Het is weer de mooiste tijd van het jaar, dus gaan we ook weer op zoek naar de leukste kerstcadeaus! Bij Puzzeluitje vind je meerdere originele kerstcadeaus voor je vrienden, familie en collega’s.

Adventskalender

Kun je niet kiezen, bestel dan onze Puzzeluitje Adventskalender! Een super leuke kerstkalender boordevol (kerst)puzzels en meerdere puzzeluitjes. Aftellen tot kerst met elke dag een verrassing, zoals een autopuzzeltocht naar keuze, de X-mas Games of het Kerst mysteriespel. Tevens maak je kans op een half jaar lang gratis puzzeluitjes. Weet je zeker dat je dit kerstcadeau wilt weggeven?

Een paar leuke kerstcadeaus

Autopuzzeltochten als kerstcadeaus

Je kunt natuurlijk ook een autopuzzeltocht als kerstcadeau kiezen. Maak een keuze uit meer dan 25 routes door heel Nederland! Wil je degene die het cadeau ontvangt zelf laten kiezen? Uiteraard kan dat ook. Kies voor printen en opsturen en schrijf in de opmerkingen dat het een kerstcadeau is en wij maken er een mooie voucher van.

Kerstcadeaus voor thuis

We hebben ook meerdere kerstcadeaus voor thuis. Puzzeluitjes die je na bestelling direct kunt downloaden! In een mooie envelop en je hebt een origineel kadootje voor onder de kerstboom. Zo vind je in ons assortiment quizzen, groepsspellen en mysteriespellen een aantal leuke kerst activiteiten. Kun je niet kiezen? Neem dan contact met ons op voor een Puzzeluitje Voucher!

Gezellig avondje uit

Je kunt de kerstcadeaus natuurlijk ook verpakken als een gezellig avondje uit met elkaar. Bij Puzzeluitje organiseren we elk jaar een leuk kerst uitje, zoals de X-mas Ride & Bite. Een autopuzzeltocht langs de mooiste kerstversiering en lekkere hapjes onderweg. Houd onze site in de gaten voor deze sfeervolle events!