Bevestiging bestelling

Er is een probleem met het terugvinden van de betaalbevestiging.

Dank je wel!

Te gek dat je een Puzzeluitje gaat doen! We hopen dat jullie net zoveel plezier beleven aan deze prachtige route als wij hebben gedaan met het maken ervan.

 

Je ontvangt ook nog een mail met daarin de download link van het roadbook of de inloggegevens voor de Puzzeluitje app.

 

Nog een paar leuke tips:

  • Heb je gekozen voor een papieren versie bij de autopuzzeltocht? Gebruik voor in de auto een laptop tafel of dienblad. Dit schrijft een stuk makkelijker.
  • Er even op uit met de hond? Dan is een autopuzzeltocht echt ideaal! De meeste routes gaan langs prachtige natuur en kleine weggetjes, dus heerlijk om onderweg uit te stappen en de viervoeter lekker te laten rennen!
  • Neem lekker een picknickmand mee en stop onderweg op één van die idyllische plekjes om hiervan te smikkelen.
  • Ga je met kleine kinderen op pad? Neem dan wat kleine kadootjes mee zoals een pen of een appel. Bij elke bingo regel die ze vol hebben, krijgen ze een kadootje! Wist je trouwens dat we ook een speciaal kinder roadbook hebben voor bij de autopuzzeltochten? En een gratis autopuzzeltocht diploma?
  • Maak je er een competitie van met een ander groepje of team? Laat ze dan bij de fiets- of autopuzzeltocht alle bingo foto’s fotograferen. Dan heb je naast de vragen over de route nog een extraatje om punten te scoren!
  • Lekker op pad met de pubers? Laat hun de navigatie doen. Een bezigheid waarbij ze echt moeten concentreren én nog een goede verkeersles ook!

Ken je deze al?

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Reageert meestal binnen een uur

WhatsApp is momenteel niet beschikbaar

Puzzeluitje
In het weekend en 's avonds kan het zijn dat we wat later reageren.

Hoi, 
Hoe kunnen wij je helpen?
WhatsApp