Dagje weg in coronatijd

Nu de maatregelen weer zijn aangescherpt, hoe kun je dan nog een dagje weg in coronatijd? Eerder is al gebleken dat onze autopuzzeltochten hiervoor een ideaal familieuitje zijn! Nederland ontdekken vanuit de auto, wanneer je zelf wilt, zonder de auto uit te hoeven. En dan is de puzzeltocht zo gemaakt, dat er voor iedereen in de auto iets te doen is. De puzzelrit geeft ons weer een beetje een nostalgisch gevoel, lekker met papa en mama op avontuur in het kleine Fiatje. Een perfect dagje weg!

Dagje weg met het eigen gezin

De autopuzzeltocht is een dagje weg met het eigen gezin. Dus veilig met elkaar in de auto. Wij ontwikkelen deze autospeurtochten zo, dat jullie zelf kunnen bepalen wanneer je erop uit gaat en je hoeft de auto niet uit als je dat niet wilt.

Geen drukke plekken

Jullie bepalen zelf wanneer je de autopuzzeltocht gaan doen, dus je kunt drukke dagen vermijden. Daarnaast zijn de routes zo gemaakt dat je niet langs drukke plekken komt, zoals een stadsplein. En omdat je in de auto kunt blijven, kom je niet in aanraking met drukke plekken.

 1. Autopuzzeltocht Achterhoekse Landgoed route
  Achterhoekse Landgoed route
  Waardering:
  100 % of 100

  Van € 19,50

  Aan € 22,00

 2. Autopuzzeltocht Brabantse Kastelen
  Brabantse Kastelen route
  Waardering:
  80 % of 100

  Van € 19,50

  Aan € 22,00

 3. Autopuzzeltocht Drentse Esdorpen
  Drentse Esdorpen route
  Waardering:
  84 % of 100

  Van € 19,50

  Aan € 22,00

 4. Autopuzzeltocht Flevoland route
  Flevoland route
  Waardering:
  93 % of 100

  Van € 19,50

  Aan € 22,00

Blijf thuis

Blijf thuis als je klachten hebt en ga een andere keer een dagje weg met de autopuzzeltocht. Mocht de download van het roadbook dan niet meer werken, laat het ons weten en wij sturen je alsnog de puzzeltocht op.

Uitstappen hoeft niet

Je hoeft niet uit te stappen tijdens de autopuzzeltocht, maar dit mag natuurlijk wel. Jullie komen onderweg genoeg leuke (rustige) plekjes tegen waar je kunt gaan picknicken bijvoorbeeld. Alle vragen en puzzels zijn trouwens allemaal te beantwoorden vanuit de auto.

Thuiswerken

Onze regering heeft gevraagd om thuis te werken en dit lijkt ook een verdere trend te worden. Maar dan wil je aan het eind van de week toch even een leuk dagje weg? Kies dan voor één van onze autopuzzeltochten, zoals de Nieuwe Hollanse Waterlinie forten route. Ontdek de stoere forten in Nederland en al zijn pracht en praal er omheen!

Weer of geen weer

En het leuke aan dit dagje weg is, dat je het altijd kunt doen, weer of geen weer! Regent het? Maakt niet uit, je hoeft de auto toch niet uit. Is het heel warm? Lekker in de airco van je auto puzzels oplossen! Kortom, wij zien geen reden waarom je niet moet kiezen voor onze leuke autospeurtochten!