Algemeen (3)

Dit is afhankelijk per puzzeluitje. Mocht dit niet zo zijn, dan zullen wij het vermelden bij het puzzeluitje.

Als het wel mogelijk is, geldt het volgende: Op Android telefoons is dit geen probleem. IOS houdt helaas niet van downloads en daarmee lukt het dus ook meestal niet.

Wij adviseren echter het puzzeluitje uit te printen, vanaf de telefoon lezen is soms wat onhandig (niet onmogelijk!).

Categorieën: Algemeen, Bestellen

Als je een puzzeluitje hebt besteld, waarbij je antwoorden “nodig” hebt, dan vind je altijd op de laatste pagina een link naar de antwoorden.

Categorie: Algemeen

Per mail zijn we 24/7 bereikbaar en proberen wij ook altijd jullie mail binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Telefonisch kun je ons bereiken op maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00.

In de weekenden en op feestdagen zijn we gesloten.

Categorie: Algemeen
Autopuzzeltocht (29)

Op de webpagina van de route vind je of en hoe vaak je met een veerpont gaat. Houd er rekening mee dat je op niet alle veerponten met pin kan betalen! Neem dus altijd wat cash mee. De veerponten kosten gemiddels € 1,50 per persoon.

 

Categorie: Autopuzzeltocht

Wij controleren alle puzzeltochten met meerdere personen, maar er kan natuurlijk altijd een foutje in geslopen zijn. Wij waarderen het enorm als je dit aan ons door geeft via het contactformulier zodat jullie mede autopuzzelaars hier geen “last” van hebben!

Categorie: Autopuzzeltocht

De autopuzzeltocht routes van duren gemiddeld 3 uur en zijn tussen de 45 – 90 km lang. Bij elke route hebben we genoteerd hoeveel kilometer deze is.

Categorie: Autopuzzeltocht

Als je een bestelling hebt gedaan, bepaal je zelf wanneer je de route rijdt. Deze is dus onbeperkt geldig.

LET OP, de download link die je ontvangt na betaling is slechts enkele dagen geldig!

Categorie: Autopuzzeltocht

De exacte route houden wij geheim. Je krijgt van ons een start- en eindpunt en waar je tussendoor langskomt, is een verrassing! Wil je de route toch weten, neem dan contact met ons op en wie weet geven we een aantal hints!

Categorie: Autopuzzeltocht

Wij hebben ervoor gekozen om routes uit te zetten met rally navigatie. Dat wil in dit geval zeggen met het bolletje pijltje systeem. Op elke route pagina vind je een filmpje met de uitleg.

Enne… het ziet er moeilijker uit dan het is hoor! We hebben veel extra aanwijzingen in het roadbook staan.

 

Categorie: Autopuzzeltocht

Eén route. Elke route kost € 19,50.

Categorie: Autopuzzeltocht

Elke route heeft zo’n 20 – 25 vragen over dingen die je onderweg tegenkomt. Om deze te beantwoorden, hoef je de auto niet uit. Verder vind je bij elke puzzeltocht ongeveer 6 extra puzzels, zoals een raadsel of doolhof.

Categorie: Autopuzzeltocht

Ja. Op onze routes zit auteursrecht en het is ten strengste verboden de roadbooks te kopiëren.

Maar kijk ook eens naar de Autopuzzel Familiedag, dan geef je er gelijk een persoonlijk tintje aan!

Categorie: Autopuzzeltocht

Als je ons tipt over een route, gaan wij kijken of we daar een leuke route kunnen maken. Natuurlijk houden we je hiervan op de hoogte. Wij proberen elke maand een nieuwe route te maken.

Wil je een route op maat? Dan is dit zeker ook mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden.

Categorie: Autopuzzeltocht

Dat kan zeker! Denk aan een heerlijk droge auto op een regenachtige herfstdag of een coole auto als er buiten een hittegolf is! Het is altijd tijd voor een autopuzzeltocht.

Wij adviseren wel de autopuzzeltocht te doen bij daglicht. Dit omdat je anders de bingo en de antwoorden van de vragen niet kunt vinden.

Categorie: Autopuzzeltocht

Nee hoor, na de bestelling kun je het roadbook downloaden. Je bepaalt zelf wanneer je de route rijdt, hoe vaak je deze rijdt of dat je de route verdeeld over meerdere dagen.

