Gooische Villa puzzelrit

Autopuzzeltocht Gooi

Een autopuzzeltocht in het Gooi mag niet ontbreken in ons aanbod. Puzzeluitje heeft namelijk zijn oorsprong in deze regio. Omdat je ons kantoor hier vindt en Robert-Jan en Patricia hier vandaan komen. Er zijn verschillende routes waarmee jullie deze prachtige regio vanuit de auto kunnen ontdekken. Natuurlijk met leuke puzzels, vragen, een uitdagende navigatieklus en natuurlijk de autobingo!

Autopuzzeltocht langs de Vecht in het Gooi

Eén van onze favoriete routes is de Utrechtse Vecht route. Deze start in Muiden (Gooise Meren) en gaat zuidwaarts richting Utrecht (Maarssen). Een autopuzzeltocht deels door het Gooi vol natuur, vestingstadjes en prachtige herenhuizen. Tevens kun je in de zomer genieten van alle verkeer op de Vecht, een populaire rivier voor pleziervaart.

Gooische Villa

AUTO

Utrechtse Vecht

AUTO

Kinder Roadbook

AUTO

Van Dam tot Dam

AUTO

Autopuzzeltocht langs Gooise Villa’s

‘t Gooi staat bekend om veel pracht en praal. De Gooische Villa route neemt jullie mee langs deze glamour. Een middag genieten met een autopuzzeltocht door het hart van het Gooi. Tijdens deze route staan ook de smalle weggetjes en veel natuur op het menu. De start is in de oude vesting Naarden en de finish is in Huizen aan het Gooimeer.

Familiedag autopuzzeltocht

Door de ligging van deze regio is deze ook geschikt voor een familie- of vriendendag. Met dit arrangement kan je op basis van een bestaande route met een gezelschap genieten van een autopuzzeltocht. Jullie krijgen een eigen roadbook met een persoonlijke touch. Zo is de cover een foto van jullie en staan er in het boek 5 eigen vragen. Wij printen alle roadbooks en sturen deze samen met de rallyborden en pennen naar jullie op. Eigenlijk hoeven jullie alleen maar te genieten!