Tel af tot een onvergetelijke Kerst met de Puzzeluitje Adventskalender! Laat je 24 dagen lang verrassen met leuke puzzels, puzzeluitjes en nog veel meer!

Adventskalender als kerstcadeau

Geef de adventskalender als kerstcadeau aan je geliefde en geniet mee van alle leuke puzzeluitjes die je erbij ontvangt. Ga bijvoorbeeld met kerst een leuke autopuzzeltocht rijden die je zelf hebt uitgezocht. Of nodig je vrienden uit voor een hilarische kerst quiz!

Een paar leuke puzzeluitjes uit de Adventskalender

Adventskalender voor jong en oud

De kerstkalender is een geweldig kerstcadeau voor jong en oud, voor man en voor vrouw. Zolang je maar van puzzelen en puzzeluitjes houdt! Vanaf 1 december maak je elke dag een vakje open en los je de puzzel op. Met de oplossing kun je bijvoorbeeld een mysteriespel uitzoeken. Maar een aantal oplossingen heb je samen nodig, als je tenminste kans wilt maken op een half jaar lang gratis puzzeluitjes!

In het teken van kerst

Natuurlijk staan de meeste puzzels uit de adventskalender in het teken van kerst. De puzzels en raadsels die je gaat oplossen zijn in het kerst-thema. Denk aan een logikwis waarbij je de kerstman helpt met de juiste cadeaus naar het juiste kind te brengen. Maar je krijgt bijvoorbeeld ook een Donderbox Kerst quiz, waarbij je allemaal vragen gaat stellen die o.a. over kerst gaan. Maak deze nog persoonlijker door wat eigen vragen toe te voegen. Zoals, wat maakt papa altijd met kerst? Of wat draagt oma altijd op kerstavond?

De X-mas Games

Nodig je familie uit op kerstavond voor het groepsspel de X-mas Games die je ook terug vindt in de kerstkalender. Daag elkaar uit in allerlei gezellige kerstspellen en jullie maken geweldige herinneringen met elkaar!

Kies dus voor de Puzzeluitje Adventskalender als je van originele kerstcadeaus houdt! En of je hem nou weggeeft of niet, zeker weten dat je er zelf ook van gaat genieten!