Categorie: Autopuzzeltocht

Camper: dat kan in principe wel. Wel moeten we hierbij vermelden dat we soms langs smalle weggetjes gaan, met kleine pontjes en onder kleine bruggetjes door gaan…

Motor of fiets: dit wordt wat moeilijker. Je hebt je handen nodig voor de navigatie en de puzzels. Daarnaast zijn niet alle wegen geschikt voor fietsers. Wist je trouwens dat we ook fietspuzzeltochten hebben?

Categorie: Autopuzzeltocht

Dit is helaas niet mogelijk. De navigatie in het roadbook staat zo uitgeschreven dat deze alleen zo gereden kan worden. En ook omdat je niet ziet hoe de route gaat (er staat niet een kaart o.i.d. in het roadbook).

Categorie: Autopuzzeltocht

Je kunt de puzzeltocht al doen met 2 personen en het blijft leuk met groepjes tot 5 personen in één auto. Er zijn meerdere activiteiten te doen onderweg, dus niemand hoeft zich te vervelen!

Natuurlijk is het ook mogelijk de autopuzzeltocht met meerdere mensen in meerdere auto’s te doen. Daarvoor hebben we de Autopuzzel Familiedag ontwikkeld. Je kunt natuurlijk ook “alleen” de autopuzzeltocht doen, we vragen je per auto een puzzeltocht te bestellen aangezien het ten strengste verboden is onze puzzeluitjes te kopiëren en te verspreiden.

Categorie: Autopuzzeltocht

Het idee achter de autopuzzeltocht is lekker even terug naar vroeger. En toen was er geen mobiel, dus ons advies is uitprinten! Op deze manier kun je ook het roadbook verdelen in de auto en aantekeningen maken.

Lees je het roadbook wel van je mobiel of tablet af, neem dan wel iets van pen en papier mee!

Categorie: Autopuzzeltocht

Nee hoor, de autopuzzeltocht gaat vooral om plezier. Dus doe niets wat je niet wilt! Je kunt natuurlijk ook alleen de route rijden of de route 2x rijden, één keer met vragen en één keer zonder vragen.

Categorie: Autopuzzeltocht

Elke veerpont heeft zijn eigen vaartijden. Tijdens het maken van de route hebben we zoveel mogelijk rekening gehouden met ruimte vaartijden en indien dit niet zo is, vind je in het roadbook een alternatief.

Wil je het zeker weten, bijna alle veerponten in onze routes vind je terug op veerponten.nl.

Houd er rekening mee dat je niet op alle veerponten met pin kunt betalen! Meestal kost de pont ca. € 1,50 per persoon.

Categorie: Autopuzzeltocht

Vanaf een jaar of 6 is de puzzeltocht leuk. De autopuzzeltochten zijn niet specifiek voor kinderen of specifiek voor volwassenen gemaakt. Iedereen, jong en oud beleeft plezier aan de route hebben wij ervaren (ook pubers!). Voor de allerjongsten hebben we ook nog een speciaal kinder roadbook gemaakt die op alle routes geldig zijn!

Categorie: Autopuzzeltocht

Onze puzzeltochten zijn voor iedereen vanaf 6 jaar. Leuk voor gezinnen, maar zeker ook leuk als vriendinnenuitje of wat dacht je van een date? Met 2 personen kun je de autopuzzeltocht al doen!

Categorie: Autopuzzeltocht

Dat bepaal je helemaal zelf! Het enige advies wat we hierin kunnen geven, is om de puzzeltocht overdag te rijden om alle vragen en bingo foto’s te vinden.

Categorie: Autopuzzeltocht

Dan kun je het beste het volgende punt in je roadbook opzoeken waar een straatnaam bij staat (of de QR code) en daar naar toe rijden met Maps op je telefoon of op je navigatie.

Wij doen ons uiterste best om (lange) wegafsluitingen te mijden, maar zijn niet altijd hiervan op de hoogte. Mocht je er ééntje tegenkomen, meld dit dan aan ons, zodat de volgende autopuzzelaars hier niet tegen aanlopen. Puzzeluitje is niet verantwoordelijk voor eventuele omleidingen.

Categorie: Autopuzzeltocht

In het roadbook hebben wij op meerdere punten een straatnaam genoteerd. Zoek een eerdere straatnaam op via maps op bijvoorbeeld je telefoon en rij terug daar naar toe.

