Met een autopuzzeltocht in Noord Holland ontdek je de mooiste stukjes Nederland vanuit de auto. Onze routes gaan langs de prachtigste natuur en de mooiste huizen. Maar ook langs leuke kleine weggetjes en soms over het water met een pontje. Deze provincie heeft zoveel te bieden en daarom hebben wij meerdere leuke autoroutes ontwikkeld voor een gezellig dagje uit.

Autopuzzeltocht dwars door Noord Holland

De autopuzzeltochten gaan dwars door Noord Holland, van Amsterdam naar Volendam, van Naarden naar Huizen. Droom weg bij de schitterende huizen in de Gooische Villa route. Naast de mooiste villa’s kom je hier ook prachtige natuur tegen. Als je de autospeurtocht wilt combineren met een heerlijke wandeling in de frisse lucht, dan is deze route echt een aanrader!

Een paar leuke routes rondom Noord-Holland

Langs de Vecht

Eén van onze autopuzzeltochten start in Noord Holland, maar eindigt in Utrecht. Dat is de Utrechtse Vechtroute. Hier start je in het mooie vestingstadje Muiden (met het Muiderslot) en rijd je langs de Vecht naar het zuiden. Onderweg kom je schitterende landhuizen tegen die boordevol geschiedenis zitten. Erg leuk om te combineren met een vaartochtje over de Vecht!

Dagje uit voor iedereen

Dit dagje uit is geschikt voor iedereen vanaf een jaar of zes. Voor iedereen is er iets te doen in de auto. Zo moet er natuurlijk genavigeerd worden en is er een auto bingo. Navigatie gebeurt met het bolletje pijltje systeem. Ook zijn er vragen en puzzels op te lossen onderweg. En bovenal meer dan genoeg te zien tijdens dit puzzeluitje! En niets moet, dus als je de vragen niet wilt beantwoorden, ga je gewoon lekker genieten van het uitzicht!