Patricia's Top 5 Puzzeluitjes!

Vaak krijgen wij de vraag wat ons favoriete Puzzeluitje is, daarom heb ik maar eens besloten om een top 5 te maken van mijn leukste uitjes!

Misschien eerst even handig om te weten wat mijn rol is binnen Puzzeluitje. Binnen ons kleine gezellige team ben ik in de eerste instantie van de Marketing. Ik maak dus alle social media posts (en reageer hier ook op jullie vragen), werk aan de website en zorg ervoor dat iedereen die puzzeltochten leuk vindt ons kan vinden. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor alle (creatieve) design. Dat betekent dat ik alle uiteindelijke puzzeluitjes ontwerp en maak. Dus niet specifiek inhoudelijk, maar wel het eindresultaat. 

Omdat we met een klein team zijn, gaan we ook allemaal regelmatig op pad om de puzzeltochten uit te zetten en dus ik ook! Iets wat ik ontzettend leuk vindt! Nu, mijn top 5 favoriete uitjes:

1. Alle Ride & Bites

De autopuzzeltochten met hapjes onderweg vind ik echt het allerleukste om te doen. Er zit hier namelijk van alles bij wat ik heerlijk vind. Van lekker koken tot op zoek gaan naar mooie plekjes. Van gezellig kletsen met onze mede puzzeltocht fans tot het bedenken van de puzzels. Even weg achter de computer en lekker naar buiten. De organisatie t/m het event zelf duurt ongeveer ruim een week. Dit betekent dus een week lang heel afwisselend werk, dus super leuk! We hebben voor het komende jaar veel Ride & Bites op de planning staan, dus ik ga hier heel erg van genieten!

2. De Rotterdamsche Dijck route

Eén van de eerste autopuzzeltochten die ik zelf helemaal gemaakt heb. Dus van het bedenken van de locatie, het uitzetten op de computer, de route rijden, op zoek naar foto's en vragen, het roadbook maken met alle puzzels en vragen erbij en de route testen. Naast deze mooie herinnering is de route ook echt een grote verrassing geweest voor mij. Met de prachtige natuur, de mooie huizen langs de route en ook de historie op verrassende plekjes. Met als hoogtepunt het mini veerpontje bij Moordrecht! 

 

 

 1. Autopuzzeltocht Achterhoekse Landgoed route
  Achterhoekse Landgoed route
  Waardering:
  100 % of 100

  Van € 19,50

  Aan € 22,00

 2. Bollenstreek Adventure puzzeluitje
  Bollenstreek Adventure route
  Waardering:
  85 % of 100
  € 24,50
 3. Mysteriespel De Kerstkoekjesdief
  De Kerstkoekjesdief
  Rating:
  0%

  Van € 14,50

  Aan € 17,00

 4. Mysteriespel De Stamboom
  De Stamboom
  Waardering:
  80 % of 100

  Van € 14,50

  Aan € 17,00

3. De Kerstkoekjesdief

Dit mysteriespel is zo goed gelukt, al zeg ik het zelf! Dit is het tweede mysteriespel wat ik heb gemaakt. Inmiddels was ik tot de ontdekking gekomen dat ik niet altijd een moord wilde oplossen. Dat kan soms zo naar overkomen. Bij de Kerstkoekjesdief kon ik gelukkig inspiratie op doen uit de praktijk. Wij hebben namelijk hele lieve hondjes die gek zijn op koekjes. Dus het mysterie was snel bedacht. De echte kerstkoekjesdief is ook één van onze honden. Heb jij al geraden wie het is? 

4. De Fort Uitermeer speurtocht

Elke dag ga ik met heel veel plezier naar kantoor, onder meer omdat deze op het terrein van Fort Uitermeer is gesitueerd. Een werkelijk prachtige plek met heel veel groen en historie. Niet zo gek dus dat we hier al snel aan de slag gingen met een speurtocht. Inmiddels zijn we zo'n 3 versies verder, maar ik denk dat we nu de leukste te pakken hebben. Een leuk uitje voor het hele gezin als je in de buurt van Weesp bent!

5. De Uitdaging

Ik vind het heerlijk om met vrienden of familie een spelletjesavond te houden en nieuwe herinneringen te maken. En dan zijn bordspellen leuk, maar de meeste slappe lach momenten komen toch echt bij "actieve" spellen. Daarom hebben we ook enorm gelachen met het maken én testen van De Uitdaging! Vooral de uitdaging om elkaar te schilderen en "een dag niet gelachen". Bij deze laatste moesten we een filmpje kijken zonder te lachen. Nu was het filmpje redelijk saai (over een kat die overal vanaf viel), maar de blikken onderling waren hilarisch. 

Oh, ik kan er wel een top 500 van maken! Eigenlijk vind ik alles leuk! Maar misschien heeft dit je geholpen om zelf een keuze te maken voor je komende vriendinnenuitje...