Facebook Pixel
Fort Uitermeer speurtocht

Fort Uitermeer speurtocht

Naarden Vesting game

Naarden Vesting Game

Hanze Game Hattum

€ 19,50

Een verrassend leuke stad en zijn omgeving ontdek je met de Hanze Game Hattum! Download de app en ga met deze citygame op reis door de geschiedenis en natuur van Hattum!

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Hanze Game Hattem

Deze wandelpuzzeltocht Hanze Game Hattum is eigenlijk een hele leuke citygame! Met de app ga je Hattum en omgeving ontdekken en hierbij meer dan 30 vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren.

Hattum is een enorm leuk stadje boordevol historie en schitterende architectuur. Maar ook rondom de hanzestad vind je een prachtige setting in een bosrijke omgeving. 

Combineer deze leuke wandelpuzzeltocht in Gelderland met een gezellig terrasje in het historische centrum of maak een uitgebreide wandeling over de Veluwe!

Voor de Hanze Game Hattum dien je een gratis app te downloaden, waarvoor je van ons inloggegevens krijgt per mail. Deze kun je eenmalig gebruiken.
Wil je de citygame met meerdere teams doen, dat kan natuurlijk ook! Leuk als teamuitje met je collega's of met je hockeyteam. Bestel dan wel per team een Hanze Game Hattum zodat elk team zijn eigen inloggegevens ontvangt.

Rondom Hattem zijn meerdere parkeerplaatsen. De game start vanaf parkeerplaats De Bleek (gratis). 

Let op! Na bestelling kan het tot 24 uur duren voordat je je inloggegevens ontvangt, omdat wij deze handmatig toesturen. Wij doen er alles aan om dit z.s.m. te doen!

Meer informatie
Land Nederland
Provincie Overijssel
Pont Nee
Landschap Historisch
Aantal personen 2 - 4 personen, 4 - 8 personen, 8 - 12 personen, > 12 personen
Afstand < 5 km
Maakt gebruik van App Ja
Start plaats Hattum
Finish plaats Hattum
Tijdsduur 2 - 2,5 uur
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hanze Game Hattem
Uw waardering

   Frequently Asked Questions and Answers


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!