we kopspijkers op spelen. Een leuke traditie in de kroegen in Oostenrijk, waarbij je in zo min mogelijk slagen de spijker in de boomstam moet slaan. Maar natuurlijk proberen we ook altijd samen de door ons zelf bedachte spelletjes uit. En daarbij mag dan de warme chocomel zeker niet ontbreken!

Een paar leuke ideeën voor kerstspelletjes

Adventskalender

In 2021 lanceren we onze eerste (Puzzel) Uitjes Adventskalender. Boordevol kerstspelletjes, zoals het traditionele dobbelspel, een kerst memory en natuurlijk de X-mas Games. Een superleuk groepsspel, waarbij je met al je vrienden, familie of collega’s hilarische uitdagingen aangaat helemaal in kerstsfeer! Als je van kerstspelletjes houdt, dan vind je deze ook echt te gek.

Met familie, vrienden of collega’s

De kerst spelletjes die wij bedenken zijn altijd voor minimaal 2 personen. Ideaal dus voor een gezellige kerst met familie en vrienden. Met je collega’s sluit je natuurlijk het jaar af met een hilarische kerst quiz. Gezellig tijdens de kerstborrel en zo zie je elkaar nog eens op een andere manier. Met wie vier jij kerst dit jaar?