De Betuwe leent zich uitermate goed voor een autopuzzeltocht. Een veelzijdig gebied in Nederland bekend van fruitteelt. Met veel cultuurhistorie en verschillende rivieren! Een heerlijke regio om doorheen te toeren met één van onze autopuzzeltochten.

Autopuzzeltocht door de Betuwe

Het team van Autopuzzeltocht bestaat uit drie “fort-nerds”. Wij houden van forten en de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Dit grootse rijkmonument van Nederland staat centraal in de Nieuwe Hollandse Waterlinie route. Met een start in vestingstad in Gorinchem slinger je puzzelend door de Betuwe langs vele forten en boomgaarden! Een garantie voor een mooie middag met deze autopuzzeltocht door de Betuwe.

Een paar leuke routes rond de Betuwe

Vierdaagse route met de auto

Tussen de routes vind je ook de Nijmeegse Vierdaagse route en de Gelderse Kastelen route. Deze gaan ook (deels) door de Betuwe.  Met de Vierdaagse route neemt Puzzeluitje je mee langs een groot gedeelte van de vierdaagse route. De Gelderse Kastelen route eindigt in het oosten van de Betuwe langs de indrukwekkende Waal.

De Betuwe ontdekken met een autopuzzeltocht

Met onze autopuzzeltochten ga je de Betuwe ontdekken met het bolletje pijltje navigatie systeem. Deze manier wordt ook altijd gebruikt bij echte auto rally’s. Niet super makkelijk, maar wel heel leuk! Om de uitdaging compleet te maken, is er voor iedereen in de auto iets te doen. Zoals puzzels en raadsels, vragen over de route en een auto bingo! En onthoud; Een valse bingo is een liedje zingen! Jullie kunnen voor de kleinste deelnemers ook nog een autopuzzel-diploma downloaden! Veel plezier met onze puzzeluitjes.

Wil je weten welke routes we aanbieden in de Betuwe? Kijk dan hier.