Ook zijn alle roadbooks voorzien van een aantal QR codes met adressen. Deze kun je scannen met je telefoon en dan krijg je een adres te zien. Pak vanaf daar de navigatie weer op

Categorie: Autopuzzeltocht

Deze vraag krijgen wij regelmatig, maar vinden wij erg moeilijk te antwoorden. Wij kennen jullie tot slot niet persoonlijk en ieder gezin, stel, persoon is anders.

De routes zijn in de basis allemaal hetzelfde. Ze gaan door dorpjes, langs natuur, over het water, smalle weggetjes en doorgaande wegen. Dit zijn trouwens nooit snelwegen!

Categorie: Autopuzzeltocht

Op dit moment (nog) niet. Nu is de navigatie vanzelfsprekend, dus deze kun je ook doen als je engels- of duits-talig bent. Ook de bingo is geen probleem. De vragen en puzzels zijn echter helemaal in het Nederlands.

Categorie: Autopuzzeltocht

Op onze website vind je bij elke route wat tips voor bezienswaardigheden onderweg. Echter, het is voor ons helaas onmogelijk om van alles dagelijks bij te houden of iets open is.

Daarnaast hebben wij de autopuzzeltocht zo ontwikkeld dat het al een uitje op zich is. Maar mocht je deze willen uitbreiden met een andere activiteit, dan vind je dus daarvoor tips op onze website.

Categorie: Autopuzzeltocht

Op dit moment (nog) niet. Maar mocht je heel graag weten waar een bingo foto zich bevindt, laat het ons weten en wij geven het graag prijs!

Categorie: Autopuzzeltocht

Hiervoor zijn verschillende apps ontwikkeld onder de noemer ‘toilet finder’. De meeste zijn ook redelijk actueel. Wij adviseren hierin de “Hoge nood app”.

En natuurlijk kun je altijd terecht bij openbare WC’s, restaurants, tankstations, etc..

Categorie: Autopuzzeltocht

Nee, de start is altijd ergens anders dan het eindpunt. Het startpunt en het eindpunt van elke route hebben we wel vernoemd bij de routes op de website.

Categorie: Autopuzzeltocht
Bestellen (7)

Meteen, althans de meeste puzzeluitje! Dat is het hele idee van Puzzeluitje. Na betaling kun je het uitje meteen downloaden en dus direct aan de slag of op pad!

Sommige puzzeluitjes sturen wij op (als jullie daarvoor kiezen) en wij doen dit altijd binnen 2 werkdagen. Als er verder een afwijkende tijd geldt tussen bestellen en aan de slag, dan staat dit vermeld bij het puzzeluitje.

Categorie: Bestellen

Dit kan met iDeal, Bancontact, ING Home Pay of Paypal.

Categorie: Bestellen

Er wordt automatisch een account aangemaakt als je een bestelling plaatst. Je hoeft hiervoor dus niets te doen.

Categorie: Bestellen

Na betaling kom je op de aankoop-pagina, waar je de download link vindt. Ook ontvang je van ons altijd een bevestigingsmail. Je kunt eventueel ook nog even in je “ongewenst mail” kijken voor de zekerheid. Hierin staat ook een download link.

Mocht je niets terug kunnen vinden, kun je ons altijd even een mailtje sturen op info@puzzeluitje.nl of bellen tijdens kantooruren op 0294 – 700 258.

Categorie: Bestellen

Alle puzzeluitjes zijn inclusief 21% BTW, alleen de zakelijke puzzeluitjes zijn exclusief BTW.

Categorie: Bestellen

Dit is afhankelijk per puzzeluitje. Mocht dit niet zo zijn, dan zullen wij het vermelden bij het puzzeluitje.

Als het wel mogelijk is, geldt het volgende: Op Android telefoons is dit geen probleem. IOS houdt helaas niet van downloads en daarmee lukt het dus ook meestal niet.

Wij adviseren echter het puzzeluitje uit te printen, vanaf de telefoon lezen is soms wat onhandig (niet onmogelijk!).

Categorieën: Algemeen, Bestellen

Dat kan zeker (bij de meeste)! Kies bij het bestellen voor printen & opsturen en wij printen het puzzeluitje in kleur uit voor jullie en sturen deze zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 werkdagen op.

Categorie: Bestellen