Ben je op zoek naar leuke activiteiten voor een familiedag thuis? Bij Puzzeluitje hebben we niet alleen gezellige uitjes, maar zeker ook “uitjes voor thuis”. Wat dacht je van een gezellig groepsspel waarin je in teams met elkaar aan de slag gaat. En deze kun je dan natuurlijk ook meteen inzetten op jullie jaarlijkse familiedag!

Unieke activiteiten voor een familiedag thuis

In ons aanbod vind je een aantal unieke activiteiten voor een familiedag thuis. Wat dacht je van onze categorie Groepsspellen? Hier vind je bijvoorbeeld De Uitdaging. Hilarische activiteiten waarmee je familiedag gegarandeerd een succes wordt thuis. Zoals het raden van liedjes met alleen de intro. Of geblinddoekt pictionairy. Verdeel de familie in teams en ga de uitdaging aan!

Een paar leuke activiteiten voor een familiedag thuis

Activiteiten voor jong en oud

De activiteiten van Puzzeluitje zijn voor jong en oud. De ene activiteit is wel leuker met kinderen en de andere activiteit is weer leuker met een groep volwassenen. Zo is de originele Donderbox Quiz perfect voor familiedag met alleen volwassenen en oudere kinderen.

Familiedag thuis

Voor je familiedag in huis kun je ook kiezen voor één van de mysteriespelen als je met jongere kinderen bent. Het doel is om hier de dader te vinden van de moord op de baron in Het Verdwenen Boek. Er is een boek verdwenen uit de bibliotheek en hiermee blijkt de baron te zijn vermoord. Los allerlei aanwijzingen op om zo achter de boekenworm te komen die ruzie had met de baron!

Meteen aan de slag

Met de Puzzeluitjes kun je meteen in huis aan de slag. Als er materialen nodig zijn voor één van onze uitjes, dan vind je bij de download ook een “boodschappen-lijst”. Deze bestaat grotendeels uit dingen die je vaak in en rond je huis kunt vinden. Bestellen, downloaden en aan de slag dus!