bedrijfsuitje puzzeltocht

Daag je collega's uit in een ouderwets gezellige puzzeltocht voor jullie bedrijfsuitje! Of jullie nou met elkaar de competitie aangaan te voet, met de fiets of vanuit de auto, een puzzeltocht zorgt altijd voor hilariteit!

Kies uit één van onze bestaande puzzeltochten en ontvang van ons nog een extra startpuzzel voor een budget vriendelijk bedrijfsuitje. Elk team gaat op pad met een puzzeltocht en probeert zoveel mogelijk puzzelpunten te scoren. Onderweg gezellig picknicken met elkaar of afsluiten met een lekker hapje bij de finish en jullie teamdag is compleet!

Bedrijfsuitje puzzeltocht

Voor een bedrijfsuitje puzzeltocht bieden wij verschillende mogelijkheden. Zo kunnen jullie op pad met een autopuzzeltocht met jullie Eigen Roadbook, waarin er eigen vragen zijn en het boek voorzien is van jullie eigen cover. Hoe leuk! En ook niet te duur!

Of wat dachten jullie van een route op maat? Wij maken een prachtige route naar aanleiding van jullie wensen langs bijvoorbeeld al jullie filialen, jullie oude kantoren of gewoon langs mooie bezienswaardigheden. 

Compleet bedrijfsuitje

Willen jullie dat wij meedenken in de complete invulling van jullie bedrijfsuitje? Met meer dan 15 jaar ervaring proberen wij een prachtige dag voor jullie te organiseren inclusief een puzzeltocht, een leuke start, misschien een extra teambuilding activiteit tussendoor en een gezellige afsluiter in de vorm van een lekkere barbecue. Wij luisteren graag naar jullie wensen!

Ideeën een bedrijfsuitje puzzeltocht.

↓ 0%gelderse kastelen puzzeluitje

Gelderse Kastelen route

 22,50
Ga terug naar de Middeleeuwen met deze ontzettend leuke en populaire autopuzzeltocht langs de Gelderse Kastelen! Navigeer met bolletje pijltje en let onderweg goed op voor de auto bingo! In mei 2024 hebben we deze route deels vernieuwd en verlegd met dus o.a. nieuwe puzzels en bingo foto's. En nu ook met veerpont. In samenwerking met Geldersch Landschap & Kasteelen mogen wij jullie een kortingsvoucher van 25% aanbieden op de entreeprijs bij één van deze kastelen, hoe leuk! De Gelderse Kastelen autopuzzeltocht is één van onze populairste routes en wij begrijpen ook wel waarom!
↓ 0%twente puzzeluitje

Twente route

 22,50
Wat is het toch een schitterende, afwisselende regio! In de Twente route rijdt je door de prachtigste natuur, langs imposante landgoederen en kastelen en door dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan. Een autopuzzeltocht voor een mooie lentedag, maar zeker ook in de herfst kijk je je ogen uit met alle kleuren die dit seizoen geeft! Navigeer met bolletje pijltje vanuit de Puzzeluitje App of met het roadbook, ga op zoek naar antwoorden en oplossingen van de puzzels over de route en kijk goed rond voor de auto bingo!
↓ 0%utrechtse kastelen puzzeluitje

Utrechtse Kastelen route

 22,50
Wauw, wat een schitterende historische gebouwen in deze Utrechtse Kastelen autopuzzeltocht! En de omgeving, zo vol natuur en leuke plaatsjes. We hebben weer genoten met het maken en testen van deze route. Ga op pad met de Puzzeluitje App of bestel het roadbook en ga zien wat wij hebben gezien! Wat is Nederland, en in dit geval Utrecht, toch prachtig! Ga terug in de tijd en rijd langs de prachtigste oude kastelen van Utrecht!

Organiseren van een bedrijfsuitje

In een wereld waar teamsamenwerking en bedrijfscultuur cruciaal zijn voor succes, is het organiseren van een bedrijfsuitje meer dan alleen een verplichting. Het is een kans om de banden te versterken, creativiteit te stimuleren en teamleden uit hun dagelijkse routine te halen. En wat beter is dan een bedrijfsuitje dat zowel uitdagend als leuk is? Kies dan de bedrijfsuitje puzzeltocht, waar avontuur en samenwerking samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Reis vol uitdagende raadsels

Een bedrijfsuitje puzzeltocht is niet zomaar een route. Het is een reis vol uitdagende raadsels die teams moeten oplossen om hun weg te vinden naar de overwinning. Van historische stadscentra tot betoverende natuurlijke landschappen, de locaties voor deze puzzeltochten zijn net zo divers als de teams die eraan deelnemen.

bedrijfsuitje puzzeltocht puzzeluitje
bedrijfsuitje puzzeltocht teambuilding
bedrijfsuitje puzzeltocht teamdag

Teamwork

Wat maakt deze puzzeltochten zo bijzonder? Het draait allemaal om teamwork. Elk raadsel vereist niet alleen individuele denkvaardigheden, maar ook effectieve communicatie en samenwerking binnen het team. Het is een kans voor collega's om elkaar op een andere manier te leren kennen, om elkaars sterke punten te ontdekken en te leren hoe ze deze het beste kunnen benutten.

Navigatie van de routes

Een typische bedrijfsuitje puzzeltocht begint met een spannende briefing, waar teams worden geïntroduceerd aan navigatie van de routes. Vervolgens gaan ze op pad, gewapend met een roadbook of de Puzzeluitje App, met aanwijzingen en hun eigen scherpe geesten. Elk raadsel dat ze oplossen, brengt hen puzzelpunten.

Maar het draait niet alleen om het oplossen van raadsels. Onderweg komen teams ook langs verschillende (foto) opdrachten waarbij samenwerking en originaliteit zorgen voor onvergetelijke momenten van plezier en samenwerking.

Hoogtepunt

Na uren van speurwerk, samenwerking en misschien zelfs een paar grappige misstappen, bereiken de teams eindelijk de finishlijn. Maar het echte hoogtepunt is niet de eindbestemming, maar de reis zelf en de herinneringen die onderweg zijn gemaakt. Of het nu gaat om het trotseren van uitdagende raadsels, het overwinnen van obstakels of gewoon het delen van gelach en plezier, een bedrijfsuitje puzzeltocht laat een blijvende indruk achter op de deelnemers.

Dus waar wacht je nog op? Stap uit je comfortzone, bundel je krachten met je collega's en ga op avontuur met een bedrijfsuitje puzzeltocht. Want de beste herinneringen worden gemaakt wanneer we samen op ontdekking gaan.